Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Hormon Wzrostu porada

zex13pl
14-04-09, 14:59
ELo Koksy Syszalem o czyms takim jak hormon wzrostu i widzialem na jego temat duzo opini ze to szajs nie dziala szkoda kasy jak rowniez ze dziala w niklych przypadkach oraz ze sprawdza sie lecz jego rezultaty sa tak minimalne ze szok wiec szukam porady znalazlem na internercie
http://allegro.pl/item600980712_activlab_hgh_night_hgh_day_hormon_wz rostu_suple.html

ma najwiecej zamownien ten produk co o tym sadzicie i wogole, pisze poniewaz mam juz prawie 19 lat i jestem najnizszy na Siłowni do Ktorej chodze . . . okropnie mi to przeszkadza jesli macie inne propozycja co do wz czekam na Nie.

fallenursus
14-04-09, 15:08
[QUOTE=zex13pl;209390]ELo Koksy Syszalem o czyms takim jak hormon wzrostu i widzialem na jego temat duzo opini ze to szajs nie dziala szkoda kasy jak rowniez ze dziala w niklych przypadkach oraz ze sprawdza sie lecz jego rezultaty sa tak minimalne ze szok wiec szukam porady znalazlem na internercie
http://allegro.pl/item600980712_activlab_hgh_night_hgh_day_hormon_wz rostu_suple.html

ma najwiecej zamownien ten produk co o tym sadzicie i wogole, pisze poniewaz mam juz prawie 19 lat i jestem najnizszy na Siłowni do Ktorej chodze . . . okropnie mi to przeszkadza jesli macie inne propozycja co do wz czekam na Nie.[/QU

lol? tym malym latwiej sie napakowac...
ale na prawdziwy HGH to cie kolego nie stac.

zex13pl
14-04-09, 15:23
Dlaczego Nie stac pokaz cos?

fallenursus
14-04-09, 15:34
Dlaczego Nie stac pokaz cos?

pokaz cos? czy Ty wogole wiesz co to HGH?
www.google.pl
szukaj: genotropin :cry:

zex13pl
14-04-09, 15:50
wiem co to jest ale pisze, CHYBA ZE nie wiem Jaki srodek z Tego Brac to Moze POLEC coś a nie przekierowywoj i Pokasz cos konkretnego?
i nie zakaładaj ze mnie nie stać . . .

luo
14-04-09, 16:15
wiem co to jest ale pisze, CHYBA ZE nie wiem Jaki srodek z Tego Brac to Moze POLEC coś a nie przekierowywoj i Pokasz cos konkretnego?

hehe parodia;) po pierwsze nikt nienapisał że niemasz wystarczająco pieniędzy
fallenursus tylko napisał że HGH czyli hormon wzrostu jest naprawde kosztowny. Cena jest nieporównywalna z testosteronem czy jakimkolwiek sterydem.

po drugie
Czytałeś dokładnie opis tego produktu??
przytocze fragment:
"BEZPIECZNY STYMULATOR HORMONU WZROSTU!
Stymulator hormonu wzrostu
- stymuluje produkcję naturalnego hormonu wzrostu przez organizm nie podwyższając jego poziomu poza wartość fizjologiczną,
- przyspiesza wzrost siły i masy mięśniowej,
- ułatwia redukcję tkanki tłuszczowej regulując metabolizm tłuszczów,
- wspomaga odpoczynek i regenerację, pozytywnie wpływając na sen."
Jak widzisz to niejest HGH tylko substancja stymulująca jego wzrost. Więc tego preparatu nawet nieporównuj z HGH.

po trzecie jeśli sie decydujesz na jakiś "dopalacz" to na początek poczytaj o nim lub popytaj się bardziej doświadczonych ludzi a nie od razu patrzysz na preparaty i czytasz opisy na aukcjach gdzie w każdym pisze że jest to "cudowny środek" Takie jest moje zdanie

michal_f
14-04-09, 16:25
to co podales w linku to srodek dzialajacy raczej na lepszy sen niz na wzrost wzwyz ... nawet badan nie robiono czy dziala na to ze sie rosnie wzwyz wiec on nie po to jest ... jak cos to pomoze we wzroscie w miesnie ;) a tak wogole to ile masz cm ?

fallenursus
14-04-09, 16:40

wiem ze tylko skonczylem 7dma klase podstawowki w pl, ale ja tego belkotu nie rozumiem :)

na wzrost w twoim wieku nic juz ci nie pomoze, nawet genotropin.Niestety prawda jest taka ze jesli do tej pory nie urosles, to juz sa bardzo znikome szanse ze naraz sie cos odwidzi i zaczniesz rosnac. :(

michal_f
14-04-09, 16:42
nie koniecznie ... ma dopeiro 19 lat a mezszczyzni rosna do max 25 ... oczywiscie ze juz nie tak szybko jak np jak mieli 16 lat ale obserwuje sie to ze do tego wieku mozna jeszcze rosnac:smile:

zex13pl
14-04-09, 17:00
poprostu chodzi mi o to skoro widze znacie sie na tym o wiele lepij niz i wiece ze jest to nie tanie pokazcie cos?? jakis srodek z tym?? chce zobaczyc Cene oraz ten preparat

zex13pl
14-04-09, 17:04
Luo ''po trzecie jeśli sie decydujesz na jakiś "dopalacz" to na początek poczytaj o nim lub popytaj się bardziej doświadczonych ludzi a nie od razu patrzysz na preparaty i czytasz opisy na aukcjach gdzie w każdym pisze że jest to "cudowny środek" Takie jest moje zdanie'' napisal w 1 wypowiedzi ''jesli macie inne propozycja co do wz czekam na Nie. '' dlatego pytam znacie sie lepiej to podajcie cos bo puki co to widze tylko ze zbluzgalscie mnie, pow ze to drogie, i to co pokazalem badziew? wiec moze pokazcie cos wkoncu z tego o co prosze??

fallenursus
14-04-09, 17:06
nie ma preparatu na wzrost. HGH musi ci przepisac lekarz po dokladnych badaniach czy ci nie brakuje. Zadne inne ''herbatki'' ci nie pomoga

zex13pl
14-04-09, 17:20
No i Wszystko :)) Dziekuje Bardzo a Wiec Udaje Sie do lekarza