Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : słabe efekty cyklu

Mlody19211
01-04-09, 15:04
Jestem podczas cyklu z omą, deką i testo. Wziąłem już 5 ml omy i 5 testo 450, Cykl trwa już niecałe 4 tygodnie i jak dotąd nie zobaczyłem większych efektów. Nie wiem co jest, dlaczego nie idzie? Czy to narazie za mała dawka i musze jeszcze musze troche poczekac żeby efekt zobaczyć? Zostało mi jeszcze po 5 ml omy/testo 450 i 10 ml deki. Zastrzyki bije co 2 dni.

fallenursus
01-04-09, 15:15
rozpisz diete

Mlody19211
01-04-09, 15:51
Nie stosuje jakiejś specjalnej diety. Jem dużo i niczego sobie nie odmawiam. Staram sie tylko aby to co jem było bogate w węglowodany, białka, tłuszcze(jajka, pierś z kurczaka, mleko itp.). Do deki dorzuce odrzywke białkową, będzie to chyba ultimate protein

fallenursus
01-04-09, 15:55
Nie stosuje jakiejś specjalnej diety. Jem dużo i niczego sobie nie odmawiam. Staram sie tylko aby to co jem było bogate w węglowodany, białka, tłuszcze(jajka, pierś z kurczaka, mleko itp.). Do deki dorzuce odrzywke białkową, będzie to chyba ultimate protein

radze obliczyc sobie kalorie z przynajmniej jednoego twojego ''normalnego dnia'' zanim posadzimy dila o sprzedanie walka :)

jondeca
01-04-09, 18:24
no jak testa walisz 450 to wnioskuje że jakieś IP chu....
A i pytanie jak bijesz e2d i 5omo w 4 tyg ci poszlo to nie rozumiem.
pozatym jak ty to bijesz??
czemu nie startujesz razem deki i testy??

ht
01-04-09, 18:33
ip gowno. omo zaczyna krecic deka powinna byc dana od poczatku cyklu.

fallenursus
01-04-09, 18:35
ip gowno. omo zaczyna krecic deka powinna byc dana od poczatku cyklu, i zakonczona na 2 tygodnie przed ostatnim strzalem testu

fixed:twisted:

Mlody19211
01-04-09, 18:58
Strzały robie w poniedziałek, środe, piatek. Raz oma raz testo. Teraz w połowie cyklu deka dojdzie w niedziele i może czwartek zeby nie ciągnąc tego tak długo. Cykl tak miałem zaplanowany od poczatku. Kolega przechodził podobny i był zadowolony. Pierwszy cykl miałem z 10 ml omy i 100 tab. mety. Byłem bardziej zadowolony niz z tego co teraz. Poszło duzo więcej po mniejszej ilości. Myślałem jeszsze nad dokupieniem mety do tego ale nie wiem czy jest już sens. To co mam wystarczy jeszcze na jakiś miesąc, no i później jeszcze odblok bo to tego cyklu chyba będzie potrzebny?? A jak bym ten cykl jeszcze przedłużył i coś dokupił?? tylko czy wtedy nie bedzie za długo??

fallenursus
01-04-09, 19:06
. Myślałem jeszsze nad dokupieniem mety do tego ale nie wiem czy jest już sens. To co mam wystarczy jeszcze na jakiś miesąc, no i później jeszcze odblok bo to tego cyklu chyba będzie potrzebny?? A jak bym ten cykl jeszcze przedłużył i coś dokupił?? tylko czy wtedy nie bedzie za długo??

zawsze mozesz zakonczyc ten cykl meta,bedziesz anaboliczny az po sam odblok .Ile to wogole juz trwa? dlaczego deka nie od poczatku? Ty sie pytasz czy odblok potrzebny??policzyles te kalorie? zaloze sie o glowe ze za malo jesz.na mecie to ci wagi przybedzie jak bedziesz pic sama wode nawet...to nie sa substancje od ktorych odrazu przybywa mase masy:)
reasumujac ta cala sytuacje,wyglada na to ze nie wiesz jak te srodki sie zachowuja co bierzesz..
ile ty masz wogole lat?

Mlody19211
01-04-09, 19:36
Wyszło 3031 kalorii. Cykl zaczołem jakieś 4 tyg temu. Na poczatku to deka miała byc 2-3 tyg po omie i testo ale wyszło że jest w połowie. Wysztko to było za radą znajomych którzy ćwiczą juz po pare ładnych lat i przechodzili potężne cyklony. Ten testo 450 miał byc dobry, znam kilka osób co go brało i chwaliło. Lat mam 18. tylko prosze bez komentarzy że za młodo i wogóle bo już nawet nie chce mi sie ich czytać

fallenursus
01-04-09, 20:01
zapomnialem spytac ile wazysz? przekalkulowales sobie ile powinienes jesc? tu gdzies jest kalkulator tego. osoba ktora WOGOLE NIE UPRAWIA ZADNEGO SPORTU ma zapotrzebowanie na ok 30kal na kg wagi+500kal.to sobie policz.
po drugie. deke sie zaczyna w ten sam czas co test i walisz ja conajmniej 10tygodni po 400mg na tydzien jesli to twuj pierwszy raz z deka zeby widac bylo dosc dobry przyrost od deki..konczysz deke na 2 tygodnie przed koncem testu. I lepiej miec cos mocniejszego na odblok bo z deka moga byc problemy odblokowe jak i rowniez gyno zwiazane z prolaktyna?biorac deke po 200mg powoduje jedynie lepsze zabespieczenie stawow przed brakiem produkcji colagenu ktora zostaje zablokowana podawaniem tescia powyzej 400mg /tydz.
a tak pozatem to jestes zamlody:evil:

