PDA

Zobacz pełną wersję : meta

damiansaw
08-04-09, 22:40
chcialbym sie spytac ile mam brac mety dziennie jak biore pierwszy raz i jestem bardzo chudy??

188cm 68kg 18 lat

damiansaw
08-04-09, 22:59
wiesz co mnie to obchodzi co o tym sadzisz :lol:
ja sie spytalem o cos od tego jest forum

*TERRORBLADE*
08-04-09, 23:07
Ja sądze podobnie -> plaga przed sezonem ...

A wogóle jeżeli chcesz byśmy Ci pomogli to napisz coś o sobie ,bo na forum nie posiadmy jeszcze wróźbitów.

Nie wiesz co napisać o sobie ? -> proszę (wskazówki) :

*http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199

*TERRORBLADE*
08-04-09, 23:14
sorry już nie widze xD ( dane były wypisane -> sorry za zawracanie dup.ska)
Ale chłopcze szału nie zrobisz na tej metce i wszystko ci w 100% spadnie ...
Dam sobie uciać łape ,że od niedawna zaczełeś zaglądać na siłke....

Aponax
10-04-09, 16:25
nie spadnie wszystko , lepiej nie bierz sie zaraz za saa , po co zaczynac od konca jak mozna od poczatku i taniej i bezpieczniej wyjdzie :].
Dieta + trening za 2-3 miesiace jakies suple i za 2 lata jezeli jeszcze bedzie saa potrzebne to wtedy metka czy tam prop :]

Pakerek001122
10-04-09, 17:07
w takim ukladzie 10 lub 15mg dziennie przez 6 tygodni ci wystarczy przy takiej wadze no i dieta musowo
do wakacji moze bedziesz mial ze 35 przy dobrych wiatrach
buhahahaaaa

No zaraz mu do 43 podbije ;D

Aponax
10-04-09, 18:00
panowie tutaj nie ma nic do smiania sie , poprostu kolega z forum jest poczatkujacym i chce sie dowiedziec co i jak jest z ta metka , sam w jego wieku (moze o rok starszy bylem) zaczełem przygode z saa , lecz bylem juz duzo masywniejszy niz kolega ktory zaczal temat.
Napisałem Ci wyzej , nie chce mi sie przepisywac. Ludzie nei zaczynajcie od konca , pozniej sa w necie przypadki , 16 lat i 80 mg metki ed czy tez bardzo duze dawki omki ...

hans1237
10-04-09, 18:03
a po wakacjach 30cm wróci...spadki itp nic przyjmnego ci metka nie da na te wakacyjne cwiczenie ale jak sie uprzesz przy swojej głupocie to 3 -4 tabsy dziennie

lg team
10-04-09, 18:07
przy tym wzroscie i tej wadze to jestes tyczka do podpierania fasoli :smile:

podbij swoja wage o co najmniej 5-7kg (najlepiej 10kg) a jest to mozliwe,

wystarczy jesc, cwiczyc i wspomagac sie suplami (masa dobrego towaru teraz w ofercie odzywkowej)

sporobuj,

Blinek20
10-04-09, 18:38
Ja osobiście nie polecam mety siłę może daje i jakiś wygląd ale nie będziesz ćwiczył i wiotki mięśnie będziesz miał i siła też spadnie .A po za tym syfy na twarzy wyskakują . jak już się uprzesz to weś sobie jakieś osłonki.

Blinek20
10-04-09, 18:44
ja też jak zaczynałem miałem:
waga: 68kg
teraz waga: 79kg

bez żadnych suplementów inni mety tylko ćwiczenia na masę i jako taka dieta

mam tyle ale ciągle wydaje mi się że jestem chudy bo ma chude nogi i i okolice nadgarstka.

Aponax
10-04-09, 19:30
ze masz chude okolice nadgarstka to sie nie przejmuj :] , mnie rownież denerwuja i wydaje mi sie ze mam za małe nadgarstki.
gdy zaczelem cwiczyc wazylem jakies 55-60kg , a teraz gdy juz troszke waże , nadal wydaje mi sie ze mam za małe ( a mam ponad 120kg) , niektorzy tak poprostu maja:].

Blinek20
10-04-09, 20:36
Aha dzięki tak samo mam w okolicach kostki u nogi też to są najmniejsze cześći nóg .Dzięki masz soga