Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dupa Boli po zastrzyku

siwYy
14-04-09, 21:49
witam, jak w temacie:P, czy to normalne czy też coś źle ?

fallenursus
14-04-09, 21:55
witam, jak w temacie:P, czy to normalne czy też coś źle ?

a co szcze;ales? dizel? po dizlu nie powinno ne ma krysztalow,
po tescie to normalka, olej sie usuwa, krysztaly tra we wlokna miesniowe..zalezy co walisz...sa rozne bole

Młody
14-04-09, 22:42
gówno prawda po dobrze zrobionym zastrzyku nie ma prawa boleć dupa powiec jakie igły stosuje do kłucia i wpuszczasz powoli czy szybko ????

pomeran
15-04-09, 00:16
gówno prawda po dobrze zrobionym zastrzyku nie ma prawa boleć dupa powiec jakie igły stosuje do kłucia i wpuszczasz powoli czy szybko ????

Jak się nie znasz to lepiej nie pisz tych farmazonów, różny sok różny ból jeden boli bardziej a drugi mniej

lovelas69
15-04-09, 00:44
nie kuj dupy i nic nie będzie boleć...

fallenursus
15-04-09, 01:16

mam sie smiac czy plakac? olej puszcza w miesien o wiele szybciej niz hormon. nie zapominaj ze hormon przychodzi w postaci prochu czy krysztalow, ktore po przyswojeniu oleju w ktorym sa zachowane pozostaja w miesniu i jakis czas zajmuje zeby weszly.zawsze czuc cos,jak wyzej napisane troche wiecej lub mniej zalezy co bijesz. na drugi dzien zawsze czujesz ze cos masz ''w dupie'' :):lol:

Młody
15-04-09, 08:02
ja waliłem dece z teściem i bolało mnie tylko 1 raz jak mi za szybko koleś wpuścił takie bąble miałem. A znajomy testował chyba wszystko co się da ome teske boldenon dece wino susa itp itd i mówił że jak się dobrze robi zastrzyk to nic nie czuć więc kwestja przyzwyczajenia

andrul
15-04-09, 09:54
jak bijesz jakis krótki ester np prop lub fenyloprop to czasem boli duzo jeszcze zalezy co bijesz i jakiego producenta np praktycznie wszystkie środki Axio sa bolesne , a powiedzmy prop atomica nie boli a juz swissa bolał jak cholera podobnie jak prop z BM

BoloYeung
15-04-09, 10:19
Ból sie odczuwa to normalka , chociaz więcej rzeczy będziesz sobie wmawiał jeśli to pierwsze ukłucie było

vold
15-04-09, 12:25
Powodem bulu może być :

- złe miejsce
- niepoprawna injekcja
- bolący środek

itp, tak że nie bardzo ktoś w tym pomoże.

hans1237
15-04-09, 14:54
albo ruszanie igła w dupsku równiez zimny srodek(sok)powoduje ból

Tajfuniarz
15-04-09, 15:55
ból przy zastrzyku normalka :P

siwYy
15-04-09, 20:46
wale teścia propa jak robiłem zastrzyk to wszystko git nic nie bolało tylko na drugi dzień :P kuje igła 0,6 miejsce raczej dobre

fallenursus
15-04-09, 20:52
wale teścia propa jak robiłem zastrzyk to wszystko git nic nie bolało tylko na drugi dzień :P kuje igła 0,6 miejsce raczej dobre

nigdy nie spotkalem propa coby nie bolal
na dzien przed biciem schowaj igle do zamrazarki.
nabieraj soczek inna igielka, i po nabraniu zmien na te zamrozona.
wez goraca kapiel przed biciem, dobrze wyszoruj miejsce gdzie bedziesz bic.nie poto zeby wymyc dokladnie:) poto zeby usunac stara skore i bedzie juz mniej do przebijania.

to wszystko powinno pomoc na rozdrazniony miesien po zastrzyku. Mozesz rowniesz rozmasowac potem miesien.

hans1237
15-04-09, 22:04
a po co mrozisz igłe????

pomeran
15-04-09, 22:24
No właśnie po co mrozić igłę ? Pierwsze słyszę o takim sposobie

siwYy
15-04-09, 23:17
ok dzeki

fallenursus
16-04-09, 15:40
a po co mrozisz igłe????

