Zobacz pełną wersję : 6 weidera
Vaderoslav
13-04-09, 07:46
Witam. Zrobiłem juz 13 dzien cwiczen weidera, z czego 2 dni temu nie robilem w ogole i wczoraj tez nie robilem bo zapomnialem :(. Muszę zaczac od nowa lecieć z planem ??
ja tam bym dokończył sory ale jak można zapomnieć ?
Vaderoslav
13-04-09, 09:09
Jeden dzień był na kacu i nie miałem siły a drugi to goscie przyjechali a ja zawsze wieczorem sobie robie no i tak jakos zapomnialem :D Czyli mam kontynuować weidera ?
dzbanekzwd
13-04-09, 09:11
kontynuuj 2 dni to tam pikuś.
Niby pikuś ale własnie w a6w b.wazna jest regularność, ale kontynuuj a w telefonie ustawiaj sobie przypomnienie
Jak za pierwszym razem zaczynałem A6W to gdzieś koło 10 dnia zapomniałem o wykonaniu któregoś ćwiczenia, a przypomniałem sobie o tym rano następnego dnia, jak trzymałem kartkę z rozpiską co i jak. Postanowiłem że chce zrobić to porządnie i leciałem od początku. Ty rób jak wolisz, możesz kontynuować, ale nie zapominaj więcej o takich sprawach :)
slim shady
13-04-09, 11:15
ja bym leciał od początku bo to ma byc wytrzymałościówka i miesnie codziennie maja dostac wpierdol (na tym opiera sie A6W)
chociaz te 2 dni odpoczynku nie wpłyna na wyglad twojego brzucha
najwazniejsza w a6w jest regularnosc dlugo a6w nie robisz wiec zaczal bym na twoim miejscu od nowa
Vaderoslav
13-04-09, 14:56
Ok. Ale moze zaczne juz do konca robić( czyli kontynuuje). A jak skoncze juz 6 weidera to jakie robic cwiczenia na brzuch ?
slim shady
13-04-09, 15:14
Na brzuch najlepszy plan to wlasny, oparty na podstawowych cwiczeniach angazujacych wszystkie partie brzucha. a6w jest przereklamowane,
Vaderoslav
13-04-09, 15:28
To wykonam sobie 6 weidera a pozniej zaczne robic cwiczenia jakies inne, tylko jakie oprócz brzuszków :D ?
slim shady
13-04-09, 15:31
brzuszki wbrew nazwie nie są najlepszym cwiczeniem na brzuch, mozliwosci jest duzo
http://www.kulturystyka.pl/atlas/brzuch.asp
Vaderoslav
13-04-09, 15:34
tylko nie mam takich przyrządów, a na silce jestem 3 razy w tygodniu a brzuch chciałbym robic codziennie
slim shady
13-04-09, 15:38
ale po co codziennie ? bo nie rozumiem
co do przyrządów to wystarczy Ci drążek, może jakiś krążek z obciazeniem i jedziesz
Damian st-ce
13-04-09, 16:43
Wystarczy że brzuch będziesz robił 2 - 3 razy tygodniowo. Najpierw dół, skos i góra.
Vaderosław: Możesz robić a6w, po skończeniu jakiś czas przerwy i znowu to samo, ale od np. 20 dnia. Co do innych ćwiczeń to w linku od slima.
//Jolly
Vaderoslav
13-04-09, 18:10
Ok dzięki bardzo :) Pozdrawiam. Zrobie tak jak mówi Jolly, a drązek moze kiedys kupie jak bede miał $ :)