Zobacz pełną wersję : Kilka pytanek...
Jak w temacie nie znam kilku odpowiedzi na dreczoce mnie pytania a wiec:
-jaki czas moge stosowac shock therapy???
-jaka przerwa po przerwaniu??
-jaki zestaw supli na nastepny cykl(2cykl jesli shocka mozna nazwac cyklem)(staz niewielki 3 miesiace bez przerw reszta sie nie liczy,wiek 24 waga 88kg,wzrost 188cm rekordy dla 5 resplawka 65kg,wioslowanie85kg,martwy 85kg-z braku wiekszego ciezaru,przysiad 65kg,cel sila a co idzie w parze masa,teraz smigam na shocku i diete uzupelniam master masem,trenuje 3xtydzien
-lece fbw5x5 przynosi efekty narazie nie zmieniam-lapaka urosnie troche?32cm w bicu:lol::lol::lol:
to byly by na chwile obecna wszystkie pytania z góry dzieki za odpowiedzi
slim shady
03-04-09, 20:07
nie lepiej było zacząć od mono ? ułóż sobie diete
wogóle dziwnie sie za to zabrał...
Dieta??staram sie jak moge ale nie mam obliczonego bilansu kalorycznego...jem duzo ale to co jest a kiedy mam mozliwosc robie sobie dania takie jak byc powinny ogulnie jadam sporo miesa duzo jajek i duzo mleka oraz jogurty..liczylem na pomoc a nie kwestie typu ..dziwnie sie za to zabrał..gdyby byli ludzie którzy pomagaja nie popelnial bym bledów..ok licze na pomoc wlasnie jak mam sie za to zabrac
slim shady
04-04-09, 00:49
ale my Ci własnie pomagamy, masz praktycznie zerowy staz zaczynasz od mocnych supli, nie posiadasz diety, za pół roku sięgniesz po najmocniejsze odzywki na rynku i osiagniesz max 36 w bicepsie a juz zaden suplement nie bedzie na Ciebie działał, a domyslam sie, ze chcesz cos wiecej osiagnąć, zreszta na kazdym forum napisza Ci ze dieta to podstawa
chcesz odpowiedzi na swoje pytania ?
-jaki czas moge stosowac shock therapy???
w środku jest kreatyna to 6-8 tygodni
jaka przerwa po przerwaniu??
tyle ile trwał cykl 6-8 tygodni
jaki zestaw supli na nastepny cykl
zalezy ile masz kasy na to
To co smigam teraz doradzil mi koleszka w sklepie u mnie w malej miejscowosci twierdzil ze takie cos bvedzie najlepsze...oczywiscie chce osiagnac znacznie wiecej doradzcie co i jak czy po przerwaniu shocka i przerwie zabrac sie za cos czy dawac na sucho ???jesli chodzi o kase na cykl moge poswiecic ok 500zeta,mam tylko nadzieje robic jakis sensowny cykl zeby nie wyszlo tak jak tym razedm...Slim SOG leci do Ciebie za pomoc
Weź to odstaw i zainwestuj w dietę...
slim shady
04-04-09, 14:48
przejdź na diete po miesiącu powinienes odczuc róznice , jak juz Ci bedzie ciezko szło to zastosuj monohydrat i nie słuchaj gosci w sklepach bo przewaznie wszystkim zalezy tylko zeby wypchnac towar
Słuchajcie moja diete oceniam na jakies 75% lepiej raczej nie bedzie jadam to co jest i nie zawsze mam wybór jadam 5-6 posiłkow tyle ze ilosci nie sa takie jak obliczył bym bilans kaloryczny do tego wspomagam sie master masem.Mowicie zeby shocka odstawic?a powiedzcie ile takie napoczety supelek jest przydatny do spozycia???aa i 3ndriu wiem ze tez smigales 5x5 jakie zmiany w łapce i reszcie?od ilu zaczynales a ile po cyklu???w sumie to wszystko praktycznie co wiedziec chcialem...pozdrawiam
slim shady
04-04-09, 20:05
jak juz zaczełes to skoncz bo szkoda supla ale po nastepny siegniesz potem
Dobrze 3ndriu powiedział. Suple stosuj wtedy gdy przyrosty są bardzo słabe.
//Jolly