Zobacz pełną wersję : Zachowanie w sądzie
kolejny filmik godny obejrzenia
http://www.youtube.com/watch?v=2Ec4e1jKm8g&feature=related
takie debila to juz dawno nie widzialem ... moim zdaniem te 15 lat to minimum ... c.h.u.j.e
kozak!!! ciekawe czy pod cela tez bedzie taki twardy:)
no dla takich pojebow to dozywocie, lepszy po 15 czy nawet po 6 latach nie wyjdzie, to pewne, chyba ze mu znajda tam chłopaka jakies dobrego.
kiedys koles którego znam zaraz o wyjsciu z kryminalu powiedział mi ze tam nie istnieje zjawisko resocjalizacji tam pogłebia sie demoralizacja i niedługo wrucił do wieziena wiec zgodze sie z tym ze po wyjsciu napewno sie niezmieni, no chyba ze nie bedzie lubial cwelenia:)
Damian st-ce
06-04-09, 21:40
Kolejny Qrwa do zajeban.a. Według mnie Polskie prawo powinno "kasować" takich typów od razu....
Blackphoenix
06-04-09, 22:01
ciekawe czy będzie taki kozak jak będzie się pod prysznicem po mydełko schylał :]
Z patologią trzeba walczyć.
taki młody napewno wzbudzi zainteresowanie wiezniow z dluzszym okresem odsiadki moze to go cos nauczy chociaz watpie bo swoje odpierdoli a puzniej przyjdzie jakis nowy młody i on wtedy zapewne sobie odbije i tak to sie kreci...
on ma 15 lat, od 16 jest karany jako dorosły chyba?
skoro dostał 15 to napewno nie w poprawczaku ale w kryminale, niewiem byc moze rok odsiedzi w poprawczaku a pozniej napewno go przenisa :)
ciaastek91
06-04-09, 22:45
on ma 17 lat, a 15 dostal.
widzialem ten filmik juz, koles dobry kozaczek.
dobry byl ziomek co mowi: 'na sali sadowej konradowi napewno puscily nerwy' :D
slim shady
06-04-09, 23:04
świeżak i to młody jeszcze, chłopaki go juz zjechali napewno
Podobno człowiek jest bardzo podobny do małpy... dochodzę jednak do wniosku, że w pewnych przypadkach to małpa ma więcej rozumu;]
Szczeniak i tyle. Rodzice nie próżnowali widać...
//Jolly
ten co mówił że pewnie mu poscily nerwy to jego adwokat, ale wiele nie wskurał co skruchy nie okazał łepek. Takich nie powinni wypuszczać. jak wyjdzie po 6latach to w wieku 23latatch bedize jeszcze gorszy,
Cwaniaczki z nozami... pff... zycze mu zeby mu z dupy sito zrobili...
Ja tam bym się nie dał dwóm 16 letnim szczylom :D
//Jolly
Ja tam bym się nie dał dwóm 16 letnim szczylom :D
//Jolly
... z nożem
na kose nie ma mocnych nawet jeden na jeden a co dopiero we dwoch... JOLLY jagby ktos do ciebie wyskoczyl z kosa to napewno by cie sparaliżowalo
2 z nozami no i 3 dziewczyny :)
na kose nie ma mocnych nawet jeden na jeden a co dopiero we dwoch... JOLLY jagby ktos do ciebie wyskoczyl z kosa to napewno by cie sparaliżowalo
2* miałem taką sytuacje. Na szczęście 1vs1. Oczywiście źle się skończyło dla agresorów. W jednym tylko przypadku draśnięto mnie w łydkę. Lublin to bardzo niebezpieczne miasto.
//Jolly
widocznie miłes szczescie albo taki dobry jestes:)
*TERRORBLADE*
08-04-09, 08:56
Ładne to rozbitki co po mieście z knypami latają -> w bani pioch ,a w łapach kisiel ...
Jak dla mnie porażka - wiara sobie mysli ,ze jak ma kose to jest kozak i mu nikt nie podskoczy i wogóle ;/