Zobacz pełną wersję : Pomoc w początkach
Hej, mam 14lat i jestem strasznie chudy, tzn mam diete na mase, jem dużo tłustych frytek żeby przytyć ale nic nie daje, od 2 miesięcy ćwicze 5x w tyogdniu na siłowni, klatke - biceps.
kumple z siłowni dużo więksi ode mnie, jakbyście ich zobaczyli to byscie się bali.. powiedzieli mi że metka jest dobra, sprzedali mi 100 metki i powiedzieli ze mam brac 3x dziennie po 5mg, tylko to się rozdrabnia czy tak połyka? w całości?
jak cos to reszta danych w profilu
nie no rece opadaja ... chcesz miec watrobe jak sito po tej metce ? chlopie masz 14 lat ja Ci chcialem silownie odradzac a tu widze ze cos innego ci mam odradzic ... dobra dieta i trening calego ciala a nie tylko bic i klata to jest droga do masy !! metke sprzedaj i zapomnij o niej ... ewentualnie mozesz sie wspomagac bialkiem lub gainerem ale tez zbyteczne ... wogole w twoim wieku silownia jest zbyteczna ...
slim shady
05-04-09, 18:19
nie bierz tego jak nie chcesz sobie zmarnowac zdrowia
Wy sobie jaja robicie to juz 3 temat takiego typu .
ale ja juz 4dzień biore, tylko ze połykam w całośći a nie jestem pewien czy nie trzeba rozdrabniać,. ale powiem wam ze juz 2kg przyszło ;)
kumple z siłki powiedizeli ze jak cos to mi zawsze załatwia co bede potrzebowal.
masz tych kumpli naprawde super ... pzrestan to brac ... co z tego ze 2 kg przyszlo jak orzesz sobie organizm... mogles tez sie zle wazyc ... wazysz sie zawsze rano ... ale to nie o tym temat ... daj sobie spokoj i cwicz normalnie jak juz musisz cwiczyc bo w tym wieku odradzalbym ...
slim shady
05-04-09, 18:30
bez osłonek i odbloku, w tym wieku ;(
odstaw to
co to osłonki o odblok?
nie no ładnie wchodzi, pomału sie rosnie wiec brać nie przestane, kumple powiedzieli ze to i tak jest slabe ze na drugi cykl mi cos mocniejszego skoluja, tylko kasy jeszcze nie mam,.
slim shady
05-04-09, 18:44
http://republika.pl/blog_ad_547482/983489/tr/ja_pierdole.jpg
chłopaki pomozcie bo juz nie mam pomysłu
wiesz jakie ma skutki doping ?
jak na moje to jakas prowokacja i ktos sobie jaja robi...
co to osłonki o odblok?
nie no ładnie wchodzi, pomału sie rosnie wiec brać nie przestane, kumple powiedzieli ze to i tak jest slabe ze na drugi cykl mi cos mocniejszego skoluja, tylko kasy jeszcze nie mam,.
jak chcesz to ci pożycze na %)
nie dzieki, nie lubie pożyczać co do skutków ubocznych to wiem jakie sa, powiedzieli mi ze w młodym wieku to i tak mi nic nie będzie,. odpowie ktos na moje pytnaie?
rozdrabniac to? cczy nadal cale łykac?
nie masz 18 lat ,spływaj do działu dla zielonych :)
nie no to faktycznie jest jaka prowokacja bo do kolesia nic nie przemawia !!
gosciu narazie ci nic nie bnedzie ale na stare lata to napewno !!
jak masz takic ELO kumpli to czemu ich nie spytasz jak to brac?
ehhhh nedzna prowokacja -,-
to ja Ci powiem jak inni nie chcą... bierzesz 1 tab. rozdrabniasz i wciągasz nosem jak masz jeszcze jakieś pytania to wal śmiało...
fallenursus
05-04-09, 20:23
to ja Ci powiem jak inni nie chcą... bierzesz 1 tab. rozdrabniasz i wciągasz nosem jak masz jeszcze jakieś pytania to wal śmiało...
wlasnie mialem to samo na mysli :twisted: wciagasz jak odkurzacz ,bedzie z ciebie jeszcze ninja
slim ale pompe zlapalem hahahahahahahha dobre sog leci
*TERRORBLADE*
05-04-09, 21:59
Łapy mi opadaja -> Od kiedy to dzieci koksują ?
