PDA

Zobacz pełną wersję : Prolo vs Meta-1szy cykl

Rush
10-04-09, 23:24
Który z tych srodków lepiej wybrać na pierwszy cykl ??
Celem jest masa.

prolo jak w podwieszonym temacie 200mg e5d
meta 2,2,3,3,2,2 ew 2,3,4,4,3,2 ??

Wiem że meta powoduje duża retencje wody, a jak jest w przypadku testosteronu prolongatum ?

I czy ryzyko wystąpienia ginekomasti jest mniejsze ?? zresztą i tak bede miał pod ręką novadlex.

I czy pirewszy tabs clomidu przyjmuje sie 14dni po ostatnim strzale ??

pomeran
11-04-09, 10:17
Jeśli chodzi o metkę nie robi sie już piramidek tylko od poczatku do końca tą samą dawkę
ginekomastie możesz mieć po tak samo po mecie jak i po teściu

fallenursus
11-04-09, 15:18
Który z tych srodków lepiej wybrać na pierwszy cykl ??
Celem jest masa.

prolo jak w podwieszonym temacie 200mg e5d
meta 2,2,3,3,2,2 ew 2,3,4,4,3,2 ??

Wiem że meta powoduje duża retencje wody, a jak jest w przypadku testosteronu prolongatum ?

I czy ryzyko wystąpienia ginekomasti jest mniejsze ?? zresztą i tak bede miał pod ręką novadlex.

I czy pirewszy tabs clomidu przyjmuje sie 14dni po ostatnim strzal??

wbrew tym podwieszonym cyklom, powiem ci ze lepiej bedzie jak wezmiesz tescia ok 250-300mg tygodniowo przez 10 tygodni., mozsz bic spokojnie co raz na tydzien.Ale powiem ci z osobistej reakcji ze ostatni raz bilem co 7 dni 300mg, teraz bije 200mg w poniedzialek 200mg w czwartek, i mysle ze szybciej tescior zaczol dzialac.a ok,100mg na tydzien nie powinno zrobic az tak duzej u mnie roznicy.takze teoria bicia 2x w tygodniu test ent.jak narazie przezemnie nie podwazona :)
dlaczego proponuje ci tescia jako pierwszy cykl? to proste. testosteron produkujemy naturalnie, tylko zwiekszasz dawke :)po takim cyklu latwiej jest utrzymac mase, a mysle ze oto ci chodzi? jedz jak kon,trenuja jak slon a bedziesz wielki! (uwazaj na sodium :P)

vold
11-04-09, 16:09
Na pierwszy raz najlepiej (jeśli chodzi o testo, to prop), to krótki estr i możesz zrobić krótki cykl który jest o wiele bardziej wskazany na pierwszy raz.

Jeśli chodzi o gino to bardzie ryzyko masz przy testo niż mecie.

fallenursus
11-04-09, 18:22
Na pierwszy raz najlepiej (jeśli chodzi o testo, to prop), to krótki estr i możesz zrobić krótki cykl który jest o wiele bardziej wskazany na pierwszy raz.

Jeśli chodzi o gino to bardzie ryzyko masz przy testo niż mecie.

dobra sprubuje to podwazyc:twisted:

nie popieram propa jako pierwszy cykl testem poniewaz:

klucie jest bardzo czeste i czasami bolesne, i poczatkujacy''atleci'' moga sie zniechecic szybko
przy dawkach 250-300mg tygodniowo entaty skutki uboczne sa prawie co niewidziane(oczywiscie ze zalezy to od kazdej osoby)

Rush
11-04-09, 19:13
W takim razie zdecyduje sie na testosteron :] Wole jakiś długoestrowy :)

Tylko teraz już nie wiem jakie dawki na cykl i jak długi zrobić.

Czytałem gdzieś ze Tamoxifen nie dopuszcza do retencji wody, czy to prawda i czy móglbym to dorzucić do cyklu ??

Mam 18lat,2lata na siłowni,75kg(zaczynałem od 56)Powieicie że jeszcze wcześnie,ale już sie zdecydowałem.Mam za sobą cykle na mono i jabkach.chciałem jescze zrobić
cykl na jakimś stacku ale próbwałem trzech(nitrobolona,noexpode,storma) i na żadnym najmniejszej pompy,wszystko wg zalecen producenta.

Czy osiągniecie ~7kg(suchej masy) na 6tygodnowym cyklu leży w granicach możliwosci ?? FBW 3xtydzien,1xbieganie,1xtrening na worku boxerskim.I dieta + witaminy i osłonki.

ht
11-04-09, 20:29
ale krotki estr latwiej kontrolowac. na pierwszy raz zdecydowanie krotkie estry i patrzec jak organizm reaguje.

Rush
13-04-09, 21:03
W takim razie sam prop wystarczy ??

i jaką dawke bić ?? 50 ??

Tajfuniarz
14-04-09, 19:18
propa bij 100mg eod przynajmniej pozdro :P

ht
14-04-09, 20:41
przynajmniej??? 100mg??? to az sie boje ile wynosi konktetna dawka propa wedlug ciebie....

fallenursus
14-04-09, 20:46
przynajmniej??? 100mg??? to az sie boje ile wynosi konktetna dawka propa wedlug ciebie....

100mg ed :) no konkretnie

vold
15-04-09, 12:50
Nie ważne co jest bardziej wygodne tylko lepsze i efektywniejsze, co do dawek to nie doczytałem się za wiele info od autora.