PDA

Zobacz pełną wersję : Pierwszy raz

pako28
05-04-09, 12:43
witam, dużo czytałem na forum na temat dopingów i chciałbym spróbować jakiegoś tylko nie wiem jakiego co polecacie dla mnie jeśli jeszcze ani razu nie miałem żadnego i nie brałem??

slim shady
05-04-09, 12:55
szkoda zdrowia

siwYy
05-04-09, 12:57
jak czytałeś dużo o SAA to chyba musisz wiedzieć co na pierwszy cykl brać , widocznie nie czytałeś dużo , ale jak nie wiesz to pierwszy cykl to metka

123
05-04-09, 13:10
masz w podwieszonych wszystko o pierwszym cyklu

pako28
05-04-09, 13:29
a jak wygląda sprawa ze zdrowiem?

michal_f
05-04-09, 13:59
a jak wygląda sprawa ze zdrowiem?

kliknij w moj podpis to sie przekonasz ... dobrze Ci razde daj sobie z tym spokoj !!

ht
05-04-09, 14:03
e tam nie sluchaj ich. koksuj:twisted::twisted:

michal_f
05-04-09, 14:07
e tam nie sluchaj ich. koksuj:twisted::twisted:

mam nadzieje ht ze to byl zart ... i wiecej nie zartuj sobie tak bo koles moze to na serio wziasc !!

ht
05-04-09, 14:10
pewnie ze zart:smile:chcialem sie wcielic w role diabelka.

bierz sterydy bedziesz duzy i silny.
napakowani maja wieksze powodzenie.
a zdrowie co tam.
zycie jest za krotkie zeby byc malym
:evil::evil:

siwYy
05-04-09, 14:26
zdrowie już będziesz miał zjebane:P ale przekonasz się o tym za parę lat :)

Abram15
05-04-09, 14:43
pierwszy raz to ty dziewczyny niezaliczysz .

123
05-04-09, 14:53
wszystko jest dla ludzi, grunt to miec glowe na karku i wiedziec co i jak

Aponax
05-04-09, 17:32
ehh stek bzdur , wszystko jest dla ludzi jak bierzesz z głowa to nic Ci sie stac nie powinno , amsz przyklady na forum ile ludzi bierze i co ?? zyja ^^ a za pare lat to sie beda martwic :]

michal_f
05-04-09, 17:39
a za pare lat to sie beda martwic :]

wlasnie za pare lat ... znam gosci co brali a teraz skarza sie na watrobe itp gdy zaczynali brac to nic im nie bylo normalnie sie czuli i mowili ze jak sie z glowa bierze to nic sie nie dzieje ale jak sie okazalo po pewnym czasie jednak sie stało... a brali to naprawde z glowa moze dlatego nie mieli odrazu efektow ubocznych ... ale co sie odwlecze to nie uciecze :smile: pzdr

slim shady
05-04-09, 17:46
Żeby wziąść się za doping trzeba mieć rzeczywiście o tym pojęcie, jak nie wiesz co ze zdrowiem to znaczy, ze na doping jeszcze za wczesnie, zresztą Twój profil mówi o tym, ze za wczesnie na mocniejsze rzeczy

fallenursus
05-04-09, 20:17
szkoda zdrowia
jesli niewiesz nic na ten temat to sie nie wypowiadaj, bo wlasnie tacy jak Ty zjebali opinie steroidom.

kliknij w moj podpis to sie przekonasz ... dobrze Ci razde daj sobie z tym spokoj !!
nastepny, moze jak masz zamiar wciskac ludziom glupoty to mozesz to robic na suplach :)

zdrowie już będziesz miał zjebane:P ale przekonasz się o tym za parę lat :)

gowno prawda

wszystko jest dla ludzi, grunt to miec glowe na karku i wiedziec co i jak

ehh stek bzdur , wszystko jest dla ludzi jak bierzesz z głowa to nic Ci sie stac nie powinno , amsz przyklady na forum ile ludzi bierze i co ?? zyja ^^ a za pare lat to sie beda martwic :]

jak biora z glowa i poprawnie, beda zyc dluzej i przyjemniej

wlasnie za pare lat ... znam gosci co brali a teraz skarza sie na watrobe itp gdy zaczynali brac to nic im nie bylo normalnie sie czuli i mowili ze jak sie z glowa bierze to nic sie nie dzieje ale jak sie okazalo po pewnym czasie jednak sie stało... a brali to naprawde z glowa moze dlatego nie mieli odrazu efektow ubocznych ... ale co sie odwlecze to nie uciecze :smile: pzdr

widocznie nie brali z glowa :)

a dla pana co zalozyl temat, nie wiem nie przeczytalem ile masz lat ,ale wyglada na to ze nie wiesz co to sa SAA, wiec lepeij nie bierz bo skonczysz tak jak ci panowi tu mowia :)

vold
06-04-09, 07:07
Niestety nikt z was nie ma racji, prawda jest taka że aby zadać pytanie w tym dziale trzeba zacząć od tego:

http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199