Zobacz pełną wersję : meta
Czy cos mis sie stanie jak wezme 100 tab mety? pierwszy cykl na koxie? staz ponad 2.5 roku, mlody :P, nie chce sie chytac ale jestem ciekaw?
To pytanie było raczej do jasnowidza
te wymiary i rekordy w profilu aktualne?
fallenursus
31-03-09, 21:58
Czy cos mis sie stanie jak wezme 100 tab mety? pierwszy cykl na koxie? staz ponad 2.5 roku, mlody :P, nie chce sie chytac ale jestem ciekaw?
z twoaj wiedza na temat Saa prawdopodobnie pierdolniesz w kalendarz.
waze z 65 i cos tam wiem jakies oslonki bym se zakupil moze nie kipne :) o iwlasnie czy jak wezme choc raz kox to potem odzywki beda mi mniej dawaly ?
na twoim miejscu to bym sie jeszcze nawet kreatyny nie chwytał (patrząc na twoją wiedze i profil)
pzdr
waga 65 i 2 lata stazu. Kiedy ty zaczynales, i ile masz latek; 14?
Ladnie wyciskasz jak na twoje wymiary i wage :P Ile masz lat?
PS: co ty robiles przez te 2,5 roku??
Pozdrawiam,
ok dzieki za odpowiedzi wiem zeby nie brac na przyszlosc ,moze wezme jak bede mial z 19 lat, a cwiczyc zaczalem za wczesnie i troche zaluje! lat mam 16! ide zwyzywac kumpla ktory mi ciagle bredzi o metce, zebym wzial! Thx
to tego qumpla odrazu w pape wal ehh sezon
lol jaki temat... miejmy nadzieje, że będziesz mądry i niczym szprycować się nie będziesz.
Andr3w narazie sobie podaruj takowe specyfiki bo to jeszcze czas masz ewentualnie mozesz isc ze mna na piwo jak bede w Rzeszowe moze i w ten weekend:D to Ci nie zaszkodzi:D
NIKOLIS 168
01-04-09, 15:23
I to jest mentalnośc ludzi z Rzeszowa :D :D :D hehe
3/4 cwiczacych to sezonowcy zeby jak najszybciej.
Narazie zapomnij o SAA cwicz jak bedzie slabo dawac kup krete, gainera itp.
Jak nauczysz sie wykorzystywac odzywki diete i trening w 100% to pomysl o czyms mocniejszym.
fallenursus
01-04-09, 15:26
I to jest mentalnośc ludzi z Rzeszowa :D :D :D hehe
3/4 cwiczacych to sezonowcy zeby jak najszybciej.
Narazie zapomnij o SAA cwicz jak bedzie slabo dawac kup krete, gainera itp.
Jak nauczysz sie wykorzystywac odzywki diete i trening w 100% to pomysl o czyms mocniejszym.
to jest mentalnosc 90% ludzi co wogole cwicza.
hehe pimols mozna napic :) , a ja mialem taki zamiar ze jak nie spuchne do kwietnia to wezme saa , ale kupilem se krete kilo gaina i wzialem sie trochu za diete i przytylem 3 kilo i wkoncu mi lapka cos urosla . I wogole tak strasznie mi jest napbrac na wadze i przytyc ze mi powoli psaycha klekla i tylko dlatego pomyslalem o saa ! wole wydac na odzywki wiecej kasy i cos miec miesnia nie wody. fallenursus dobrze mowuiosz znam paru takich co tak mysla , 1 mowi mi zebym sie nie pierdolil i bil ome hehe.
fallenursus
01-04-09, 15:53
hehe pimols mozna napic :) , a ja mialem taki zamiar ze jak nie spuchne do kwietnia to wezme saa , ale kupilem se krete kilo gaina i wzialem sie trochu za diete i przytylem 3 kilo i wkoncu mi lapka cos urosla . I wogole tak strasznie mi jest napbrac na wadze i przytyc ze mi powoli psaycha klekla i tylko dlatego pomyslalem o saa ! wole wydac na odzywki wiecej kasy i cos miec miesnia nie wody. fallenursus dobrze mowuiosz znam paru takich co tak mysla , 1 mowi mi zebym sie nie pierdolil i bil ome hehe.
moge sie zalozyc ze twoja dieta napewno potrzebuje dobrego tuningu. normalny facet dojrzewa hormonalnie do 26-27 roku zycia. potem produkcja testosteronu maleje, lub w niektorych przypadkach wogole sie zatrzymuje. w takich przypadkach przepisuja testosteron na recepte jesli lekarz dobry i wie oco chodzi. a ciezko naprawde znalesc dobrego endokrynologa co sie zna na zeczy.dlatego biorac Saa przed conajmniej 24 rokiem zycia jest bezsensem jesli nie zamierza ktos byc profesjonalnym kulurysta.
NIKOLIS 168
01-04-09, 21:44
A Ty jestes kulturysta? Czy wziąłes SAA po 24 roku?
fallenursus
02-04-09, 00:42
A Ty jestes kulturysta? Czy wziąłes SAA po 24 roku?
po 33cim roku :) nie poto zeby sie napakowac:) to tylko bonus:whistle: