Zobacz pełną wersję : animal flex
tomekleon1991
29-03-09, 22:03
a więc tak mam kontuzje barku , wyskakuje mi on ze stawu i powraca na miejsce , nieraz odczuwam ból ale i również zgrzytanie. Słyszałem ze Animal Flex jest dobrą odżywką na taką kontuzje. Chciałbym poznać wasze opinie na temat tej odżywki . Bo nie chcę wyrzucić pięniędzy w błoto . :pray:
NIKOLIS 168
29-03-09, 22:07
Niby Animal Flex jest najlepsza odzywka na stawy, ale słyszałem opini ze odzywki regenerujace stawy nic daja, ale nie powiem ci z własnego doswiadczenia poniewaz nigdy nie brałem nic na stawy :)
mój kumpel ze wzgledu na kontuzje barku kupił flexa. brał ok, przestał znowu ból. podobno ten flex ma srodki przeciwbólowe dlatego pomaga doraznie
do lekarza ale no flexa mozna brac napewno wyjdziesz na + niz na -
ew jakis joint terpahy,glukozamina
przy powaznych raczej flexa.
tomekleon1991
30-03-09, 18:11
już byłem u tylu lekarzy że nie chcę sie wypowiadać muszę wziaść się sam z pomocą jakieś odżywki i z ćwiczeniami na siłce...
flex dobra rzecz... wielu go poleca ... ja nigdy nie bralem ... jem zapobiegawczo glukozamine i to wystacza ;) znajomy bral i chwalil sobie tylko wlasnie jak przestaniesz brac to bol nadal powraca... i dosc drogi jest ... jak sie nie myle to 140 zl za 44 saszetki :)
gdzies na tym forum ktos pisal ze flex animala pomoze na strzelanie stawow. bo ja wlasnie mam ten problem i glukozamina nie pomogla ..
prawda ze flex powinien pomoc ??
prawda ... na takie rzeczy napewno pomoze ... gorzej z takim wypadajacym barkiem czy cos ;)
hmm troche drogie ale moze pomysle tylko czy mi sie oplaca? bo odczuwam tylko przeskok w łokciach, jak robie triceps i za plecami hantelek tak podnosze to tylko wtedy. kupowac?