Zobacz pełną wersję : Thermal pro revolution
Zamierzam kupić ten produkt. Oto kilka pytań:
1. Zamierzam dzięki niemu spalić 10 kg tłuszczu. Czy spadną mi też mięśnie?
2.Czy są jakieś skutki uboczne zażywania?
3.Gdzie mogę go kupić przez internet?
4. Mam 177 wzrostu i 81 kg wagi. Trenuje już 6 miesięcy Czy jest to spalacz dla mnie?
Głównie chodzi mi o spalenie tłuszczu z pośladków.
6. Czy polecacie jakiś inny spalacz dla mnie?
7.Zastanawiam się też nad Olimp - Thermo Speed Extreme czy będzie on dobry?
1 nie ma redukcji bez spadku masy miesniowej. jezeli odpowiednio zbilansujesz diete ( polecam tą - http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=18162 ) to masz szanse na maly ubytek masy miesniowej, tylko tluszczowej ( licz sie ze spadkiem sily ! )
2 nie slyszalem, chyba ze bedziesz dawkowal niezgodnie z instrukcja. ktos nawet pisal ze lepiej sie czuje po spalaczu i ze poprawil mu sie stan skory wlosow itp, ze wywalil toksyny z organizmu
3 allegro, czy jakikolwiek sklep z odzywkami
4 na poczatek mozesz wziac ten z pkt 7, tez ponoc dobry
aha, pamietaj o aerobach !
6 nie
7 sam mialem ten spalacz kupic, ale jako ze nie ma go u mnie w sklepie to biore inny.
pozdr
pytanie 1 po co chcesz jeśc ten syf?? Znajdź spalacz jakiejś renomowanej firmy tight, scorch, lipo 6
thermal swego czasu klepal strasznie. potem juz bylo coraz gorzej. zreszta to jakas firma krzak...
"zreszta to jakas firma krzak..." o to mi wlasnie chodzi. Stary rzeczywiscie był spox ale nowy efki raczej nie ma.
http://www.allegro.pl/item604121857_olimp_thermo_speed_extreme_90kaps_pr omocja_apteka.html
Nie wiedziałem że to takie tanie :)
Mogę to zamówić?
spróbować możesz. Jeżeli to pierwsze spotkanie ze spalaczami to albo scorch albo wlasnie thermo speed bedzie najbardzije ok..
A jeśli podczas cyklu przestanę trenować na siłce ograniczając się tylko do biegania,treningu brzucha i przysiadów to dalej muszę się obawiać spadku siły i masy mięśniowej z górnych parti mięśni?
tak, nawet jak cwiczysz to musisz sie go obawiać :D