Zobacz pełną wersję : WINSTROL jaki i co do tego?
Witam! Na forum jestem nowy, zarejestrowałem się po to aby poradzić się w jednej kwestii. Długi czas uprawiałem pływanie, miałem 2 letnia przerwe natomiast od 3 lat w miare regularnie a od 1,5 bardzo regularnie chodzę na siłownie stosując odżywki i suplementy i spalacze tłuszczu gdyż przez tą przerwe troszkę się przytyło jednak już wszystko wróciło do normy.to tyle jesli chodzi o wstęp.
zdecydowałem się na pierwszy cykl w planach mam winstrol i rozważam co do tego - tu prosze o rade interesuje mnie CZYSTA MASA MIEŚNIOWA, DOBRA DEFINICJA,SPADEK POZIOMU TŁUSZCZU ORAZ WZROST SIŁY W CELU POPRAWY WYNIKÓW PŁYWACKICH
oczywiście napewno dorzuce dobre białko, bcaa z gluta, mysle tez o kreatynie i srokach ochronnych stawy + wątroba.
Prosze o pomoc
pozdrawiam:)
hmm , winostrol odradzam Ci jak na 1 cykl za mocny.Kreatyna po cyklu , a jak tam dieta u ciebie sie trzyma ??
testo. prop jest bardzo dobry jak na 1 cykl .Mogłbys nam napisac ile masz latek , wzrostu i wagi ? A na spalenie tłuszczu , to mozesz zobaczyc czy clen albo efka + koffeina (tylko wtedy efka i koffa nie milo pachna , tzn. jak sie spocisz to smierdzisz jak ... , tak słyszałem , sam nie stosowałem).
mozesz poleciec wino solo. mozesz tez dodac propa. jesli spadek fatu to dobra dieta+ aeroby. koks raczej bedzie tu pelnil role antykatabolika.
fallenursus
11-04-09, 21:35
mozesz poleciec wino solo. mozesz tez dodac propa. jesli spadek fatu to dobra dieta+ aeroby. koks raczej bedzie tu pelnil role antykatabolika.
kazdy steryd powoduje co? zatrzymanie produkcji testo przez organizm. ladowanie czegokolwiek w siebie bezpodawania zew. testu jest jednym wielkim bezsensem:evil:
21lat waże 95kg 191cm cwicze na silowni 3lata myslalem wlasnie o połaczeniu z prop
efka i koffe rałem i nie śmierdzi:) a clena nie polecam nikomu bo wystepuje kłócie serca ktore mnie przerazalo i odstawilem po 5dniach
myslalem prop 50mg co 2 dni 2 tyg wczesniej i wino 50mg co 2 dzien po 2 tyg i 2 tyg dłużej co wy na to?
fallenursus
12-04-09, 00:49
21lat waże 95kg 191cm cwicze na silowni 3lata myslalem wlasnie o połaczeniu z prop
efka i koffe rałem i nie śmierdzi:) a clena nie polecam nikomu bo wystepuje kłócie serca ktore mnie przerazalo i odstawilem po 5dniach
myslalem prop 50mg co 2 dni 2 tyg wczesniej i wino 50mg co 2 dzien po 2 tyg i 2 tyg dłużej co wy na to?
niepodoba mi sie to:pray:
pierwszy cykl -- test ent. 250mg e7d 10 tygodni
odblok clomid 2 weeks po ostatnim strzale tescia 3 dni po 100mg i 21 dni po 50
jesli jak mowisz ma diete opanowana, to bedzie czyste mieso.
a jak lubisz sie kluc to prop 75mg e2d przez 8 tygodni odblok zaczynasz 3 dni po ostatnim strzale.
zawsze sie powinno zaczynac koksowanie od jednego srodka. jesli nie wiesz czemu-nie bierz :)