Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Omen + meta

Figur
03-04-09, 18:34
Witam. W najbliższym czasie planuje zrobić kuracje z 20 strzałów omy i 200 tabsów mety. Bedzie to moj 2 cykl, na pierwszy stosowałem prolke i mete razak
25 tescia e3d
100 mety 3x ed

I teraz moje pytanie jak to ładnie i zgrabnie rozpisać oraz co na odblok. Byłbym wdzięczny jakby kto¶ mógł napisać co bierze zazwyczaj do cyklu (na obniżenie ci¶nienia, witaminki, minerały, etc.) Pozdrawiam i piszcie:lol:

fallenursus
03-04-09, 18:49
Witam. W najbliższym czasie planuje zrobić kuracje z 20 strzałów omy i 200 tabsów mety. Bedzie to moj 2 cykl, na pierwszy stosowałem prolke i mete razak
25 tescia e3d
100 mety 3x ed

I teraz moje pytanie jak to ładnie i zgrabnie rozpisać oraz co na odblok. Byłbym wdzięczny jakby kto¶ mógł napisać co bierze zazwyczaj do cyklu (na obniżenie ci¶nienia, witaminki, minerały, etc.) Pozdrawiam i piszcie:lol:

Saa to nie latwizna, napisz jaki masz plan to Ci ewentualnie powiem co zle :P
leniu!:evil:
napis w jakim stezeniu test i meta tez.

Figur
03-04-09, 19:00
Nie wiesz w jakim stężeniu jest polski prolo albo meta z razaka??
Meta 10mg
tesc 100mg/ml

Cykl ma Być typow± masówka priorytet barki/plecy trening 4 razy w tyg.
Ja osobi¶cie bym widział to tak:
oma 1ml e4d
meta 4x ed
3 tyg po ostatnim shocie clomid 36tabs, 3 dni 150mg potem do końca 50mg
I moje pytanie jestem po operacji gino czy jest możliwo¶ć nawrotu czy operacyjne usuniecie definitywnie kończy temat?

Figur
03-04-09, 19:25
I nie jestem leniwy:yawn::yawn::yawn:. Offtop!

ht
03-04-09, 19:25
omen 1-10 250 e5d
metax 1-6 30mg ed

co do gino jak miales operacyjnie usuwane to masz spokoj.

srodki na drugi cykl za bardzo mi sie nie podobaja. lepiej bym widzial propa 1-8 100mg e2d niz mixa.

fallenursus
03-04-09, 19:56
I nie jestem leniwy:yawn::yawn::yawn:. Offtop!

ale bystry to raczej nie bo s[pojzalbys w prawo i wiedzial odrazu ze nie mieszkam w pl :)

:twisted:

fallenursus
03-04-09, 20:02
jak na muj rozum to masz malo tej mieszanki na pozadny cykl. juz tlumaczylem nie raz czemu mixa warto walic conajmniej 250ml co 3dni. Co 5dni moze byc za bardzo imbalans hormonu jak cie propek pusci.Zdrowotnie to nie na reke,ze tak powiem.

Figur
03-04-09, 20:57
Nie ma problemu soku jeszcze nie kupiłem także mogę wzi±ć propa (co polecacie) albo więcej omy, ale przyznam że my¶lałem że 20 to już jest sporo.

Ps. Znacie jaki¶ dobry ¶rodek na zbicie cholesterolu? Najlepiej bez recepty:twisted:

fallenursus
03-04-09, 21:24
Nie ma problemu soku jeszcze nie kupiłem także mogę wzi±ć propa (co polecacie) albo więcej omy, ale przyznam że my¶lałem że 20 to już jest sporo.

Ps. Znacie jaki¶ dobry ¶rodek na zbicie cholesterolu? Najlepiej bez recepty:twisted:

propa bierz jak sie nie boisz walic co drugi dzien/ lykaj coanjmniej 6g kapsulek oleju z siemia,powinno pomuc na cholesterol.

ht
03-04-09, 21:47
e a ja sie dalej upieram ze przy mixie niema co sie tym propem podniecac. a co do dawki na drugi cykl e3d dla kolegi ktory wazy 79kg to by bylo przegiecie....

Figur
03-04-09, 21:53
No to ostatecznie
oma 250mg e4d
meta 30mg ed

Będzie ok?

fallenursus
04-04-09, 18:34
e a ja sie dalej upieram ze przy mixie niema co sie tym propem podniecac. a co do dawki na drugi cykl e3d dla kolegi ktory wazy 79kg to by bylo przegiecie....

tu nie chodzi o dawki propa tylko zdrowie. imbalans hormonalny i upy i downy nie sa zbyt przyjemne, dlatego popierane jest walenie takich mieszanek tak jak najkrotszy ester na to pozwala. NIepowiniwn sie wogole brac za mixy. to tylko w wypadku jak ktos sie naprawde zna jak reaguje na rozne estery , dobrym stazem itp itd.

fallenursus
04-04-09, 18:35
No to ostatecznie
oma 250mg e4d
meta 30mg ed

Będzie ok?

powinno byc fajnie.