PDA

Zobacz pełną wersję : Czym zacząć?

Mocny17
15-04-09, 18:54
Witam mam pytanie,czym zacząć swoją przygodę z saa?Czy zwyczajną meta czy czyms lepszym?
a) Staż - 2 lata
b) Cel Cyklu - masa/siła/rzeźba
c) Dotychczasowykontakt z saa - nie
d) Przeciwwskazań - raczej żadnych
e) wiek, waga. - 17 lat 183cm 75kg

I jak już zaproponujecie jakiś środek to napiszcie jak dawkaowac,jakieś odblokowywania,środki żeby jak najmniej efektow ubocznych było.I co może grozić w razie "w".Z gory dzięki za pomoc i jeśli taki temat już był to można skasować

lovelas69
15-04-09, 19:03
zacznij od mózgu !

fallenursus
15-04-09, 19:07
w twoim wieku proponowalbym poczekac z jakimi kolwiek hormonami.Dlaczego? w tym wieku imbalans hormonalny jest bardzo duzy,jeszcze nie dojzales naturalnie,ze tak powiem.Naprawde za wczesnie na takie wybryki.Mozesz spokojnie rosnac na dobrym papu i treningu,z tym testem co masz w sobie teraz.duzo bym dal zeby miec twuj stan hormonu w moim wieku:)jesli oczywiscie jestes zdrowym nastolatkiem..kase co przeznaczyles na Saa,wydaj na trenera, i Ci gwarantuje ze bedziesz mial kosmiczne wyniki z ktorych bedziesz baaaardzo zadowolony.Moze jak masz ochote to pogadaj z jakims specem na wydziale ''dieta''.Z tego co czytam to chlopaki sie znaja. Kreatyna+DOBRA DIETA+trening w zupelnosci Ci wystarczy.

tm7
15-04-09, 19:21
Zacznij tą przygodę od kreatyny, chociaż i tak jest za wcześnie ;/

Mocny17
15-04-09, 19:25
fallenursus - no moze i rację masz...Ale wiesz jakie teraz czasy, niektórzy młodsi ode mnie stosują silniejsze dopalacze....W temacie dopingu zielony jestem i dla tego pisałem.Co do treningów,mam dobrze ułożone i nawet rośnie na nich,chciałem w szybszym tępie dopompowac i tyle :P.Dzięki wielkie za pomoc.

lovelas69 - kochasiu żalowaty, jeśli się nie na temat wypowiadasz to się nie odzywaj,a nie cwaniaka zgrywasz i sobie posty w taki sposob dobijasz!!

Pompeczka
15-04-09, 19:30
lovelas zawsze wszystkich zlosci, gowno sie zna a odzywa nie potrzebnie.

Wojtaseq92
15-04-09, 19:32
Ja w Twoim wieku jestem i Ci powiem zę CI to nie potrzebne.Wystarczy Ci kreatyna + dobry gainer i zobaczysz jak podskoczysz.Jak coś to pisz na PW to podpowiem

fallenursus
15-04-09, 19:38
Mocny17 dobrze myslisz.Kulurystyka to nie sprint, to maraton.Kolesie jesli w tymwieku lapia sie za koksy.przykro stwierdzic, ale ich system hormonalty(HPTA) dostanie taki wpierdol,ze moga miec przykre problemy na potem.Znam gosci co przesadzili niezle za mlodu i teraz w wieku 25-27lat sa na terapiach hormonalnych do konca zycia.Mowisz ze rosniesz,ciesz sie z tego,nic na sile. najwyzej jak ci napisal wyzej-kreatyne spoko mozesz zaczac sobie(ale i tak sadze ze juz zaczeles:P,to nie ma znaczenia).Nawet bym ci odradzal wszystkiego rodzaju testbooster'y.

wystarczy spojzec na poniektore tematy zeby widziec jak nawet po mecie w plynie ludziom odYebuje :P

Wojtaseq92
15-04-09, 19:45
Masz racje,całkowitą rację.Jesteś jednym z nielicznych mądrych użytkownikow tego forum, który poświęci chwilkę aby wytłumaczyć.Graty dla Ciebie!!I SOGA łapiesz.A pytanie mam czemu testbooster'y nie polecasz?

tm7
15-04-09, 19:52
hmm nie wiem co tu jest do tłumaczenia, tyle jest tematów i wypowiedzi ale wszystko na nic bo dalej nikt tego nie czyta i dzieci się pytają jak cykl ulozyc a nie wiedza co to kreatyna... bez komentarza, tym co sie znaja na dopingu to nawet nie chce sie tego czytac dlatego ja tu pisze chociaz nie znam sie na SAA za dobrze to mam chociaz tyle rozumu zeby wiedziec ze sterydy nie dla dzieci
pozdrawiam

Marcinek
15-04-09, 20:03

ta, a potem sra żarem, że dostanie osta..

wracając do tematu..

kolego troche za wczesnie, ale..

metka 15mg ed 4tyg. stała dawka. tydzień przed końcem cyklu kreatynka mono.

fallenursus
15-04-09, 20:07
Masz racje,całkowitą rację.Jesteś jednym z nielicznych mądrych użytkownikow tego forum, który poświęci chwilkę aby wytłumaczyć.Graty dla Ciebie!!I SOGA łapiesz.A pytanie mam czemu testbooster'y nie polecasz?
BO w tym wieq nie ma co boostowac.To lata najwiekszej produkcji testu.Co to wogole jest dojzewanie? z punktu widzenia uhm,fizjologicznego, organizm prubuje zbalansowac i poustawiac caly system hormonalny. Syfy na ryju i plerach nie wyskakuja bo sie nie myjesz, wyskakuja bo twoim hormonom odpierdziela.Najlepszy moment na pakowanie,moim zdaniem.
nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc, lekarzem niestety nie jestem.

