Zobacz pełną wersję : Jakie odżywki na mase ?
maciej1991
02-04-09, 18:07
Jkie odzywki na mase miesnioawa ?
wiek 18
staz 10
biceps 32
waga65
kup gainera np mutant massa i creatyne na poczatek wystarczy ale pamietaj ze podstawa jest dieta!!! pozdrawiam
slim shady
02-04-09, 18:26
czemu mu polecasz gainera nie znajac jego diety ?
do autora :
Napisz co brałes do tej pory
pewnie o diecie to on nie slyszal, patrzac na jego wage.
10 miesiecy staz i tak malo w lapie to cos sciemiales z tym treningiem;)
bo napewno mu nie zaszkodzi ja nie mialem idealnej diety albo inaczej nie miałem jak jej przestzegac w 100% i w tym celu kupilem size up pomugl mi i dlatego polecam mu gainera a mutanta dlatego bo jest lepsze od tego którego ja bralem
a odnosnie obwodu reki to jestem ciekawy ile cm miales jak zaczynałes
MolderDist
02-04-09, 20:13
Galanter opamiętaj się.
Do autora: pokaż jaką masz diete. Pewnie wszystki tki właśnie w diecie lub jak u sporej części początkujących w treningu - chcą jak najwięcej trenować co prowadzi do przetrenowania, a to do zachamowania przyrostów, a w skrajnych wypadkach do spadku formy!
galanter co ty dajesz masz wogóle cokolwiek wiedzy? kapota <ha> kto ci takie rady daje
kacperek (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=13063) - jak pocwiczysz tyle co ja to bedziesz mugł mi uwage zwracac!!! a koles anonimowy taki jak ty który nie potrafi wstawic informacji o sobie nie bedzi mi mowil czy mam o czyms pojecie czy tez go niemam!!! a tak na marginesie to rada która napisalem jest sprawdzona bo ja za okres 6 miesiecy zrobiłem 10 kg wiec nie mow mi ze nie mam pojecia !!!pozdrawiam
MolderDist
02-04-09, 21:31
W postaci tłuszczu i wody ;-)
kazdy ma swoje zdanie ale smieszy mnie to co piszecie ale jak podrosniecie to moze cos zrozumiecie zawodowcy:) pozdro!!! szczypiory!!!
dieta dieta jescze raz dieta posiłek co 2,5h max 3h. Przejrzyj atlas kulturystyczny i ćwicz technicznie bo bez tego ani rusz.... przy takiej łapce nie ma sensu brać się za odżywki...
maciej1991
02-04-09, 21:50
jak zaczynalem mnialem 27
diety nie ma
jak diety nie ma to nic nie zdziałasz dieta to 40-50% sukcesu w tym sporcie! pozdr...
maciej1991
02-04-09, 21:58
predzej bralem kreatyne i gain bolica 6000 i gainer 737
MolderDist
02-04-09, 22:35
Dobra weź kupuje przynajmniej gazety kulturystyczne jak niechcesz nas słuchać może tam Ci coś uświadomią...
Bez odpowiedniej diety to chłopie możesz sie katować na treningu a przyrostów nie będzie.Zaczynij lepiej układać diete potem bierz sie za odżywki.
ja nie napisałem ze brałem odzywki a nie mialem diety i to mi pomoglo w zdobyciu masy miesniowej!!! zgadzam sie ze dieta jest podstawa!!! a gainer słózył mi do jej uzupełniani i takie polaczenie dalo mi pozytywne efekty!!! i jeszcze jedno nie wiem jak ty ale ja pracuje i niestety pracodawce nie obchodzi to ze ja chciałbym spozywac posilek co 3h mam jeda przerwe 20 min na 8h wtedy moge isc cos zjesc a pozatym staram sie wyrwac na chwile i wpic gainera i jestem w 100% przekonany ze to mi nie szkodzi a wrecz przeciwnie pomaga i polecam to innym bo sprawdzilem to na sobie
i jeszcze jedno pochwal sie ile osiagnoles dzieki swojej wiedzy podaj swoje dane bo jestem bardzo ciekaw MolderDist (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=13208)
a nie moge ich znalesc w twoim profilu pozdro
Street Fighter
02-04-09, 23:08
spokojnie chłopaki bo popękacie i zrobią wam sie rozstępy xD
do autora:w podwieszonych masz kilka diet na pewno znajdziesz cos dla siebie jeśli nie tu ułóż swoja ( w podwieszonych masz poradniki ja to zrobic) i wklej na forum do sprawdzenia.
MolderDist
02-04-09, 23:09
Słuchaj ale ja nie mam zamiaru Cię do niczego namawiać. Rób jak Ci się tylko podba bo ja naprawde mam to gdzieś. Ja tylko staram się pomóc wejśc Ci na właściwą droge a czy z tego skorzystasz to tylko i wyłącznie twoja sprawa.
to napisz mi dlaczego to co ja robie jest twoim zdaniem złe i dlaczego?
MolderDist
02-04-09, 23:18
Ok, musze Ci zwrócić honor, gdyż przeczytałem, że polecasz SizeOn z Gaspari Nutrition a nie Size Up, więc ok soory :-)
nie stosowałem tych suplementów które ty wymieniłes ja moge sie tylko wypowiadac w kwesti size up bo go bralem a jesli cos chciałem polecic to tylko to co sam stosowałem i sprawdzilem na sobie , pozdrawiam i ciesze sie ze nieporozumienie zostało wyjasnione
slim shady
02-04-09, 23:28
galanter (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=12149) nie spinaj sie tak
ale ja uwielbiam sie spinac szczegulnie jak jestem na siłowni:)
galanter widac nerwowy człowiek:) idzie zrozumieć sam Jestem nadpobudliwy hehe pozdro
zenada 10kg-6miesiecy
ja zrobiłem przez7-18kg
a moje foty są w galeri znajc sobie temat (7 miechów) i trzeba byc znawcą a nie wyznawcą cwicząc nawet 10lat mozesz tylko po obserwacjach miec wiedze a i tak byc pusty i bedzie ci doradzał ze stazem 1roku wiec zastanów sie co ty piszesz
zenada 10kg-6miesiecy
ja zrobiłem przez7-18kg
a moje foty są w galeri znajc sobie temat (7 miechów) i trzeba byc znawcą a nie wyznawcą cwicząc nawet 10lat mozesz tylko po obserwacjach miec wiedze a i tak byc pusty i bedzie ci doradzał ze stazem 1roku wiec zastanów sie co ty piszesz
Nie wszystkim tak masa idzie...
pewnie gdybym miał na glowie tyle co ty to tez bym zrobił 18kg, pogadamy chłopczyku za pare lat jak zaczniesz pracowac zobaczysz wtedy jak bedzie:) obejzalem twoje foty i powiem ci jedno ze za mały jestes zeby mnie pouczac pocwicz jescze chłopcze!!!!!!!!