Zobacz pełną wersję : Thermo speed Olimp
Jak dlugo brac suplement ktorego nazwe zawarlem w temacie i jak go dawkowac.
Czy jest on godny uwagi?
Jakie inne spalacze mozecie jeszcze mi polecic?
Z tego co wiem bierze się to 2 razy dziennie po jednej tabletce 30 min przed śniadaniem i 30 min przed obiadem. Nie wiem jak długo można to brać. Ja brałem przed wakacjami przez miesiąc razem z karnityną + 4 X w tygodniu aeroby po treningu siłowym min.40 min. + odpowiednia dieta. Z efektów byłem zadowolony.
dawki PRZYNAJMNIEJ dwa razy większe niż na opakowaniu
ts extreme jak najbardziej warty uwagi
A nie wiesz czy jak wiecej tego wezme dziennie to beda lepze efekty?
[ Dodano: 02-12-2006, 10:39 ]
A z czym łączyć by mozna ts extreme?(tylko nie piszcie ze z l-karnityna bo jakos to tego przekonany nie jestem)
Najlepiej połączyć z aerobami :smile:
większe dawki wystarcza
ale jezli sie uprzesz to thermal pro
wogóle to nie ma jak efedryna w odchudzaniu :razz:
ja nie odczuwałem uczucia gorąca a brałem 2x dzienei po 2kaps
Ja wlasnie juz zakupilem tsa ext. i wole brac 30 min przed treningiem...Moje pytaniejest takie czy jak biore tsa to moge brac od razu l kanirtyne ? czyli 4 caps naraz 2 tsa 2 l karnityna...Czy trzeba zrobic jakas przerwe miedzy tymi 2 roznymi suplementami.Prosze o odp...
bejnar, pisales w swoim poscie o uczuciu goraca. Jest to porzadany skutek czy raczej nie? O co z tym chodzi?
Z tego co wiem bierze się to 2 razy dziennie
A brałeś tak ? Takie porcje są za małe. Proponuje brać 3 razy dziennie po dwie kapsułki. A co brać po TSE to zależy, chcesz coś mocniejszego ?
Ja tylko napisałem co pisze na etykiecie i jak producent zaleca to uzywać. Jak już wcześniej wspomniałem każdy ma wolną wolę i może sobie używać do woli.
Mnie to wystraczyło, dodałem karnitynę i aeroby i efekty były.
Nie radziłbym jednak łykać tego zbyt późno - mogą być kłopoty z zaśnięciem.
Nie radziłbym jednak łykać tego zbyt późno - mogą być kłopoty z zaśnięciem.
Potwierdzam.
Nie radziłbym jednak łykać tego zbyt późno - mogą być kłopoty z zaśnięciem.jak kazdy suplement zawierajacy kofe
bejnar, pisales w swoim poscie o uczuciu goraca. Jest to porzadany skutek czy raczej nie? O co z tym chodzi?
tak, jest to porządany skutek, bo lykajac te wszystkie spalacze tluszczu powodujesz za ich posrednictwem wzrost termogenezy. a łaczac to z l-karnityna mozna otrzymac dobre efekty.
dobra, teraz dokladniej:
termogeneza: wzrost temp. ciala powodujacy szybsze spalanie tkanki tluszczowej
l-karnityna: podczas wysilku fizycznego przyspiesza wiazanie tluszczu zapasowego do reakcji "spalania"
czyli łącząc te dwa suplementy z aerobami i odpowiednia dieta mozesz osiagnac dobry efekt.
dalej: sam stosowałem Thermo Fat Burner. po tygodniu ćwiczen (bieganie + hantelki), diecie ryż+dodatki, odrobinie obiadu mamusi xD stracilem 1,5 kg! ale potem sie rozchorowałem x/ i nie mialem jak cwiczyc...
[ Dodano: 05-12-2006, 23:21 ]
jak cos sie nie zgadza to piszcie xD
diecie ryż+dodatki, odrobinie obiadu mamusiryz raczej zbyt wskazany przy redukcji nie jest, a co mamusia gotuje to nie wiem ;]
to co jest wsazane przy redukcji? a mamusia zdrowe ziemnioki i schabowe xD ale tak jedna lyzke ziemniakow i malutkiego schaba xD
weglowdany przy redukcji nalezy jak najbardziej obciac, a ryz to glowne zrodlo weglowodanow zazwyczaj... jak przyjmiesz 3-4 g ww, 2-2,5g b to bedzie w miare ok