Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : kreatyna a niećwiczenie

wojtas3
13-04-09, 14:53
Witam mam takiego kumpla który przychodzi do mnie na siłkę 2 czasami raz w tygodniu i jak już jest to robi albo klatę albo jak on to nazywa super serie bica i tricepsa trenuje miesiąc potem wogule i tak już wiele wiele lat klata zapadnięta chudy i wogule dieta? nie zna tego słowa i postanowił że sobie zamówi kreatynę gdzie już dawno nie ćwiczył i od razu krete czym to grozi? pewnie nic mu to nie da ( wiem wiem kumpel to skrajny przypadek ale on mnie przecież nie będzie słuchać przecież ma większy staż na siłce) szkoda słów oczywiście jak ja popakowałem parę miechów 100kg wycisnąłem to od razu że koksy jadłem wkur... mie takie gadanie człowiek się męczy z dietą i wogule musiałem to napisać dzięki za wysłuchanie

michal_f
13-04-09, 14:59
Wojtas nie przejmuj sie takim gadaniem ze koks... ja jak kumplom sprzedawalem suple itp tez na mnie tak gadali ;/ ch** im w dupe ... a co do tej kreatyny to jedynie gosc wyda kase i nic nie bedzie mial z tego ... powiedz mu chociaz niech pije duzo wody bo sobie nerki moze zepsuc ...pzdr

wojtas3
13-04-09, 15:02
michal_f przed chwilą był u mnie ten gość i powiedział że nie idzie na siłke bo ma kaca a ja już się nie mogę doczekać jak złapie za sztangę

fallenursus
13-04-09, 15:15
ja już się nie mogę doczekać jak złapie za sztangę

przestan zrec te koxy!:twisted:

slim shady
13-04-09, 15:36
wzruszające :P zajmuj się sobą, jak chce niech zacznie od jakiegos stacku co za róznica

wojtas3
13-04-09, 15:59
nie będę zakładać nowego tematu spytam tu wskazane jest picie dextrozy po treningu?

slim shady
13-04-09, 16:11
nie
Wiadomosc jest za krótka 6 znaków.

wojtas3
13-04-09, 16:33
to czym zastąpić banana jakimś innym owocem?

slim shady
13-04-09, 16:34
białym ryżem

wojtas3
13-04-09, 16:51
ale zaraz po treningu wypijam odżywke i jem banana ale mi się skończyły:lol: dobra powiedz mi slim shady co to jest znalazłem to na allegro PETARDA! Massdrol+Areemadext XT=Prohormon + Odblok nie żebym chciał kupić ale ciekawy jestem warte to coś?

slim shady
13-04-09, 17:05
daj linka do aukcji

wojtas3
13-04-09, 19:52
tylko że ja nie wiem jak mam tego linka dać jak to się robi?

slim shady
13-04-09, 20:11
normalnie wklejasz linka, ale zresztą jak widze ze jest napisane tam prohormon to czyli strata kasy na takie rzeczy, nie kierujcie sie opisami z allegro przy wyborze odzywek, przy byle jakim testosteronie roślinnym bedzie pisało ze zrobisz 10 kg miesni w miesiac

fallenursus
13-04-09, 20:28
ale zaraz po treningu wypijam odżywke i jem banana ale mi się skończyły:lol: dobra powiedz mi slim shady co to jest znalazłem to na allegro PETARDA! Massdrol+Areemadext XT=Prohormon + Odblok nie żebym chciał kupić ale ciekawy jestem warte to coś?
to idz faken do sklepu i kup wiecej bananow jesu...

normalnie wklejasz linka, ale zresztą jak widze ze jest napisane tam prohormon to czyli strata kasy na takie rzeczy, nie kierujcie sie opisami z allegro przy wyborze odzywek, przy byle jakim testosteronie roślinnym bedzie pisało ze zrobisz 10 kg miesni w miesiac

od keidy superdrol nic nie wart? lol?

fallenursus
13-04-09, 20:38
Wojtas massdrol podobnie dziala jak meta. Niektorzy tweirdza ze maja wiekszy ,szybszy przyrost masy po tym jak po mecie. Odradzalbym tobie takich specyfikow.Ale jesli sie zdecyduejsz to wiedz ze ten gowniany arimatest co tam proponuja na odblok nic nie da. NOlve potrzebujesz (w razie gyno) na odblok lub clomida i taki sam odblok jak po mecie. 20/20/20/20 (dziennie przez 4tygodnie) lub 50/50/50/50 cloma.

niektorzy modowie powinni siedziec we wlasnych forach a nie dawac zbedne maloistotne informacje.

p.s. bardziej toksyczny srodek niz metanabol.

slim shady
13-04-09, 20:43
napisałem, ze nie znam tego środka, ale pisze, ze jest prohormonem a raczej większosc prohormonów przy cenach jest stratą kasy i lepiej zainwestować w co innego

fallenursus
13-04-09, 20:45
napisałem, ze nie znam tego środka, ale pisze, ze jest prohormonem a raczej większosc prohormonów przy cenach jest stratą kasy i lepiej zainwestować w co innego

niom z tym sie zgodze :evil:

ale podpowiem ci jeszcze ze orginalny superdrol lepszy jest od mety :) trudno znalesc na wet bardzo malo UG robi sperka:(

Prezydent_1c
13-04-09, 22:39
Ja tylko dodam od siebie że b. ludzie głupieją po ph :) Z kilkama osobami mam styczność i powiem wam jest zmiana mała w ich zachowaniu przed/w trakcie/po cyklu :)

wojtas3
14-04-09, 16:12
nie zamierzam brać takiego czegoś ale nie wiadomo co czas przyniesie może kiedyś...