Zobacz pełną wersję : Co po treningu?
Wiec tak, ćwicze sobie 5 razy w tygodniu. Rano pije białko i krete. Po treningu ok 15, krete i wieczorem białko i kreta. Z moja dieta jest ciężko bo taki jadak ze mnie :P. Co polecacie do brania po wysiłku?
To akurat wiem, ale myślałem raczej o jakiś weglowodanach i białku w postaci jakiegoś shakea ;)
slim shady
10-04-09, 18:57
bcaa ;)
kamilaguna
10-04-09, 21:14
Ja po treningu np wypijam sobie koktajl który składa sie z :
1 banana
szklanka mleka
szklanka jogurtu naturalnego
2 jajka
łyżka miodu
jest to bardzo pożywne jeżeli chodzi o uzupełnienie wartości po treningu. Polecam
Ja po treningu np wypijam sobie koktajl który składa sie z :
1 banana
szklanka mleka
szklanka jogurtu naturalnego
2 jajka
łyżka miodu
jest to bardzo pożywne jeżeli chodzi o uzupełnienie wartości po treningu. Polecam
No i pewnie sprobuje ;)
kamilaguna
10-04-09, 21:44
Fajnie było by za pomoc otrzymać soga :D
Nie no ludzie co Wam z tych sogow ? W podpisach prosicie o te sogi wogole chyba pomagacie tylko dlatego aby soga dostac !! Sory za spam ale nie wytrzymalem jak to zobaczylem :smile: A co do tematu to mozesz szamac BCAA nie zaszkodzi :smile:
pan.wiesiu
10-04-09, 21:50
dobrze, juz dobrze... masz :razz:
kamilaguna
10-04-09, 21:51
Jeżeli tak uważasz to Twoja sprawa... Pomagam bo pomagamy sobie wszyscy nawzajem... A to że uważasz tak jak uważasz to Twój interes...
jak masz problem z dietą to zmniejsz teningi do 4-3 w tygodniu bo niewyrobisz z regeneracją itp.
nie musze chyba zmniejszac ilosci treningow, bo waga mi nie spada, lecz rosnie. Powoli ale zawsze :)