PDA

Zobacz pełną wersję : palenie a ćwiczenie

wojtas3
10-04-09, 15:36
Witam czy palenie ma duży wpływ na nasze rezultaty na siłce? na pewno zdrowe nie jest ale wydaję mi się że wpływa raczej na kondycje niż na mięśnie(no bo niby jak) co o tym sądzicie?

fornis
10-04-09, 17:08
raczej nie bardziej moze na kondycje ja pale i nie odczuwam jakis mniejszych rezultatow jeden plus jak rzuclem na nie cale 2 miechy szlugi to przytylem troszke ale znow pale a tak to kondycja troszke gorsza

Damian st-ce
10-04-09, 17:21
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=16304&highlight

kacperek
10-04-09, 17:35
ja jak fornis tosamo pale i nieprzeszkadza mi w budowaniu masy ;p ale szkoda kasy ;/

Aponax
10-04-09, 18:10
przestan palic , kup gainera/białko i rośnij w siłe :].
Powodzenia a napewno Ci sie przyda ,wiem jak ciezko jest rzucic palenie , choc sam nie paliłem

Blinek20
10-04-09, 18:53
może napisze ktoś jak skutecznie rzucić ja sam nie pale ale myślę że innym to się przyda. Ja słyszałem o tym żeby palić coraz mniej

Aponax
10-04-09, 19:33
moj ziom z siłowni dosc mocno palił , a przestał w ciagu jednego dnia. Poprostu dziewczyna powiedziała mu ze ma przestac albo koniec z <wstaw sobie co chcesz xd> , zaczal plastry naklejac i jakos przeszło mu , tylko ze miał problem z fatem :] lecz suple i fat zeszedł.

Sosna91
10-04-09, 19:43
*zszedł ;p

Blinek20
10-04-09, 20:33
tylko ze miał problem z fatem :] lecz suple i fat zeszedł

nie rozumiem http://1.1.1.4/bmi/www.e-kulturystyka.info/images/smilies/happy.gif

Aponax
10-04-09, 20:36
szybko pisałem i tak wyszło , chodziło mi o to , ze załapał troszke tłuszczyku po zakonczeniu palenia , cwiczenia + suple i odpowiednia dieta i zszedl.
Sosna , nie wiem czy płakac czy dziekowac za to, ze mnie poprawiłes , człowiek ktory sie nie myli jest debilem wiec kazdemu moze sie zdarzyć a to nie powod aby zaraz pisac ...

Blinek20
10-04-09, 20:40
Aha już wiem co jak ale tłuszczyk szybko można spalić wystarczy trochę chęci czekam na inne propozycje jak rzucić

Fehu
10-04-09, 21:01
szybko pisałem i tak wyszło , chodziło mi o to , ze załapał troszke tłuszczyku po zakonczeniu palenia , cwiczenia + suple i odpowiednia dieta i zszedl.
Sosna , nie wiem czy płakac czy dziekowac za to, ze mnie poprawiłes , człowiek ktory sie nie myli jest debilem wiec kazdemu moze sie zdarzyć a to nie powod aby zaraz pisac ...

co do mylenia patrz na moj podpis... (bron Boże nie chce nikogo urazic) bez spin

dla mnie palenia to bezsens nie przystoi kulturyście.., co do palenia coś jeszcze słyszałem ze palacze jakoś gorzej dotleniony organizm maja czy coś...

kacperek
10-04-09, 22:01
palenie niełatwo zucic a jak ktos niepaił nigdy to niech sie nie wypowiada ze trudno zucic i ze otym wie bo gówno wie ja juz sporo niepaliłem jak miałem zajawke na wielką mase ale nałogowiec zawsze nim bedzie wiec teraz pale i lipa jest a jak bym zucił to by mnie zalało wiec wole juz palic

Aponax
11-04-09, 10:39
moze i nie paliłem , lecz mam inne nałogi. Mam dziewczyne ktora juz nie pali , i wiem jak ciezko było jej rzucic palenie . A co sposobow na rzucenie to dziewczyna uzywała jakis plastrow , niktoret czy jakos tak sie nazywa .

Biernaczek
11-04-09, 10:41
Mój ojciec nie pali już miesiąc - siła własnej woli.
Jeżeli masz silną psyche to żadne plastry itp nie potrzebne.

lovelas69
11-04-09, 10:56
paliłem 6 lat nie palę już ponad 2 miechy... siła woli nic więcej

szaleniec
11-04-09, 11:11
paliłem 6 lat nie palę już ponad 2 miechy... siła woli nic więcej

szkoda że zamiast palić 6 lat nie ćwiczyłeś :D ohh ale byś był teraz rozwalony :P

Rafauu
11-04-09, 14:33
regresja palonych papierosow : )

Jolly
11-04-09, 20:44
Za kasę wydaną na papierosy powstała by zajebista dieta kulturystyczna i można byłoby wziąć się za trening. Oczywiście same palenie obniża wydolność sercowo-naczyniową, a tycie po rzuceniu to czynnik psychiczny.

//Jolly

Blinek20
11-04-09, 20:54
licząc paczkę po 8 zł paląc przez rok co 2 dni paka wyszło 1460 złoty
wiecie co za to można kupić używany samochód taki golf 2 czy polo stare lub 10 maluchów

Jolly
11-04-09, 22:07
Tia, tyle jest warte palenie. A jak ktoś jara 2 paczki dziennie? ;/(znam takich)

//Jolly