Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : info na temat tescia

obmas
01-04-09, 13:36
Witam,
interesuje mnie jaki rodzaj tescia jest najlepszy bo wiadomo, ze jest pare odmian, oraz w jaki sposob jest go optymalnie stosowac?? tzn przez jaki okres czasu, jakie stezenie/dzien?
aha i co najlepiej na odblokowanie? Nolvadex czy Clomid?

fallenursus
01-04-09, 13:50
dla kogos kto poraz pierwszy imprezuje z ta substancja proponowalbym test ent. dawka tygodniowa 250mg ,bita raz na tydzien, w zaleznosci od diety--masujesz lub rzezbisz.ale to tak naprawde nie ma zlego rodzaju tescia. estery sa raczej preferencyjne i dla ludzi mniej cierpliwych i co nie maja problemu z biciem np. 2x dziennie mozna walic test suspension(u was chyba mowia na to aga:) lub 1 na dwa dni test prop. Ten pierwszy''sieka'' w ciagu 15-30 minut:) ten drugi w przeciagu 2-3 dni juz widac efekty.Test ent. w zaleznosci od osoby-3-5 tygodni. na pierwszy cyklon tylko bym nie polecil mieszanki.
wystarczy pamietac ze TEST IS BEST, i powinien byc podstawa kazdego cyklu.

odblok rowniez jest preferencja danej osoby. niektorzy twierdza ze nolva jest lepsza, a inni na odwrot. ja mysle ze czeba brac co ma dil na skladzie lub apteka. srodki na odblok powinno sie juz miec jak zaczynasz cykl anie dokupywac puzniej...nigdy nie wiadomo co moze sie stac i czy nie czeba bedzie walic odbloku w polowie nieskonczonego cyklu.

nolve oplaca sie miec nawet jesli bedziesz robic odblok clomidem, ze wzgledu na jej wlasciwosci w zwalczaniu gyno.

vold
02-04-09, 10:23
Nie można tak stwierdzić który jest lepszy, zależy dla kogo i zależy od potrzeb, długość cyklu zależna od estru.

ht
02-04-09, 13:10
na pierwsze zetkniecie napewno bym nie polecil tescia susp. ja najbardziej sobie cenie propa. najlpeiej mi podchodzi ten srodek. teraz sie przymierzam do enana jako antykatabolik do wycinki. ale to jeszcze troche... i ciagle to t3 mi chodzi po glowie. narazie zobacze ile dam rade zjechac na suplach diecie i aerobach.

fallenursus
02-04-09, 13:12
i ciagle to t3 mi chodzi po glowie.

przyszla mi namysl reklama NIKE

JUST DO IT!

:twisted:

fallenursus
02-04-09, 20:53
Nie można tak stwierdzić który jest lepszy, zależy dla kogo i zależy od potrzeb, długość cyklu zależna od estru.

test to test,niewazne jaki ester. a co z nim zrobisz ,zalezy od diety. A to ze powiedzmy prop mniej a entat wiecej nabierze ci wody, to bzdura wymyslona przez leniwych ludzi:)
Takze ht, mysle ze mozna walic enta bez przymiarki na rzezbe. jak masz okazje dorwac gdzies var'a z apteki , walinij po 40mg ostatnie 6 tygodni cykla i bedzie swietnie.

pomeran
03-04-09, 00:00
test to test,niewazne jaki ester. a co z nim zrobisz ,zalezy od diety. A to ze powiedzmy prop mniej a entat wiecej nabierze ci wody, to bzdura wymyslona przez leniwych ludzi:)
Takze ht, mysle ze mozna walic enta bez przymiarki na rzezbe. jak masz okazje dorwac gdzies var'a z apteki , walinij po 40mg ostatnie 6 tygodni cykla i bedzie swietnie.

Każdy test inaczej działa jeden bardziej ciągnie wodę a inny mniej, faktem jest ze nawet na omce można wycinkę robić to nie znaczy że niema różnicy miedzy propem i enantat

fallenursus
03-04-09, 01:17
Każdy test inaczej działa jeden bardziej ciągnie wodę a inny mniej, faktem jest ze nawet na omce można wycinkę robić to nie znaczy że niema różnicy miedzy propem i enantat

jedyna roznica miedzy propem a entatem to jego kurwiasto dlugi ester. test to test.:pray:

pomeran
03-04-09, 20:26
"test to test" tylko to że prop mniej ciągnie wody jest prawdą niema dużej różnicy ale jest

fallenursus
03-04-09, 20:56
"test to test" tylko to że prop mniej ciągnie wody jest prawdą niema dużej różnicy ale jest

noi bedize sie jednak klucil :) naucz sie jesc to ci wody nie pociagniie:twisted: