PDA

Zobacz pełną wersję : ethyl ester vs. kre-alkalyn

IceMan
31-03-09, 17:25
Witam. Ostatni cykl na kreatynie skonczylem kolo listopada. Teraz zamierzam rozpoczac kolejny :smile: . Zalezy mi na suchej masie miesniowej, dieta jest.

Wg mnie mono odpada. Mialem juz mono Olimpu (MC), Vitalmaxa zielone(najlepsze ze stawki) i Activita, i jak dla mnie nieco za bardzo pompuja woda, a po cyklu za bardzo wszystko spada.:cry:

Mialem tez CM3 i jablczan Vitalmaxa i bylo ok, ale strasznie drogo wychodzilo. Poza tym to dosyc niepraktyczne ,zeby wcinac 8-12 kapsow dziennie :lol:

Dlatego wybor padl na CEE - CREATIN ETHYL ESTER z Vitalmaxa lub Kre-Alkalyn. Co radzicie ? Ktory warto wybrac, a ktory przereklamowany ?

p.s. mam jeszcze okazje odkupic od kolegi Cell pumpa za male pieniadze. Wiem, ze to na pompe raczej, ale jezeli uwazacie ,ze by najlepiej poskutkowalo to piszcie ;) pozdro

NIKOLIS 168
31-03-09, 18:44
Do kre-alkalyn wogole nie jestem przekonany... drogo.
CEE duzo o tym czytałem bo tez mialem na to ochote, ale po rozmowach z wieloma osobami zrezygnowałem...

Ja ze swojej strony polecam jabłko + bcaa i bedzie ok.

Symu
31-03-09, 18:58
Bierz CP. KA lipa, a CEE jeszcze wieksza.

Cielu7
31-03-09, 19:25
jw i jeszcze CP cena teraz świetna

IceMan
31-03-09, 19:50
Ok, wielkie dzieki za odpowiedzi :) czy ten cell pump starczy (+dieta) czy cos jeszcze dorzucic ? np mono

IceMan
31-03-09, 22:05
Co mowicie ? Warto do tego mono dorzucic ? (np. Vitalmaxa zielone) jak to stosowac ?

slim shady
31-03-09, 22:14
jak chcesz to mozesz zapodawac mono

NIKOLIS 168
31-03-09, 23:28
Zalezy jaki bedziedz chcial miec cykl (długosc) dwie opcje:
Cp przed tren a mono po, albo Cp rano i przed tren a po mono.
W dni nietren Cp rano mono popołudniu.