Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zielono :x

Bosiek
02-04-09, 18:54
Witam jest to mój pierwszy post na forum. Wiec prosze o wyrozumialosc :silenced:.
Otóz chodzi o to ze chcem na powarznie zaczac treninowac :smile:
Mam 14 lat jestem dobrze zbudowanym chlopakiem waze 65kg, szukam kogos kto napisze mi plan lub doradzi jaki plan wybrac.Cwicze w domu mam do dyspozycji: laweczke, hantle, rowerek i drazek.
Chcem wypracowac triceps biceps klatke piersiowa i brzuszek :smile:

Zaczalem dzisiaj a6w prosze o wasze relacje czy metoda weidera daje edekty "kratki" na brzuchu.

slim shady
02-04-09, 19:02
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=8273

Zaczalem dzisiaj a6w prosze o wasze relacje czy metoda weidera daje edekty "kratki" na brzuchu.
jak dasz rade całe i masz niski procent tłuszczu w organizmie to moze pojawic sie kratka na brzuchu

kacperek
02-04-09, 21:12
kurde ludzie mądrzeją pierwszy raz widze nowicjusza który niechce buduwac tylko klaty i bica . Co prawda klate i trica ale zawsze cos innego :)

Bosiek
03-04-09, 15:55
Dzieki bartus :) Ale napisalem o bicu tricu i klacie :D no i brzuchu.

Jolly
05-04-09, 17:35
Najważniejsze przy treningu są 2 ćwiczenia: Martwy ciąg i przysiady z obciążeniem na plecach. Jednak z ich wykonywaniem musisz zaczekać(nie, nie chodzi mi o to ze nie urośniesz bo to bzdura, ale o to że możesz nabawić się kontuzji).

Polecam jakąś solidną ogólnorozwojówkę, trening na technikę a potem jakaś masówka(fwb np.)

//Jolly

niewula
05-04-09, 18:01
jolly ma racje martwy to jest najlepsze cwiczenie na rozbudowe plecow ale bardzo niebezpieczne bez pasa i kolesia ktory ci pokaze jak masz to robic nie radzilb6ym bym ci robic tego cwiczenia

Jolly
05-04-09, 19:50
Polecam przez kilka tygodni uczyć się samej techniki gryfem. Martwy Ciąg i przysiady są dobrze opisane w dziale trening przez HardworkOuta...

//Jolly