Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Białko

DoDiK_29
30-03-09, 20:52
Hej,
zastanawiam się nad kupnem białka i prosiłbym o pomoc. Temat zakładam bo nie znalazłem takiego. Czy mógłby ktoś wymienić wszystkie wady i zalety białka [nawet takie najmniej szczególne] i opinie.
Chciałbym sobie kupić białko cena nie gra roli, ma być najwyższej jakości, na co patrzeć na opakowaniu, jaka firma jest najlepsza itd.
HELP!
pozdro

slim shady
30-03-09, 21:03
Hej,
zastanawiam się nad kupnem białka i prosiłbym o pomoc. Temat zakładam bo nie znalazłem takiego. Czy mógłby ktoś wymienić wszystkie wady i zalety białka [nawet takie najmniej szczególne] i opinie.
Chciałbym sobie kupić białko cena nie gra roli, ma być najwyższej jakości, na co patrzeć na opakowaniu, jaka firma jest najlepsza itd.
HELP!
pozdro
smak,rozpuszczalnośc,zawartość laktozy w białku (ma być jak najmniejsza)
zawartość białka w białku (ma być jak największa), pochodzenie białka (zwierzęce najlepsze)
Polecam:
PVL - Whey Maxx
taki cukierek to moze byc Syntrax - Nectar ;p

Nie polecam białka firmy oxy-gen, i pochodzenia roslinnego

DoDiK_29
31-03-09, 15:38
a moglby jeszcze ktos napisac wady i zalety białka. Jak ja mam to brać? i jak sie czujecie gdy spozyjecie to bialko [mnostwo energi czy co?]

lovelas69
31-03-09, 16:18
bulgotanie w brzuchu i sraczka :D

slim shady
31-03-09, 20:33
a moglby jeszcze ktos napisac wady i zalety białka. Jak ja mam to brać? i jak sie czujecie gdy spozyjecie to bialko [mnostwo energi czy co?]
Bierzesz według braków w diecie, nie masz diety ? ------- dział dieta zaprasza i podwieszone w nim tematy
Jak brać ? około 30 g na 200/250 ml mleka/wody
A jak masz się czuc ? normalnie, jesteś syty jak po zjedzeniu posiłku
zdarza sie ze niektórym wywalają pryszcze ale to indywidualna sprawa