przyrost masy od tescia+deki zaczynaja byc widoczne meidzy4-6 tygodniem cyklu i przewaznietrwaja dobre 4-5tygodni.dlatego rowniez uwazam ze co niektore cykle przykladowe na forum powinny byc poapdejtowane :P:evil:

jondeca
01-04-09, 20:25
A nie lepiej było sie zapytać na forum a własciwie tylko poczytac bo jest to walkowane 100razy:D
teraz masz cykl z dupy niewiadomo co z nim zrobić

fallenursus
01-04-09, 20:30
A nie lepiej było sie zapytać na forum a własciwie tylko poczytac bo jest to walkowane 100razy:D
teraz masz cykl z dupy niewiadomo co z nim zrobić

ja wiem co z nim zrobic,ale koles i tak przeciez wie lepiej i nei poslucha.
przeciez on sie tam pytal czy odblok bedzie potrzebny po dece...:sick::cry::pray:

Mlody19211
01-04-09, 22:24
Warze ok.100 kg. Policze sobie wszystko z tymi kaloriami. Na odbloka biore HCG. A jak tak doskonale wiesz co zrobić to pisz!!! Po to założyłem ten post. Odpowiedzi typu JA wiem ale nie powiem bo i tak koleś wie lepiej od nikogo nie oczekiwałem!!! Jak bym wiedział to bym sie nikogo nie pytał. Pisałem że kolega brał podobny cykl i kilka osób mi mówiło że jade dobrze tylko jak dla mnie efektów narazie nie ma za dobrych i myślałem że moge sie poradziś co ewentualnie zmienić aby było lepiej...

fallenursus
02-04-09, 00:46
Warze ok.100 kg. Policze sobie wszystko z tymi kaloriami. Na odbloka biore HCG. A jak tak doskonale wiesz co zrobić to pisz!!! Po to założyłem ten post. Odpowiedzi typu JA wiem ale nie powiem bo i tak koleś wie lepiej od nikogo nie oczekiwałem!!! Jak bym wiedział to bym sie nikogo nie pytał. Pisałem że kolega brał podobny cykl i kilka osób mi mówiło że jade dobrze tylko jak dla mnie efektów narazie nie ma za dobrych i myślałem że moge sie poradziś co ewentualnie zmienić aby było lepiej...

nie bierz tej deki,zostaw sobie ja na puznej,to nie straci na zawartosci hormonu jesli poczeka sobie na pulce z pol roku. daj na ostatnie 4 tygodnie metke po 30 dziennie, jedziesz meta az do przeddnia odbloku, zwyklego bez hcg. Jesli hcg nie zmieszane moze spokojnie stac i sie kurzyc, jak juz zmieszane to 60 dni w lodowce max. czyli rozumiesz- 2 tygodnie osatnie testo+meta,otem sama meta i odblok.

fallenursus
02-04-09, 00:50
razem meta pociagnij krete jakos po 10-15g dzinnie jak walisz mete. potem spokojnie juz normalnie styknie ci po 5-7g,czymaj krete przynajmniej 3 miechy.laduj kurczaki ile mozesz, nie przestawaj jesc tak samo jak na cyklu bo zgubisz wage i sie tylko wqrwisz. bardzo duzo ludzi robi ten blad.organizm musi sie przyzwyczaic do noszenia tylu kg miecha, no i oczywiscie zapotrzebowanie kaloryczne bedzie ci sie zwiekszac jak tyjesz..

Mlody19211
02-04-09, 20:09
HCG na odblok bedzie złe? A jak bym nic w cyklu nie zmieniał to jak je wziąść?

fallenursus
02-04-09, 20:32
HCG na odblok bedzie złe? A jak bym nic w cyklu nie zmieniał to jak je wziąść?HCG NIE JEST SRODKIEM NA ODBLOK!
niebedziesz mial przyrostow od deki jesli ja wezmiesz na krotki okres to ci gwarantuje, teraz nie masz przyrostow bo jesz o przynajmniej 1000kal zamalo! wazysz prawie 100kg,twoje zapotrzebowanie kaloryczne wynosi ok 3500cal na dzien-jesli nic nie robisz,ale ty podosisz ciezary czlowieku!

poprawne jedzenie to 90% przyrostow

skajłoker
03-04-09, 18:20
1,5roku stazu i już 2 cykle hehe ładny żal...prawdziwy kulturysta z ciebie

tomaszewiak
04-04-09, 15:24
akurat ten test 450mg z ip klepie dobrze napewno zanizone stezenie ale go chwalą
niech sie wypowie ten kto stosowal a nie jakies gdybania

lachu
10-04-09, 21:53
tia..
jaki jest sens bicia omo i tscia naprzemian co 2dni?
stary czemu ty tego z głowa nie zrobisz. stary jezeli masz cykl to dieta ma byc na ostatni guzik. gdybys sie zarejestrował na naszym forum nie popełniłbys tylu błedów
szkoda mi twojego zdrowia które zjechałes napewno tym koksem a stawy?? oh fucck jak dalej tak bedziesz postepował ty warzywo bedziesz.

ktos kiedys powiedział;
'doping jest dla ludzi mądrych ale siegaj po niego idioci.' -mądre słowa i nie kieruje ich bezposrednio do ciebie stary.