Zobacz pełną wersję : Halodrol 60 kaps OPISNIE I SKUTECZNOSC
Pakerek001122
05-04-09, 19:41
WITAM PO CYKLU Z META JESTEM ZAWIEDZIONY TROCHE SILY I NIC WIECEJ...
NA NASTEPNY CYKL ZAKUPILEM ANAPOLON 30 KAPS. I CHCE DO TEGO JESZCZE COS DOKUPIC:
-Halodrol 60 kaps
-Tren 250
JEST TO NA BAZIE TESTOSTERONU OBAWIAM SIE JEDNAK GINEKO CHOC JAK NIE SPROBUJE TO SIE NIE PRZEKONAM...
MOZECIE DORADZIC MOZE COS INNEGO NA PODOBNEJ BAZIE??
I ILE WZIASC ODBLOKU PO CUKLU?
PS.(PROSZE O PORADE A NIE KAZANIA!)
Pakerek001122
05-04-09, 20:02
Lub jeszcze sus500 moze byc.
hans gdzies rozpisywal swoj cykl. antek+prop.
Pakerek001122
05-04-09, 20:14
Wiec ku**a prosze o porade?? Jest napisane ze antka mam juz kupionego i chce cos dokupic....
fallenursus
05-04-09, 20:22
Wiec ku**a prosze o porade?? Jest napisane ze antka mam juz kupionego i chce cos dokupic....
co to za sterzenie tych a-bombs? minimum dawka 50mg dziennie, mam nadzieje ze wiesz za co sie lapiesz- jedno z najmocniejszych srodkow. Musisz dokupic test to napewno, a jaki? to juz zalezy od twojego upodobania:) chron watrobe bo antek bardzo toxyczny. uwazaj co jesz bo bedziesz na tym wygladac tak maskotka michelina(to biale grube od opon:P)---serio
widocznie zjebales pierwszy cyklon jak takie mizerne efekty.
haladrol to jedno wielkie gowno--orignal byl dobry,teraz nigdzie nie kupisz tego. chyba ze H-Drol-jakies sklonowania orginalu dostepne w stanach i moze u was na alegro?
Pakerek001122
05-04-09, 20:30
Wiem za co ;P o to chodzi zeby wygladac jak oponka ;D Hepatil tez mam. H-drola akurat nie ma na allegro ale sa na innych stronkach.
Hepatil to możesz wyrzucić weź esseliv albo essentiale forte
Wydaje mi się że na antka za wczas, nawet nie napisałeś ile mg mają tabsy , ogólnie nic nie napisałeś ( jasnowidza nie ma na forum), tak na ślepo mogę powiedzieć że antka za mało a juz jestem pewny że po tym antku nie będziesz miał większych efektów niż po tej mecie, czuje tutaj brak wiedzy a w tym wypadku koksy cudów nie zrobią.
Pakerek001122
06-04-09, 15:35
Anapolon 50mg wiem ze sa duze spadki po anapolonie,lecz jak dobrze podtrzymam to zostanie sporo.