Zobacz pełną wersję : ANAPOLON Oxymetholon
chciałbym się dowiedzieć więcej o tym ANAPOLON Oxymetholon Turcja, Ibrahim. może ktos to brał??
patryk1336
14-04-09, 12:57
ja tego niebralem ale jedynie co mi wiadomo to anapolon to juz srodek wyzszej klasy nie dla początkujących i mozna na nim zajebistą mase zbudowac :) niewielkim kosztem:)
niewielkim kosztem ? mój znajomy żygał po tym gównie krwią :D taki o to niewielki koszt ale co tam wpierdalał to dalej bo już ma tak zrytą banie że np robił cykl z 800metki bo nic nie robiło
patryk1336
14-04-09, 13:05
no niewielkim kosztem mialem na mysli nie zdrowia a pieniędzy xD a wiesz jak ktos wpierdala koksy 1 za drugim to niestetyy potem wychodzi wszystko wiec niema co mu sie dziwic skoro 800 mety wpierdala :/:(( ale mniejsza o to niech sie wypowiedza Ci co stosowali:)
fallenursus
14-04-09, 13:16
chciałbym się dowiedzieć więcej o tym ANAPOLON Oxymetholon Turcja, Ibrahim. może ktos to brał??
masa z oxy to glownie sama woda ktora potem w 90% opada, daje straszna sile i mase w przeciagu 3ech dni. Wali cisnienie krwi na lep na szyje w gore.Krwawienie z nosa i mocne bole glowy sa normalka na tym wynalazku.Glownie brane przez silaczy na kilka dni przed zawodami,lub na rozpoczecie jakiegos powazniejszego cyklona.Wyglada sie potym jak oponka.Dawki stosowane minimum 50mg dziennie w gore. cos jeszcze chhcesz wiedziec?:twisted:
brales anap?
bo po tym co napisales wnioskuje ze jedynie skopiowales to info?
fallenursus
14-04-09, 13:58
brales anap?
bo po tym co napisales wnioskuje ze jedynie skopiowales to info?
no fpipe nakryles mnie! jak ja sie teraz [pokaze ludziom na oczy?:P:sick:
mysle ze nigdy tego swinstwa nie wezme. Wychodze z zalozenia ze stosunek minusow:plusow jest o wiele jak dla mnie zaduzy
no widzisz,
moze wlasnie niech w takich tematach odzywaja sie ludzie ktorzy brali srodek o ktory pyta autor a nie ci co poczytaja o nim w internecie i wstawiaja jedynie swoje przemyslenia bez jakiegokolwiek zaplecza praktycznego,
bo pozniej pokutuja wlasnie takie czy inne mity o tym czy o tamtym srodku,
:smile:
ja tez mam w planie go brac za jakis czas, +prop i chetnie posłucham opinie tych co brali,bo kolega wyzej chyba troche przesadził ze 90% to sama woda i 100%spadki?moze sie myle oczywiście
proponuje żeby się wypowiedzieli ci co stosowali a nie ci co poczytają i piszą na forum.
fallenursus
14-04-09, 14:46
proponuje żeby się wypowiedzieli ci co stosowali a nie ci co poczytają i piszą na forum.
kumpel bral. po tygodniu odstawil bo cisnienia nie mogl obnizyc bez dodatkowych lekarstw.Z nosa mu lecialo i bole glowy mial. NIe musze brac zeby wiedziec co to jest.
fallenursus
14-04-09, 14:56
musisz rozwazyc czy mozliwe sajdy oplaca sie przechodzic, i czy mozliwe przyrosty cie zadowola. Dowiedziec sie jak taki steryd dziala i co odniego mozna oczekiwac.A to ze ktos bral i jemu sie podobalo to zupelnie nie znaczy ze na Ciebie tak samo podziala jak na inna osobe.
poprostu kumpel mi o tym mówił a chciałbym coś wziąść i rozważam co by było dobre ale i w miare bespieczne,zdrowie przedewszystkim.
fallenursus
14-04-09, 17:02
poprostu kumpel mi o tym mówił a chciałbym coś wziąść i rozważam co by było dobre ale i w miare bespieczne,zdrowie przedewszystkim.
tzn ze jak bys to bral? solo? mam nadzieje ze wiesz lepiej... co juz ladowales? jaki staz?wiek? cos sklepiemy zeby bylo zdrowo(pezpiecznie,bez powiklan) i masa zostala.
Methandrostenolone 30mg/1ml db pharma
staż 8miechów
18lat
hujowy pomysł z tym antkiem,za pare lat koksowania bd dobry ale nie teraz,teraz masz wiele do wyboru mniejszym kosztem zdrowia,ja bym zapodal metke + testo enan np.prolka
fallenursus
14-04-09, 20:31
staż 8miechów
18lat
oj wej...nawet nie mysl o antku i nie kombinuj,bo ci to na dobre nie wyjdzie.
jesli juz musisz to pyknij sobie tescia ent. przez 10 tyg.po 250mg raz na tydzien. Odblok 2 tygodnie po ostatnim strzale. Clomid 100mg przez 3 dni. i nastepnie po 50 przez 20. Lub nolwa 40mg pierwszy dziennie pierwszy tydzien, 20mg nastepne 3 tygodnie.
kulturystyka to nie sprint, to maraton.
lykalem antka na kicka przy suscie i eq. ogolnie nie bylem zadowolony. gdy odstawilem antoniego to mialem zastoj jakis czas...
