Zobacz pełną wersję : co na cykl podobnego do nitrobolonu?
co polecacie do cyklu zamiast nitrobolonu II ?? bo slyszlaem ze po cyklu wszystko spada, chce cos podobnego co pompuje ladnie ale nie spada w 100%
suple na cykl:
kreatyna mono zielona vitalmax
chcialem nitrobolon II ale moze cos lepszego bedzie
+uzupelnieie diety gainer
to moj 3 cykl
staz okolo 2lata
grzechu-82
08-04-09, 23:09
Super Charge Extreme no(labrada)-fajne pompuje i opakowanie starcza na długo. Ewentualnie może też być shotgun(VPX)
MolderDist
09-04-09, 00:13
Człowieku zajmij się dietą bo bez tego to Ci wszystko "spadnie".
BSN NO Explode POLECAM!!!!
Człowieku zajmij się dietą bo bez tego to Ci wszystko "spadnie".
Człowieku diete mam wiec dzieki za Twoja rade ;]
Te suple co podaliście nie spadaja w 100%?
ludzie,skąd wam się wzieło,że po cyklu z Nitro wszystko spada....? jakos ja robiłem cykl na nitro2 i byłem z niego bardzoooo zadowolony... :P a po cyklu owszem jakieś spadki były ale wcale nie ogromne....
Człowieku zajmij się dietą bo bez tego to Ci wszystko "spadnie". MolderDist,masz u mnie za to soga...:)
bo woczraj przeczytlame na tym froum gdzies w starcyh psotach ze po nitro all spada ze to tylko pompa i potem "ulatuje powietrze", czyli mowiesz ze nie spadlo Ci wszystko, no to chyba jednak moze go kupie
pewnie,że tak...kupuj śmiało:) tylko trzymaj miske i na pewno bd dobrze,nie znam nikogo kto by narzekał na nitro trzymająć dietke.....jak ktoś nie umie jeść to nawet na 1cyklu z mono mu nic nie wskoczy oprócz wody którą zejdzie... tylko moim zdaniem postarać sie kupic starego nitro(nie tego w promocji ...patrz na dawkowanie:) )
no mam na oku nitrobolon II limited edition 1100g za 119zł
noo to własnie głupi wybor...bo o ile sie nie myle to tego sie dawkuje po 20gx2 a tego starego(puszka 550g bodajze za 65zeta...ale sprawdz to bo dokładniej nie pamietam) po 15g na dzien....wiec wychodzi bardziej ekonomicznie....nawet rozmawiałem nietak dawno o tym z znajomym co pracuje w sklepie z odżywkami...:) ale wszystko sprawdż bo jak mówie,moge sie mylić (jestem tylko człowiekiem;p)....:)
heh no bo spada bo to booster a dietka wiadomo, ze musi byc do wszystkiego, to wtedy nie odczuwasz tak spadkow bo w to miejsce Ci sie tkaneczka układa ale tak jak woda tak i ta pompa musi zejsc,
z tego co wiem to jeszcze przyspeisza budowe masy mieniowej poprzez rozszezenie naczyn krwionosnych i rozrzedzeniu krwi i przyspieszeniu krazenia krwi
ja polecam no-xploda starczy ci na dlugo i spadkow na pewno nie bedziesz mial
p.s piszesz,ze jak pomoglem chce soga a sam za odpowiedzi nie dajesz <lol2> :P
no Tobie napewno nie dam masz 15 lat wiec dopeiro zaczynasz przygode ze siłownia ;)
NIKOLIS 168
10-04-09, 12:40
Wez jakis stack typu Green Magnitude lub Storma poniewaz są ekonomiczne 80 porcji w puszce. Z No Boosterów to polecam No XPlode, SP 250, No3 Overload, Shock.