No właśnie po co mrozić igłę ? Pierwsze słyszę o takim sposobie

tak, mi powiedzieli, i tak zawsze robie.w sumie to nie wiem, napewo nie poto zeby niebylo bakteri bo od tego mam spirytus..ale dzisiaj nie wsadzilem do zamrazarki, obadamy czy roznica jest. :neutral:

ht
16-04-09, 15:53
o kurna widze fallenursus ze u ciebie shot to nie tylko nabrac i wbic. ja do randki tak sie nie przygotowywuje jak ty do shotu. :smile:

ale z ta igla w zamrazarce to ciekawostka. nie slyszalem nigdzie.
szkoda ze narazie jestem off i nie mam jak sprawdzic

Tajfuniarz
16-04-09, 15:57
a ja sprawdze ;p

fallenursus
16-04-09, 16:05
o kurna widze fallenursus ze u ciebie shot to nie tylko nabrac i wbic. ja do randki tak sie nie przygotowywuje jak ty do shotu. :smile:

ale z ta igla w zamrazarce to ciekawostka. nie slyszalem nigdzie.
szkoda ze narazie jestem off i nie mam jak sprawdzic

zaduzo zdjec sie naogladalem gdzie kolesie mieli fajne zakazenia po zle wykonanych zastrzykach.Wkoncu soczek to nie zabawka. cale szczescie ze nie mam alergi do ethyl oleate czy benzyl alkoholu.niektorzy maja przesrane :)

pimols
21-04-09, 21:15
nie kuj dupy i nic nie będzie boleć...

co ty pierdolisz OMG hahahah zalosne:pray::pray:

Aponax
21-04-09, 21:44
np mozna bic w udo czy tez w bark (jezeli ma sie go xD).

Vizor
21-04-09, 21:50
Można, ale najlepiej w udo. Ja tylko w udo daje ;] W bark, to najlepiej żeby jakaś osoba naprawde doświadczona wykonała Ci strzała.

Pakerek001122
22-04-09, 11:35
np mozna bic w udo czy tez w bark (jezeli ma sie go xd).

w barki w barki :>

fallenursus
22-04-09, 14:45
w barki w barki :>

jestes taki CZak NOris to wal w lydke i potem zdaj nam relacje :twisted:

vold
22-04-09, 17:13
Każdy mięśnień mógł by być ale trzeba wybierać jak największe.

Pakerek001122
22-04-09, 18:37
jestes taki CZak NOris to wal w lydke i potem zdaj nam relacje :twisted:

To moze jak jestes taki ciekawy to sam to zrob? efekty beda zapewne zadziwiajace ;D

siwYy
23-04-09, 16:38
już wszystko jest ok :) wydaje mi sie ze tyłek nie był przyzwyczajony do częstych zastrzyków :)

bullet
07-06-09, 17:34
no to gdzie sie w koncu walic te shoty?? w jaka czesc ciala??

siwYy
07-06-09, 20:25
gdzie ci pasuje :P

bullet
07-06-09, 22:45
gdzie ci pasuje :P

a konkretnie...
gdybym wiedzial to bym nie pytal.
kiedys dawno temu walilem w dupe. kumpel mowil, ze pielegniarka mu powiedziala, ze posladek dzieliy jakby na 4 czesci, na krzyz i walimy w ten gorny zewnetrzny kawalek.
prawda to?? czy nie ma znaczenia??
kiedys tez walnąłem w udo od gory to roche bolalo nawet kilka dni.

fallenursus
08-06-09, 00:44
ta jak mowisz bullet, dokladnie.

