Zobacz pełną wersję : maaaaaasa
witam. doradzcie mi w doborze odrzywek. mam 178cm i waga ok 88kg + - pas 85 cm bic 40cm. Nie mam rzeźby i narazie nie zalezy mi na rzeźbie wiec hmb itp odpada. chodzi mi o jak najwieksza mase. jakis pol roku temu zjadlem hmb i cm3, dieta jest nie zawsze da sie przestrzegac ale bialko wegle itp sa. myslalem nad jakims stack-u jak horse power (nie wiem czy nie przekrecilem) za rady dzieki
a i max to 100zl
a moze x- pand dymatize ja go lacze z mutand masem i jest dobrze:)
dobra tam 30 35 zl nie gra roznicy :P
zakup sobie lepiej dobry gainer
Tajfuniarz
16-04-09, 14:47
jesli chcesz zmiescic sie w granicy 100 zl to kup sobie 4 kilo GAin bolica 6000 firmy olimp
smakowo bardzo dobry i ekonomiczny jak na tą cene , moge go smialo polecic
smakowo okej, ale do najlepszych nie nalezy, jak masz troche fatu i lapiesz go latwo to nie beirz, jak nie masz z tym problemu to ok. ja bym doplacil i jesli chodzi i gaienry to albo MCT albo monstera wez.
monster mass zdecydowanie polecam
no lapie latwo fat ale jesli chodzi o gainera to dobrze na mnie dziala te gówno o smaku ściany z magabola ,,737,, ale zamiast gainera cos do tego?
trochę lipny okres na budowanie masy sobie wybrałeś jak dla mnie :P Będziesz się pocił jak świnia
Jak cie kopie jeszcze mono to dorzuc mono
DaMiAnOs12
17-04-09, 13:39
A ja się chciałem zapytać przy okazji co byście polecili mi an masę (ważę 65kg, 186cm):
1. HI TEC - Master Mass -3kg
2. SUPER MASS PROFESSIONAL 3kg
lub coś innego ale nie powyżej 90 zł
Jak masz kase to kup Mutant Mass
przeciez pisze ze nie powyzej 90zł ;p
no za tą kase to poszukaj na allegro widzialem promocje za ok 80zł 3kg monster mass,
albo mass xxl za 99zł 3kg kupisz,
albo kup 40jajek -> ok 20zł
10serków wiejskich - > ok 20zł
2kg bananów - > ok 10zł
5kg ryżu - ok 20zł
5 tuńczyków - ok 15zł
razem 85zł a uwierz mi że lepiej wejdzie niż 3kg jakiegokolwiek gainera,
po 40 jajkach to by sie usrał a pozatym znając to początkowy a oni muszą cos bac hehehe
no ale ja nie powiedzialem ze ma to jesc od razu :) tylko nieche wejdzie w dzial dieta i to mu sie przyda, wiec niech sie zywi takimi rzeczami, na tydzien niech to szamie i bedzie dobrze :) to tylko tak dla przykladu podalem ze lepiej zarcie kupic zdrowe za to.
http://allegro.pl/item613362743_trec_kreatyna_60_kaps_vip_seria_supe r_cena_hit.html jest to cos we wercie? jadlem juz jablczan i czy to bedzie jeszcze kopac??
ja bym z treca nie brał, nigdy nie brałem i nie zamierzam jeśli chodzi o kreatyne, bo kumpel brał i marniutki efekty, a jak juz brałem jabłko to efekty mono raczej ejszcze słabsze bedą,
no i iczywiscie wiesz ze 60caps to nie na cykl ;)
moze sproboj cp+mono? w 100 sie powinienes zmiescic, a jak nie to j/w albo przeznacz ten hajs na diete albo w jakiegos gainera tylko nie zadne gb czy 737 tylko cos lepszego:>
cp tzn? mowcie jasniej :D
cp tzn? musicie mowic jasniej bo nie kumam skrutow:D a co powiecie o polonczeniu testosterol treca zma original treca + mono?
cp= cell pump z biogenixa, 665gkosztuje ok 65 zl. Masz tu przykladowy link
http://www.allegro.pl/item605528277_biogenix_cell_pump_665g_nowa_cena_pr omocja.html
DaMiAnOs12
01-05-09, 10:55
A czy jak będę ćwiczył na siłowni(jadł gainera + dietę) i grał w klubie w piłkę to efekty będą mniejsze czy nie ???
jarecki19872
02-05-09, 21:36
jesli moge sie wtracic to na poczatek polecam:
http://www.fitsuple.pl/?p=productsMore&iProduct=203