fallenursus
15-04-09, 20:15
ta, a potem sra żarem, że dostanie osta..

wracając do tematu..

kolego troche za wczesnie, ale..

metka 15mg ed 4tyg. stała dawka. tydzień przed końcem cyklu kreatynka mono.

czy Ty czlowieku masz wogole pojecie? co mu da meta w tak malych ilosciach przez 4 tygodnie? BLOKADE,i co ma 17stolatek zrobic z niedzialajacym fjutem,nawet gruchy nie zwali. i co jeszcze kreatyna ma sie obdlokowywac tak?
jak masz zamiar wypisywac takei farmazony to prosze przynajmniej o jakies konkretne artykuly medyczne ze meatanabol w malych ilosciach nie blokuje. Metka to syntetycznie pochodne od czego?TESTOSTERONU.co powoduje zew.podawanie testu?BLOKADE NATURANLEGO.
Juz dawno zostalo udowodnione ze mostki z metki sa o kant dupy i nic zueplnie nie daja.

Sid93
15-04-09, 20:16
A ja popieram Lovelasa. Jeśli ktoś w wieku 17 lat pyta się o jakieś SAA to naprawde trzeba zacząć od mózgu.

fallenursus
15-04-09, 20:21
A ja popieram Lovelasa. Jeśli ktoś w wieku 17 lat pyta się o jakieś SAA to naprawde trzeba zacząć od mózgu.

tu sie nie zgodze, pytanie o saa jest wrecz wskazane.Jesli sie pyta,nie mozna ocenic goscia ze ma zamiar juz cos brac.tego sie nie dowiemy.ALe jest na tyle madry ze przynajmniej che sie dowiedziec, i jesli sie rozczaruje ,i przyjmie to do wiadomosci, to juz bonus.
tacy to przynajmniej robia wrazenie ze cos przyjie do wiadomosci.A jak to wiadomosc pretrawi i wykozysta to juz zupelnie jego sprawa.

patryk1336
15-04-09, 20:23
a ja mysle ze trzeba pierw sie robiegnac i z calej sily w drzewo jebnac tyle trzeba zrobic

fallenursus - Ty tak sie wymodrzasz wszystko to moze uzupelnij profil pokasz jaki kozak jestes sory ale wiesz jak obrazasz kogos w dziale doping czyli musisz miec zajebiste pojecie o tym bez obrazy oczywiscie :)

fallenursus
15-04-09, 20:26
a ja mysle ze trzeba pierw sie robiegnac i z calej sily w drzewo jebnac tyle trzeba zrobic

fallenursus - Ty tak sie wymodrzasz wszystko to moze uzupelnij profil pokasz jaki kozak jestes sory ale wiesz jak obrazasz kogos w dziale doping czyli musisz miec zajebiste pojecie o tym bez obrazy oczywiscie :)

a czujesz sie obrazony?:twisted:
ja tu widze normalna dyskusje. Proponuje tylko ludziom zeby ruszyli troche makowka zanim cos napisza...

patryk1336
15-04-09, 20:37
hehe nie ja sie nieczuje urazony bo domnie to niebylo ja mu niepomoge w Tym ale wiesz no tak zerknelem na Twoj profil i niemasz uzupelnionego w konkrety wiec sie zastanawiam tak :) pozdro

fallenursus
15-04-09, 20:42
hehe nie ja sie nieczuje urazony bo domnie to niebylo ja mu niepomoge w Tym ale wiesz no tak zerknelem na Twoj profil i niemasz uzupelnionego w konkrety wiec sie zastanawiam tak :) pozdro
przeciez ja tam moge wpisac cokolwiek. nie bede sie chwalil ze jestem neurochirurgiem zatrudnionym przez NASA'e.
nie wierz internetowi! :twisted:

wazne jest ze na tyle co wiem , jetem w 100% tego pewien.Zanim zaczolem ladowac w siebie koksy,2 lata mi zajelo zeby sie o nich nauczyc. a co mnie interesuje to zawsze pamietam i wchlaniam kazdy artykul,watek,temat jak gabka.Sam zadawalem dosc glupie pytania.Ale zaqnim zaczolem je zadawac troche o tym wszystkim poczytalem,i porozmawialem z ludzmi.

lovelas69
15-04-09, 21:16
ta, a potem sra żarem, że dostanie osta.
nie sram żarem tylko jak jesteś nieudolnym/stronniczym moderatorem to nie widzę powodów do tego bym Cie wielbił...

wracając do dyskusji... uważam, że moja wypowiedź jest bardzo na miejscu i powtórzę to jeszcze raz rusz mózgiem a nie za koks w wieku 17 lat się łap... tyle w temacie to powinno do Ciebie przemówić

parę dni siedzisz na forum więc dyskusja z Tobą jest zbędna...

Marcinek
15-04-09, 21:18
jego życie jego sprawa, ja podałem tylko rozpiske do jego gabarytów.

*TERRORBLADE*
15-04-09, 21:41
ah ten sezon ... meta Ci na pierwszy cykl styknie tak jak Marcinek rozpisał -> ewentualnie prop jeżeli nie boisz się igieł.

Ale ostatecznie odradzam , wiek nie ten kolego.