PDA

Zobacz pełną wersję : Cykle - nie za szybko?

Sosna91
04-04-09, 19:46
hej, borykam się małym problemem mianowicie, chciałem na wakacje zrobić sobie 3 cykl na Nitro2 i do tego cos tam jeszcze zeby mieć pompe przez wakacje, ale troche mi z czasem będzie cieżko bo tak

1 cykl miałem 13.01.09- 24.02.09 - 6 tyg

i teraz zamierzam robić drugi, juz wszystko mam, CP+mono+bcaa
przeczytałem że minimum 7 tygodni albo wiecej powinna byc przerwa aby stan kreatyny w organizmie wrocił to tego przed cyklem, a nie tyle ine trwał cykl, ale jak będę czekał tyle to poziej z nitro sie nie wyrobie a w polowie wakacji mi sie nie oplaci, tak wiec zamierzam od poniedziałku tego a wiec '

2cykl - 06.04.09 do 18.05.09 a wiec jak zaczne w poniedizałek to bez jednego dni 6ygodni przerwy jest.

natomiast

3cykl - 29.06.09 bym zaczal na nitro.

co o tym myslicie? tak robic? czy dac spokoj z nitro? bo w wakacje nie ukrtwam z alko bedize ciezko.

LeBron23LBJ
04-04-09, 20:53
ja bym trzeci cykl odpuscil, bo w wakacje wiadomo co sie dzieje-alkohol, złe odzywianie,imprezy wiec moim zdaniem to sie zmarnuje, chyba ze u ciebie jest inaczej. Ale OSOBISCIE na twoim miejscu wywalim bym trzeci cykl a drugi troche przesunal do przodu ;) pozdro

slim shady
04-04-09, 20:57
powinno sie robic 2-3 cykle rocznie

Sosna91
04-04-09, 21:34
no i to by byl moj 3 ostatni cykl w tym rokui, ale chyba masz racje, u mnie tez tak jest, w wakacje, nie wiem jak treningi, jak zarcie i alkohol wiec chyba dam spokoj, ale drugi zaczne w poniedzialek bo korci jak nie wiem ;D

Gutek912
05-04-09, 10:41
To ze korci to wszyscy wiemy ale ja bym zaczekał wiedząc ze jak zacznę tera to efekty moga nie byc zadowalajace... a poza tym mialbys pompę na wakacje... przemyśl to sobie... juz tak 2 cykle olalem i efekty byly jakie byly... robiles juz jakis cykl na nitrze?

Sosna91
05-04-09, 10:53
nie na nitrze jeszcze nie robilem, pierwszy mono i teraz drugi bedzie mono+jabłko a 3 myslalem nitro, ale chyba go sobie daruje. a drugi jeszcze z tydzien sie powtrzymam ale wiecej to nie iwem czy mi sie uda ;D