Zobacz pełną wersję : Kreta na 2 cykl ! ! !
Jaka polecacie kreatyne na 2 cykl ;]
najlepiej taka co mnie dobrze rozwali :D cena nie gra roli! :PP
na 1 cykl mialem Mega Caps
Bierz mono universala lub fitmaxa.
zielona vitallive
miało byc vitalmax pomyliłem firmy
hmm ;D czy ja wiem.;D
myslalem o CM3 albo Magna Power :D bo maja cos anabolicznego chyba
Kreta ma to do siebie że ma działanie anaboliczne. Magna power możesz spróbować wydaje mi się że jedna z lepszych kreatyn, CM3 niekoniecznie chyba że się uprzesz.
CM3 mowisz ze nie, ahaa Magna w sumie nowa kreta malo jest opinii o niej :D nie wiem. a moze bys cos polecil jeszcze? bo to mono uniwersal to raczej normlana kreta jak MEga Caps chyba :D moze Masakre? albo ATP ? xdd haha
na 2 cylk stak? zenada a co niezwykłego jest w jabczanie?? dla 2 cylku mono bedzie leprze jak jabczan jak bardzo Ci sie reklamy na allegro spodobały to sobie wes mono+jabczan (ten twój cm3 czy co innego)
a jesli juz sie uparłes na stak to kup cp bo masakra ci niewiele da i pieniądze stracisz i moze sie z tobą załozyc ze jak kupisz massakre to bedziesz bardzo zawiedzony no chyba ze ją wezmiesz o odpowiednim czasie
CM3 zbiera dużo negatywnych opinii, znam z 4 osoby które bolały nery po tej krecie. NIe wiem co trec tam sypie.
Magna power jest jak najbardziej ok. STak możesz brać jak chcesz ale IMO narazie szkoda kasy. Ja czekam na massacre 2, b.fajny skład jako przedtreningowy :)
slim shady
06-04-09, 19:29
ja lece 2 tydzien na CM3 i jestem zadowolony,
ps. A na czym ma byc oparta ta nowa Massacra
http://www.olimp-supplements.com/pl/index2.php?page=l_pr3&id_pr=211&ids=&str=2&sh=1
tylko coś im się w składzie zgubił glicerol. Jak znajde ten wlasciwy to tu wkleje bo inny jakis widzaielm.
slim shady
06-04-09, 19:42
jest glicerol opisany na dole do tego beta alanina , no nie powiem szykuje sie ciekawy produkt, mam nadzieje, ze ceną nie dowalą,
O tu mam ten ktory wczesniej widziałem
MASSACRA EPISODE 2
Informacja żywieniowa na porcję (65g)
CREA-FUSION POWER BLEND 2 48,1 g
w tym:
CREA-MAGNA POWER MATRIX: 7 g
Tri-Creatine malate/ Jabłczan kreatyny [TRCRM]
Magnesium creatine chelate Chelat kreatynowy magnezu [CREATINE MAGNA POWER®]
Creatine alpha ketoglutarate/ Alfa ketoglutaran kreatyny [CAKG]
Creatine ethyl ester HCl/Ester etylowy kreatyny HCl [CEE]
Creatine orotate/Orotan kreatyny [CO]
Creatine ethyl ester malate / Jabłczan estru etylowego kreatyny [CEEM]
Creatine pyruvate/Pirogronian kreatyny [CREAPURE]
CREAMINO MAIZE-SORB Matrix: 34,7 g
WAXY MAIZE Ultra high molecular long chain waxy maize starch/ Wysokocząsteczkowa, długołańcuchowa woskowa skrobia kukurydziana Poly-& oligosaccharides complex/Kompleks poli- i oligosacharydów
Isomaltulose/ Izomaltuloza*
GLYCERO PLASMATRIX: 6,4 g
Glycerol monostearate/ monostearynian glicerolu
Calcium/ Wapń (as calcium phosphate/ jako wodorofosforan wapnia) 850 mg (106% RDA)
Phosphorus/ Fosfor (as calcium phosphate, magnesium glycerophosphate, potassium glycerophosphate, jako wodorofosforan wapnia, glicerofosforan potasu, glicerofosforan magnezu) 900 mg (112,5% RDA)
Magnesium/ Magnez (as magnesium glycerophosphate/glicerofosforan magnezu) 300 mg (100% RDA)
Potassium/ Kalium / Potas (as potassium glycerophosphate/ jako glicerofosforan potasu) 100 mg
Vitamin B6/Witamina B6 4 mg (200% RDA)
Thiamine/ Tiamina 1,4 mg (100% RDA)
ENERGY PUMP MATRIX 2
of which: /w tym: 15,8g
Arg-NOx Shot 2: 5g
Arginine malate/ Jabłczan argininy
L-Arginine/ L-arginina (as L-Arginine HCl & Arginine ethyl ester HCl/ L-Arginin HCL & L-Arginin etyl ester/ jako L-arginina HCl & Ester etylowy argininy HCl)
Arginine alpha ketoglutarate/ Alfa ketoglutaran argininy [AAKG]
Citrulline malate/Jabłczan cytruliny
Citruline ethyl ester HCL / Ester etylowy cytruliny HCl
L-norvaline/ L-norwalina
Energy Shot 2: 5,8 g
Taurine/Tauryna
L-tyrosine/L-tyrozyna
Glucuronolactone/glukuronolakton
Acetyl L-carnitine/Acetyl L-karnityna
Methylxantines (Caffeine) / Kofeina 120 mg
Aminobolic Shot 2: 5 g
Calcium β-hydroksy-β-methylbutyrate/β-hydroksy-β-metylomaślan wapnia (CaHMB)
Betaine/Betaina (trimethylglycine /trimetyloglicyna)
N-acetyl L-glutamine/ N-acetyl L-glutamina [NAG]
L-Leucine/ L-leucyna (as L-Leucine & L-Leucine ethyl ester HCl/ jako L-leucyna HCl & Ester etylowy L-leucyny HCl)
L-glutamine/ L-glutamina (as L-Glutamine ethyl ester HCl/ jako Ester etylowy L-glutaminy HCl [GEE])
Alanine/Alanina (as β-alanine ethyl ester HCl/jako Ester etylowy β-alaniny HCL [BAEE])
Guanidinopropionic acid / Kwas guanidynopropionowy [GPA]
MASSAKRYCZNA PORCJA ( 65 g) zawiera:
901,2kJ/ 215,6 kcal, Białko: 19,2g, Węglowodany: 34,7g w tym cukry: TYLKO 2,4 g!!! Tłuszcze: 0g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0g, Błonnik pokarmowy 0g Sód 0g
wyglada ladnie zobaczymy jak bedzie w cenie starej massacry to kupie + mono i bedzie gitara.