PDA

Zobacz pełną wersję : co do mojego cyklu??? Pomoc

69MARIUSZ69
04-04-09, 20:06
Witam mam agovirin depot jak narazie 30ml może coś dokupi się jeszcze zobacze jak będzie po tym. Moje pytanie co do tego dokupić jakie witaminy ile???
Pozdrawiam i czekam na Odp.

fallenursus
04-04-09, 20:11
co to jest i w jakim stezeniu?

69MARIUSZ69
04-04-09, 20:16
taki krótki opis
Substancja czynna: testosterone suspension
Źródło: Biotika
Opakowanie: 25 mg/ml

Czas aktywnego działania: do 24h
Przeciętne dawki: 50-100mg dziennie
Przeznaczenie: masa, siła, twardość - zależnie od przeznaczenia
Działanie: odczuwalne już od pierwszej injekcji
Długość dawkowania: 4-6 tygodni
Wykrywalność: do 24h
Właściwości: wysoko anaboliczny silnie androgenny, bardzo silna aromatyzacja do estrogenu oraz konwertowanie do DHT, toksyczność niska
Blokowanie układu HPTA: bardzo silne
Odblokowanie: 24h po ostatniej injekcji

fallenursus
04-04-09, 20:40
teraz drugie pytanie, czy TY wiesz co to teststosterone suspension i jak tego uzywac?

69MARIUSZ69
04-04-09, 20:41
tak wiem co to i jak go wziąść pytam tylko o witaminy jakie powinienem wrzucić na ten cykl

fallenursus
04-04-09, 20:42
serio? jak to bedizesz brac?

gonzo89
04-04-09, 20:47
bd mieszał z wieczornym piwkiem i łykal...xDD

fallenursus
04-04-09, 20:48
bd mieszał z wieczornym piwkiem i łykal...xDD

musial by chlac w takim razie to piwko 2 x na dzien, przed i po silce. duzo by nie wychlal w dwa tygodnie mysle..
ja mysle ze to bylo tak:
dil: te mlody mam tescia chcesz?
mlody: jaki tesc?
dil:dobry!
mlody: oka!biore!
mlody przychodzi na forum: o kurwa, 2x dziennie musze sie kluc, mam staffu na 2 tygodnie co i tak chuja zdziala,ale ja jestem madrzejszy i sie napakuje i tak i bedzie gites!

69MARIUSZ69
04-04-09, 20:57
a co Ty nie wiesz jak to brać???
Pewnie wiesz ale chciał byś aby wyszło że jest za mało doświadczony na ten kox
Nie mam zamiaru z Tobą pisać więc jak nie chcesz pomuc to chociaż nie przeszkadzaj

69MARIUSZ69
04-04-09, 21:01
Ty weź pomyśl nim coś napiszesz mówie że mam 30ml narazie moge mieć ile będzie mi potrzebne. Widze że na tym forum zbyt wielu mądrych ludzi nie ma...
Wchodzicie tu i piszecie bez sensu bo nie macie co robić?
To lepiej nie pisz wcale jeden z drugim:/

fallenursus
04-04-09, 21:07
Ty weź pomyśl nim coś napiszesz mówie że mam 30ml narazie moge mieć ile będzie mi potrzebne. Widze że na tym forum zbyt wielu mądrych ludzi nie ma...
Wchodzicie tu i piszecie bez sensu bo nie macie co robić?
To lepiej nie pisz wcale jeden z drugim:/

50mg 2x dziennie, sieknie cie w przeciagu 15min po injecji, to nie jest srodek na cykle , to jest cos czym sie startuje cykl zamiast metki np.:whistle:

to ty sie pytasz jakie witaminy dokupic, nie ja :P ktos taki dlamnie jest niestety skonczonym durniem jak lapie sie za hormony a nie wie co kupic jako dodatki. Przepraszam jelsi urazilem Panska dume

ROTFL

Figur
04-04-09, 22:40
Age ciągnie się około miesiąca czyli potrzeba ci 2-gie tyle, kuć się musisz 2 razy dziennie igłami 1-1.2ml bo w mniejszych zatory się robią i ni huja się nie da. To po 1. Po 2 z samej agi cyklu się nie robi, po tym miesiącu musisz przejść na inne testo (najlepszy chyba będzie prop). Ale nie wiem po co ci to pisze jak i tak nie masz dość wiedzy i doświadczenia żeby się za to łapaćclap

Gutek912
05-04-09, 10:35
Haha młody 0 wiedzy i sie za teścia bierze ;p tacy ludzie są najlepsi... szacunek dla was Hahahaha

vold
06-04-09, 07:16
Mądrych na tym foru którzy by ci doradzili jest wielu ale niestety nadal nie dorobiliśmy się jasnowidza a dla pytających takich jak ty jest tutaj musowy, no chyba że zachowasz się jak myslący człowiek i zaczniesz od tego:

http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199

.

Geryon
07-04-09, 07:06
nie no chłopie, szczerze to przyznaje racje poprzednikom ze raczej nie posiadasz zbyt wielkiego doświadczenia w tym co mówisz i robisz ale skoro oczkujesz odp to masz:

Witaminy polecam : Zestaw Witamin OLIMP ( jak dla mnie są spoko i wmiare przystępna cena)

Dodatkowo ja bym brał CYNK każdy reaguje inaczej ja mam skłonności do trądziku wiec cynk jest niezbędny w moich cyklach.

Wogóle to pytanie to z dupy jest za przeproszeniem :)

Witaminy to witaminy kurde idz do apteki kup zestaw witamin i wszystko :)