Zobacz pełną wersję : cykl z mety ??
Chciał bym wziąść mete w celeu oczywiście uzyskanie masy, ale nie wiem jakie dawki stosować na moją wage i chciał bym wiedzieć jakie odblokowanie zastosować. Czy po cyklu brać coś na wątrobe?Jaka jest szansa na nabawienie sie gino i czy balsam nawilżający do ciała ochroni przed możliwymi rozstępami?
a opisz cos wiecej o sobie :]. A sprawa z gino i z rozstepami to musiałbys sie udac do wróżki ona Ci powie czy dostaniesz czy nie :]. Pociesze Cie ze gino po mecie zadko wychodzi , lecz u niektorych wychodzi nawet przy bardzo niskich dawkach :].
Wszystko o mnie masz w opisie.A jak sie zabezpieczyc przed gino nolvą a przed rozstępami chyba tylko jakieś balsamy no nie wiem.
to nie ktos ma szukac info o tobie tylko ty masz to info podac w tresci wiadomosci i dopiero po nim umiescic pytanie,
inaczej twoj temat nie ruszy ziomus...
proste :smile:
przynajmniej ma 22 lat a nie 16 to juz sukces!!!!
hans a Ty masz 20 a koks brałeś jak miałeś 17-18 lat więc zamilcz... bo byłeś małolat jak zacząłeś i to był Twój błąd.
buahahahah no i powiem ci ze nie zaluje jak do tej pory!!!!!! smacznego osta
acha mam 21 tak dla sprostowania
wkoncu zaczailem co to ten ost. :D
zeby nie bylo offtopicu , napisz cos wiecej bo tak to nie ma sensu rozpisywac ci jakiego kolwiek cyklu :].
patryk1336
08-04-09, 12:57
i tak niemam co robic to wkleje te jego dane pod jakie cykl chce;p
Klatka piersiowa[cm]
123
Biceps[cm]
43
Wzrost[cm]
189
Waga[kg]
105
Staż[miesięcy]
36
Udo[cm]
62
Pas[cm]
96
Przysiad[kg]
110
Wyciskanie[kg]
112,5
Martwy ciąg[kg]
160
zastanawianie się nie wiem nad czym
4 tab na dzień co kilka godzin jedna
przez 4 tygodnie jeśli masz 100 tab mety po 5mg
jak boisz sie o gino to nolve sobie bierz jedną na dzień
jeśli masz wene twórczą aby sie odblokować to 6 tab clomidu.
Do cyklu gainer, białko, cynk , esselsiv na watrobe
po cyklu kreta
i wszystko jasne miłego koksowania :*
20mlg na dzien??????troche malo jak na 100kg chłopa
z 40mg by mozna bylo dac jesli under. jak jelfe to z 30mg.