Zobacz pełn± wersję : serce
dwa lata temu zrobilem cykl decajet plus tesc przez 10 tygodni . po cyklu walnelo mi cisnienie.200 na 100 skonczylem w szpitalu. teraz jest ok cisnienie 120 na80 tetno 60. serce czasami bije jakby ciezej . czy moge zrobic cykl czy nic mi niebedzie.
hmm , jak wyladowałes w szpitalu to mowiles lekarza o saa ?? wedlug mnie odpusc sobie saa jak byly przedtem problemy to teraz tez moga byc , ja bym nie ryzykowal zdrowia , ale to tylko moje zdanie. Zrob jakies badania serca , idz do jakiegos lekarza ktory specjalizuje sie w tym .
Biernaczek
30-03-09, 19:36
Możesz mieć kłopoty z serduchem a może już masz.
Chyba nie da rady odp. na twoje pytanie czy nic Ci nie będzie.
Niestety badań Ci tutaj nie wykonamy....
mi po takim zdarzeniu nawet do głowy bi mi nie przyszło żeby robić 2 cykl miałem kumpla który miał podobnie ale 2 raz się nie odważył osobi¶cie w życiu nic nie wezmę ale to ja a ty rób jak uważasz
muszę to dosadnie wyrazić: trzeba być idiot± żeby łapać się za koks po takich akcjach...
ładnie ujete lecz moim zdaniem przydało by sie wyrazic to dosadniej , lecz watpie aby koles zrozumiał , w ogole nie wiem po co sie pyta ... Po kazdym cyklu powinnienes robic badania , przed i po , bynajmiej ja tak robie .