Maniek_
28-03-12, 08:21
witam, pisze zw na to iz potrzebuje kilku rad... bede wdzieczny za pomoc.
Mianowicie jestem na cyklu przyjmuje cypionate 250 z cyber laboratories 2ml co 5d jest to moj drugi podobny zestaw w przeciagu 18 miesiecy
wlasnie skonczylem pierwszy sloik, zostaly mi jeszcze 2. imam do tego stanozolol 10 mg w tabletkach ten sam producent (o odzywkach nie pisze bo nie o to mi chodzi) kiedy radzicie zaczac wrzucac tabletki? koles mi podpowiadal ze w polowie ostatniego sloia, ale nie jestem do tego przekonany...
nastepna sprawa to czy mozna kuc tylko w jeden posladek?? moj problem polega na tym ze jesli wypada na posladek prawy to jest ok, ale gdy przychodzi kolei na lewy automatycznie na drugi dzien po zabiegu odczuwam bol... az ciezko chodzic o siedzeniu nie mowiac... Mam nadzieje ze ktos z tu obecnych mnie wspomoze:)
Mam 26 lat 105 kg cwicze okolo 3 lat z malymi przerwami ramie 42 cm 140 kg na klatke

fallenursus
28-03-12, 13:54
No jeszcze ie widzialem zeby ktos cykl rozpisywal na sloje..
Czyli mniejwiecej bijesz tak, w tygodniach.
1-12 test 750week.
8-14 wins 70 dziennie
Powinienes dawac hcg 250iu c3d

Lewy poldupek cie boli bo krzywo wbijasz i wiercisz igla wtlaczajac. Jak walisz co piec dni mozesz spokojnie bic w jeden albo poprobowac na udach.
W podwieszonym archiwum masz ze trzy tematy o injekcjach-proponuje poczytac.

Maniek_
28-03-12, 14:55
nie wiem czy dobrze zrozumialem...
tesc lapie, ale co do wina to wychodzi ze mialbym miec 300 tabletek??
kolego a co mi podpowiesz jesli juz mam na lewym posladku (chyba) stan zapalny? minie samo czy brac jakies leki na to?

fallenursus
28-03-12, 15:07
Znaczy co? Czujesz loprostu cieplo i lekko napucniete czy juz masz ropniaka i zakarze ie?
Jeli to poerwsze to kilka advilow czy tylenolow zalatwi sprawe. Jesli to drugie to pod noz. I ie wierc wiecej igla w duoie:)
Co do wina to by jakos wyszlo 300tabsow nie wiem nie liczylem
Pod ciebie mniejsze dawki to pomylka.

Jeszcze raz powtorze- podwieszone archiwum!!!

piuras86
28-03-12, 18:00
jak nie mozesz utrzymac igly w dupie heehe to uda lub barki wbijaj głęboko i trzymaj stabilnie

cypionat troche tam był odczuwalny po zastrzyku

raczeek_87
19-04-12, 12:46
wal w barki na przemian , wsumie w zyciu jestem dopiero po 35/40 zastrzykach ale jak walnołem w tyłek to bolało jak cholera ( oma/ prop)
Az kumpel doradził mi barki - teraz nigdzie inndziej bym nie dał strzała.
igła 0,6 i gitara :P

foudrax
22-05-12, 11:54
O to dobrze ze mozna w barki bo ja na rowerze do roboty bede smigal to by mnie niezle dupsko bolalo

fallenursus
22-05-12, 14:33
Nie wiem co wy robicie z tymi iglami ze was dupy bola:)

raczeek_87
22-05-12, 16:45
Bo my używamy męskich igieł ;) 6042

fallenursus
22-05-12, 17:24
Ee to do nabijania parowek.
Lg bedzie wiedzial jak uzywac.

