Zobacz pełną wersję : Problem ;/
NIKOLIS 168
30-03-09, 18:58
Witam dzis na siłowni wyciskałem max i gdy juz prawie konczyłem uderzyłem sztanga o stojak i ruszyłem sie w bok i nagle zabolało mnie cos strasznie w kregosłupie... ;/
Bol jest taki jakbym mial mega pompe przeszkadzajaca we wszystkim, nie wiem co mogło sie stac ;/
Może to nie kręgosłup a zwyczajny brak rozciągnięcia....Czasem takie uczucie powstaje przy gwałtownych ruchach - tym bardziej, że chwile przedtem dźwigałeś ciężar.
NIKOLIS 168
30-03-09, 23:57
boli tak wyzej nerek, tam gdzie zwykle czuc po martwym...
wykonywałem max w wyciskaniu na klate...
pey mozesz miec w sumie racje bo rozgrzewka była krótka, troche sie rozciagnałem dosłownie kilka sekund i pomachałem sztanga.
Jak myslisz ile bedzie mnie bolec?
poczekaj ze dwa dni, jak ból nie będzie ustępował, to radzę iść do lekarza:)
Blackphoenix
31-03-09, 08:55
jak już to raczej na pogotowie (gdy nie przejdzie za te 2-3dni) , teraz lekarze starsznie bagatelizują wszystko... 1,5 miecha męczyłem się ze złamanym śródstopiem bo lekarz stwierdził że to nic nadzwyczajnego ;[
Chyba, że się nie skończy to wizytą u lekarza i samo przestanie boleć. Myślę, że wymasowanie takiego miejsca + rozgrzanie i oczywiście ruch - czyli rozciąganie się powinno pomóż.
NIKOLIS 168
31-03-09, 18:36
nie zamierzam isc do lekarza ! (nie bylem juz ładnych pare lat) ostatni raz u dentysty w 2005 :D na nic nie narzekam dzieki bogu :D pey czuje ze bol pomalu ustepuje dosyc duzo chodze wogole duzo sie ruszam, mysle ze jutro znowu robie zamach na minimum 5kg wiecej ale zakladam pas ! Dzieki wielkie !
NIKOLIS 168
31-03-09, 23:25
125 a czulem ze dałoby wiecej dlatego jutro... chce wykorzystac cykl do konca a potem rzezba wiec sily nic nie pojdzie i oby nie spadła...