PDA

Zobacz pełną wersję : pytanie do znawców

Młody
13-04-09, 12:45
aktualnie miałem miesiąc przerwy brak mi wyskoczył i wskoczył po świętach robię tatuaż na całej ręce prawie i po tym jak się zagoji wracam do treningów ostatni mój cykl to
Aminokwasy Universala Uni Liver 500tab
Gainer Weider Giant Mega Mass 4000 7kg
Stak Syntrax Swole V.3 830g
Krea-alkalyn opakowanie nie pamiętam ile tabs ale nie w listkach pakowane
Glutaminę vita-life 500g
(cynk,witC,magnez)
Poszło mi całkiem nieźle :D Polecam gorąco taki zestawik bo masakra :D Wszyscy na siłowni oskarżali mnie o branie czegoś mocniejszego. Bo jedzą jakieś odżywki olimpu czy innych gówien to nic dziwnego że ich nie pokopie.
Dietę mam teraz mam pyatanko bo aktualnie jeżdzę 2 razy dziennie na rowerku stacjonarnym po 20min i robię a6w. Masy jako takiej nie chcę zależało by mi bardziej nie na rzeźbie tylko zbiciu tego co mam nie chcę schudną ani przytyć. Co do spalaczy tłuszczów to nie jestem do tego przekonany lepjej mieć dietę pobiegać pojeździć na rowerze popływać niż jeść jakieś badziewia i opatulać się jakimiś lateksowymi pasami. Dla tego co mógłbym sobie kupić ?? Myślę że do 500zł się zmieścić w suplach co polecicie ??

Młody
13-04-09, 21:57
i co nikt mi nie pomorze ???

slim shady
13-04-09, 22:12
czyli definicje chcesz robić, może jakieś jabłko/orotan + Bcaa

A jak działa to Swole ?

Młody
14-04-09, 08:09
swole jak dla mnie najlepszy Stak jaki jest aktualnie na rynku jadłem shocka ze stormem i smak tak samo ochydny ale kop lepszy po swole :D Może dla tego bo to nowość i chcą to rozreklamować bo czym dłużej będzie w sklepach tym będzie gorsze:evil::evil::evil:

lovelas69
14-04-09, 09:05
Stak Syntrax Swole V.3 830g gdzie kupiłeś ? jak możesz zapodaj link... ile kosztuje ?
Czy można to połączyć z shock therapy ?

Młody
14-04-09, 11:14
http://allegro.pl/item610785278_syntrax_swole_v3_kreatyna_prosto_ze_ stanow.html
Ja kupowałem w Vitamin Shop w Gdańsku płaciłem coś koło 130zł. Musiał byś poszukać w odżywkowych u siebie w mieście albo na allegro. Pewnie można wszystko można tylko mówię że ja miałem takiego kopa że myślę że szkoda szoka

Sosna91
14-04-09, 11:18
masz lovelas
http://allegro.pl/item605585168_cena_hurtowa_syntrax_swole_830g_60_p orcji.html

tak patrzyłem wlasnie ten cykl ale kurwa drogo troche :)

z 500zł trza wydać, chyba zebym nie kupil 7kg waidera no to z 300zł po wakacjach pomysle nad nim bo od poniedizalki jade z koksem a na wakacje nie ma sesnu bo bedzie piciu :)

lovelas69
14-04-09, 15:35
Dzięki za linka, ale moje pytanie jest następujące czy Stak Syntrax Swole V.3 830g można łączyć z Shock Therapy bo jeszcze została mi połowa puszki ? i Czy do tego warto też dokupić Krea-alkalyn ? Jeśli tak to ile ?

lovelas69
14-04-09, 23:31
no i ?

Młody
14-04-09, 23:34
już pisałem że możesz tak dokup krea to na dłużej będzie stak i jedz po treningu a swole naczczo i szoka przed treningiem też sądze że będzie pizda połączenie