*Masz bardzo sumiennych kolegów skoro Ci to dradzili i załatwili ,a na poczekaniu planują dalej ....
Masz super zayebista diete ( na tłustych frytkach ) i jeszcze lepszy trenning ( klata- biceps 5xtyg. ) -> brakuje jeszcze ,żeby ktoś wyleciał w jakiś temacie z słynna na całe forum "PASZĄ".
nie chcecei pomoc to nie, widocznie sie gowno znacie, w srode na silce sie spytam kumpli bo troche chory jestem wiec przerwe robie w pn i wt.
*TERRORBLADE*
05-04-09, 22:08
Gówno to wiesz ty chłopcze -> gdybyś miał cos oleju w dzbanie to byś poczytał podwieszone i byś wszsytko wiedział -> a wiedza na tym forum jest konkretna ...
Wcinaj je całe jak już chcesz wiedzieć ...
fallenursus
05-04-09, 23:13
ale ja juz 4dzień biore, tylko ze połykam w całośći a nie jestem pewien czy nie trzeba rozdrabniać,. ale powiem wam ze juz 2kg przyszło ;)
kumple z siłki powiedizeli ze jak cos to mi zawsze załatwia co bede potrzebowal.
4rty dzien 2kg? fajna metka.....(antek)
clap za jakiś czas pewnie dzieci z podstawówki będą już koksować..
powiedz im zeby ci tez dali omnader, dece i winstrol bedzie lepszy efekt
Pompeczka, mam nadzieje że nie piszesz tego na poważnie tylko dla jaj, pojęcie na temat diety nie masz nawet na poziomie zero tylko niżej, napewno też z treningiem jest tak samo, o koksach nawet nie pisze bo w twoim wieku są nie dopuszczalne a z twoją wiedzą zabujcze, jeśli to co piszesz to prawda to idz do tych twoich kolegów i powiedz im wprost że są skończonymi idiotami!!!, a ty zajmij się działami dieta i trening!
lovelas ma racje wtedy najszybciej klepie... jak tak zrobisz to Ci przyjdzie 2kg DZIENNIE (zdaj relacje) zart...
odblok polega na tym ze codziennie musisz wypić "KUBUŚ PLAY" w dawce 330ml
ALe prowakacja hehe ze tez ludzie nie maja co robic
fallenursus
06-04-09, 15:55
lovelas ma racje wtedy najszybciej klepie... jak tak zrobisz to Ci przyjdzie 2kg DZIENNIE (zdaj relacje) zart...
odblok polega na tym ze codziennie musisz wypić "KUBUŚ PLAY" w dawce 330ml
ALe prowakacja hehe ze tez ludzie nie maja co robic
faken kaman, przciez jestes modem, powinienes wiedziec ze kubus play jest za bardzo anabolicznym srodkiem na odblok.A po drugie to sie nie pije tylko jak cos dozylnie...
faken kaman, przciez jestes modem, powinienes wiedziec ze kubus play jest za bardzo anabolicznym srodkiem na odblok.A po drugie to sie nie pije tylko jak cos dozylnie...
Wybaczcie ma nie wiedzę... Pompeczka daj mi namiar na swoich "trenerów" musze sie uczyc... a nie ma to jak uczyc sie od najlepszych
Hehehe, ktoś jaja sobie robi clap
NIepotrzebna dyskusja w tym temacie .
Warto zamknąc temat
sorry nie czytam Waszych odpowiedzi dlatego moja moze się powtórzyć...
Chłopie ręce opadająjak sięczyta coś takiego... weź odłóż tego mietka weź się za trening konkretna dieta. I nie bądź głupi , chyb a nie bardoz wiesz jakie działanie ma doping i jakie może mieć skutki Ty masz 14 lat...
"Debili nie sieją ,sami się rodzą" - i nie mowie tutaj o Tobie a o Twoich kolegach ze dali Ci mete;/
grzechu-82
07-04-09, 16:20
Pompeczka , tą metke bierz jak czopki będzie większa pompa na treningu i lepsz przyrost po cyklu;)))))