Boron31
22-05-12, 20:38
Odkopany temat z 2009 powodzenia ;)

fallenursus
22-05-12, 20:48
Za tydzien jak juz bedziesz mogl znowu odp w tematach to 2x sie zastanow zanim wejdziesz do odpowiedniego dzialu.

http://www.e-gym.pl/announcement.php?f=10

vold
23-05-12, 07:53
wal w barki na przemian , wsumie w zyciu jestem dopiero po 35/40 zastrzykach ale jak walnołem w tyłek to bolało jak cholera ( oma/ prop)
Az kumpel doradził mi barki - teraz nigdzie inndziej bym nie dał strzała.
igła 0,6 i gitara :P

W barki można jak najbardziej ale to trzeba mieć barki , biło się na cyklu po ponad 10 ml soku dziennie to o barkach możesz zapomnieć, po drugie najwygodniejsze są największe mięśnie a takimi są posladki, nie powiem sporo biłem w barki ale ogólnie najgorszy mięsień do injekcji, zdecydowanie polecam posladki.

vold
23-05-12, 07:58
nie wiem czy dobrze zrozumialem...
tesc lapie, ale co do wina to wychodzi ze mialbym miec 300 tabletek??
kolego a co mi podpowiesz jesli juz mam na lewym posladku (chyba) stan zapalny? minie samo czy brac jakies leki na to?

Stan zapalny, obrzęk itp , smaruj żelem na obrzęki i jakis czas nie bij w to miejsce, jak byłem na duzym cyklu i podawało się duze ilości soku po injekcji za jakiś czas smarowałeś żelem na obrzeki nawet jak nie byłem pewny czy ból wystąpi , ale takie zapobieganie potrzebne raczej przy dużych ilościach.

PS; zakładajcie nowe tematy a nie odnawiajcie tak starych.

D3
23-05-12, 11:37
Zmień na uda i po sprawie.

fallenursus
23-05-12, 12:02
W barki można jak najbardziej ale to trzeba mieć barki ,.

Gruby cwicz te bary bo klata/bic 3*na tydzien only przed latem rozmiem..ale w zimie?

raczeek_87
24-05-12, 09:29
W barki można jak najbardziej ale to trzeba mieć barki , biło się na cyklu po ponad 10 ml soku dziennie to o barkach możesz zapomnieć, po drugie najwygodniejsze są największe mięśnie a takimi są posladki, nie powiem sporo biłem w barki ale ogólnie najgorszy mięsień do iniekcji, zdecydowanie polecam pośladki.

Zgodzę się ze trzeba mieć w co wbijać i takiej ogromnej ilości w bary nie wbijesz :) , lecz prawda ze każdy ma jakieś ulubione miejsce które będzie polecał innym , ty mówisz o poś, ja o bar. a inny jeszcze uda . Uważam ze należałoby spróbować w każde te miejsce i wyciągnąć opinie , wtedy każdy może stwierdzić która część ciała mu najbardziej odpowiada do iniekcji , mówie tak do 2ml soku jeśli chodzi o barki , wiecej nie wbijałem wiec sie nie wypowiem czy da rade ?
Pozd.

D3
24-05-12, 09:50
Kaptury są dość ciekawym miejscem. Próbowałem - jest spoko :)

mtm
24-05-12, 22:30
U mnie sprawdza sie podgrzanie soku i nie boli.

ht
25-05-12, 06:31
mi przez jakis czas robil lekarz. 2 ml wtlaczal chyba z 1 min. bardzo powoli. na drugi dzien nic nie czuc. teraz tez tak robie i nie mam problemow z bolacym propem itp.. na drugi dzien zero dyskomfortu.

D3
25-05-12, 08:30

Piszesz to na poważnie?

raczeek_87
25-05-12, 09:06
Piszesz to na pohttp://www.e-gym.pl/showthread.php?18348-Dupa-Boli-po-zastrzyku&p=439276#post439276ważnie?

Juz o tym czytałem gdzieś , Fallen o tym pisał .
Wklejam linka .
http://www.e-gym.pl/showthread.php?26647-Bolesne-injekcje-dla-poczatkujacych-)&highlight=pod+ciepla+woda

ht
25-05-12, 16:16
kiedys u mnie sie sprawdzalo 1 amp prolo do butli 10ml propa. bralem wtedy eap i bolal jak cholera..

raczeek_87
25-05-12, 16:32
ja teraz propa wale to barki urywa a dokładnie prawy bo lewy nic nie boli nie wiem dlaczego ?

raczeek_87
02-06-12, 12:19

gitara poskutkowało :)