a z tego co sie orientuje mocny srodek. idzie niekoniecznie czysta masa. aczkoliwek to raczej kwestia diety nie srodka. strasznie toksyczny.
tylko wole w tabsach lub kroplach.niemam zamiaru się kłuć, może za pare lat jak bede starszy
fallenursus
14-04-09, 20:49
tylko wole w tabsach lub kroplach.niemam zamiaru się kłuć, może za pare lat jak bede starszy
to odstaw Sa na te pare lat...mojej panienki siostrzeniec 5cioletni kluje sie 2x dziennie....i kto tu jest dzieckiem?
on bo sobie zjebie zdrowie
staż 8miechów
18lat
ten srodek nie dla ciebie przez najblizsze 2 lata,
daj testo solo i bedzie ok tez, wiecej tez utrzymasz, stabilniejszy przyrost bedzie niz na antku w twoim przyapdku,
Srodek dla bardziej zaawansowanych w SAA, działa poprawnie stosowałem oxy z 3 firm wszystko ok, lecz prawda jest taka że opisy na necie są troszke wygórowane a skutki uboczne troche przesadzone.
kazdy srodek jest troszke przesadzony w opisach na necie,vold a jakie spadki były po antku??????
ja jeszcze sie zastanawiam nad deka+enan i na koniec prop, dodam ze deki nie brałem nigdy!!!! albo antek+prop pod koniec co myslicie????cel jasny massssa ale jesli deki nie brałem to moze warto skosztowac??a antka sobie darowac????co myslicie panowie jeszcze nie jestem zdecydowany.
fallenursus
15-04-09, 15:21
prop dlabym na poczatku jako starter zamias jakis tabsow.
a tak to jesli juz walic bedziesz te deke 400mg tygodniowka. NIe sluchaj tych farmazonow ze 200 styknie.200 styka na ochrone stawow i poprawienie produkji kortyzolu,(test powyzej 400mg tydzien, blokuje to w 50%) anie na przyrost masy.mowiles ze juz pare cykli pzeszles,zaczoles mlodo, twoja sprawa, nie wnikam w to.
zeby jak najwiecej kozysci do sajdow to 500test ent. 2x tydzien bite po 250.
400 deki bite z testem 2x200
pyknij po 75mg propa na poczatek
to ze zaraz ktos wyskoczy''ojezu zaduzo testow!!!'' to gowno wielka prawda. zanim cie entat chwyci, to juz dawno skonczysz walic propka.
zaopatrz sie w hcg, pierdolenie ze nie potrzebne owinno byc karalne:)
test 12 tygodni, deke 10. hcg PODCZAS CYKLU PO 250IU CO 3DNI.
Proponuje wkoncu wyjsc z epoki kamienia lupanego, i zaprzyjaznic sie z nowymi badaniami co do dzialania Saa.
//end rant:twisted:
miałem w planie dac omke jesli chodzi o testo,prawie po 250mlg
fallenursus
15-04-09, 15:29
jak wolisz omke moze byc omka, to mixer,nie? jak mixer to wal bez propa na poczatek, i wal tak zeby wyszlo jakos 500-600mg na tydzien ale staraj sie minimum co 3 dni.nie beda ci skakac hormony w dol i w gore.nie jest to zbyt przyjemne.
wiem wiem,a deke mozna by raz w tyg 2 ml???400mlg lub 500mlg
fallenursus
15-04-09, 15:32
.
zaopatrz sie w hcg, pierdolenie ze nie potrzebne owinno byc karalne:)
test 12 tygodni, deke 10. hcg PODCZAS CYKLU PO 250IU CO 3DNI.
Proponuje wkoncu wyjsc z epoki kamienia lupanego, i zaprzyjaznic sie z nowymi badaniami co do dzialania Saa.
//end rant:twisted:
to nie zaden atak ani prowokacja, poprostu moja prywatna opinia. :)
fallenursus
15-04-09, 15:33
wiem wiem,a deke mozna by raz w tyg 2 ml???400mlg lub 500mlg
jasne, ja tylku chcialem zeby jak najlatwiej bylo wbijac.. nielubie duzych ilosci pchac....
no dam rade 4ml juz pchałem
tylko mi chodzi o coś w tabsach lub kroplach np.metke
fallenursus
15-04-09, 17:59
oj wej...nawet nie mysl o antku i nie kombinuj,bo ci to na dobre nie wyjdzie.
jesli juz musisz to pyknij sobie tescia ent. przez 10 tyg.po 250mg raz na tydzien. Odblok 2 tygodnie po ostatnim strzale. Clomid 100mg przez 3 dni. i nastepnie po 50 przez 20. Lub nolwa 40mg pierwszy dziennie pierwszy tydzien, 20mg nastepne 3 tygodnie.
kulturystyka to nie sprint, to maraton.
to odstaw Sa na te pare lat...mojej panienki siostrzeniec 5cioletni kluje sie 2x dziennie....i kto tu jest dzieckiem?
on bo sobie zjebie zdrowie
tylko mi chodzi o coś w tabsach lub kroplach np.metke
twoja bystrosc nie zna granic.
zalatwie ci jak chcesz gumy do zucia trenbolenowe, i sok z marchewki musisz pic do tego wtedy bedzie dobrze siekac.
a wogole to proponuje WYSKOCZYC z okna w piwnicy....dzizas kto tu takich wpuszcza?!
to skocz pedale fallenrusku