PDA

Zobacz pełną wersję : pytanie o mete Zastanawiające ?

Młody
10-04-09, 23:57
Siemka ostatnio na siłowni rozmawiałem z "kolegą" o sterydach no i weszliśmy na temat metki on już bardzo doświadczony koksiaż pamiętam jak kiedyś ważył 140kg teraz waży ze 110kg no ale zawsze kratka na brzuchu i wypas definicja ogólnie no nie ważne i ja mówie że mety już nigdy jadł nie będe bo nie chce pryszczy a on mi na to, że widocznie nie umiem jeść? Czyli jak jeść żeby nie było pryszczy? Pytanie zadaję z czystej ciekawości bo uważam sterydy za zamknięty dział w moim życiu :D

Aponax
11-04-09, 10:31
jezeli chodzi o metke , to niektorym wychodza a niektorym nie :] , znam kolesia z siłówni ktory przez 6 tygodni jechał na metce 60 mg ed i nie wychodziły mu pryszcze , a nawet cynku nie stosował , a ja naprzyklad przed braniem saa mialem pryszcze i wagry :]wszystko zalezy od ciala .

lovelas69
11-04-09, 11:02
Siemka ostatnio na siłowni rozmawiałem z "kolegą" o sterydach no i weszliśmy na temat metki on już bardzo doświadczony koksiaż pamiętam jak kiedyś ważył 140kg teraz waży ze 110kg no ale zawsze kratka na brzuchu i wypas definicja ogólnie no nie ważne i ja mówie że mety już nigdy jadł nie będe bo nie chce pryszczy a on mi na to, że widocznie nie umiem jeść? Czyli jak jeść żeby nie było pryszczy? Pytanie zadaję z czystej ciekawości bo uważam sterydy za zamknięty dział w moim życiu :D

zapytaj się kolegi, który Ci to powiedział...

fallenursus
11-04-09, 15:11
nigdy nie mam pryszczy, moze sporadyczne 1 -2 na plerach to wszystko.

witamina b100-1gr, 3-4 gramy vit C, 1,5gr wapna, to wszystko co jem do kazdego cyklona:whistle:

vold
11-04-09, 16:12
Dokładnie, zapytaj kolegi który jest tak doświadczony, bo na wszystko są sposoby, no wiadomo że od organizmu tez to jest zależne.

PS: nie mów że ważył 140kg i miał kostke na brzuchu.

fallenursus
11-04-09, 18:18
Dokładnie, zapytaj kolegi który jest tak doświadczony, bo na wszystko są sposoby, no wiadomo że od organizmu tez to jest zależne.

PS: nie mów że ważył 140kg i miał kostke na brzuchu.

moze jego kolega to Ronnie Coleman, skad mozesz to wiedziec!?:twisted:

ht
11-04-09, 20:33
u mnie na silce jest kolo o przy wadze 137kg mial krate. ost bylismy na pp w zabrzu to ludzie sobie z nim zdjecia robili. nigdy nie startowal trenuje dla siebie. nie kreca go starty. jak z nim gadalem dziennie kilo karczku rabie. chlop ma grupe krwii A wiec ciezko lapie fat. tak ze jest to mozliwe. jego lydka 52 cm.

a co do syfow duze dawki cynku

Młody
12-04-09, 11:30
Ha ha ha są ludzie i taborety. On tyle ważył bo mamy wagę na siłowni nie ćwiczę w jakiejś piwnicy tylko w normalnym klubie i chodzą tam mega świnie więc nie mam zamiaru się spierać widziałem ile było na wadze i kratkę na brzuchu. Stał na bramce w Cristalu i to był jego szczy teraz już tak dobrze nie wygląda ale dalej dobrze nie można całe życie być na mega cyklu.

siwYy
12-04-09, 18:49
na solarium też można chodzić :P

Sosna91
12-04-09, 19:07
solarium nic nie daje, tylko chwilowe, bo opalici Ci skore wiec wyrowna troche kolor skory a wiec i przebawienia, ale pozniej jeszcze bardziej wyskakuja. ja na twarze nie mam wcale a na plecach nie moge sobie poradzic, zapisalem sie do dematologa ciekawe co mi powie. Cynk brałem miesiąć, nic nie dał wiec odpsucilem teraz znów kupilem bo podobno efekty po dluższym stosowaniu ;)

Aponax
12-04-09, 19:30
hmm czyzby twoj kolega mial 220 cm wzrostu ?;p

Młody
12-04-09, 19:35
solarium wysusza skórę pomaga ale jak przestaje się chodzić to wyskakują dużo bardziej niż przed opalaniem się

Sosna91
12-04-09, 21:27
no niestety, ale postanowilem ze na lato mam krosty gdizes. w zimie mi nie przeszkadzaja bo nie zdejmuje koszulki a na lato sie spale na brązowo i niech spadaja ;p