Zobacz pełną wersję : przysiady problem
Witam to zabrzmi trochę dziwnie ale nie potrafię wykonywać przysiadów ze sztangą na plecach ni cholery nie mogę ułożyć rąk nie wyginają mi się no i sto razy próbowałem nie raz już zostałem z tego powodu wyśmiany no to nie zostało mi nic innego jak robienie przysiadów ze sztangą trzymaną z przodu mam w domu suwnice to będzie łatwiej i chciał bym was spytać czy to duża różnica czy z przodu czy z tyłu? wiem że z przodu ponoć trudniej się robi a z przodu chyba mniejsze ciężary się podnosi czy jak to jest? a zwykłym gryfem robić nie będę bo po prostu nie mam go gdzie odłożyć z góry thx
jak nie wyginając ci się?. W Sensie że nie możesz założyć rąk na sztangę?. Jak tak to ćwiczenia rozciągające.
PS: fajnych masz kolegów.
//Jolly
właśnie tak a koledzy to na żarty się śmieją a co powiesz żeby z przodu trzymać?
ja nigdy nie robilem siadow ze sztanga trzymajac ja przed soba, ale z tego co mi wiadomo jest duzo trudniej.. druga sprawa bardzo ciezko technicznie wykonac to cwiczenia, bal bym sie o siebie.
właśnie tak a koledzy to na żarty się śmieją a co powiesz żeby z przodu trzymać?
co to za barany zamiast pomóc to sie śmieją. rób pelne przysiady z samym gryfem na barach. musisz robić ćw rozciągające. nie spotkałem się jeszcze z takim czymś (żeby rąk nei móc założyć na sztangę), ale ogólnie b.dużo zależy od rozciągnięcia m.in. stawu skokowego jak głęboko będziesz mogł zejść. z przodu możesz ale musisz uważać żeby się nei wychylać za bardzo do przodu zeby cie kolana nei napieprzały
elo
ciaastek91
10-04-09, 15:38
czy z przodu czy z tylu miesnie angazujesz te same, wiec mozna w sumie robic te cwiczenia zamiennie. ale wiadomo ze ze sztanga z tylu o wiele wiekszy ciezar.
spróbuje jakoś się rozciągać najgorsze że nikt mi nie może pomóc bo nikt u mnie nie ćwiczy nóg (wioska) dzięki za pomoc
no to ladne zacofanie jak nikt nog nie robi ...
daj film
przypuszczam- za wąsko trzymasz gryf i nie robisz ćwiczenia prawidłowo
slim shady
10-04-09, 18:41
moze za wysoko trzymasz sztange na karku
moze ten art Ci pomoze http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=13731
pocwicz technike z samym gryfem
klocur jak to nikt nóg nie robi a ja? :smile: jutro idę na siłek i nie wyjdę z niej dopóki nie zrobię przysiadu ze sztangą na plecach thx za wszystko
dobrze, dawaj przyklad i szerz na wiosce poglad ze bez nog ani rusz :)
klocur nie ma szans żebym kogoś namówiłł żeby ćwiczył nogi bo każdy tylko biceps i łapa a zresztą to koksy