Zobacz pełną wersję : hard - nie dlugo koniec zabawy w forum
hardworkOUT
29-03-09, 18:58
czesc
jak juz pisalem do admina marcinczwa za niedlugo dam mu znac to zbanuje moje konto.
powod ?
za niedlugo zaczynam nowa prace plus zonka urodzi pierwsze dziecko, bede pomagal rodzicom w remoncie - generalnie natlok innych wazniejszych obowiazkow niz forum.
niema sensu zeby konto stalo nie uzywane bo nawet nie bede sie logowal przez sam nie wiem jaki czas , a pewnie przychodzilo by sporo pw tak jak do tej pory
moze do tego czasu wrzuce jeszcze 1-2 systemy treningowe czy cos..
pozdrawiam wszystkich ktorym udalo mi sie pomoc - szerzcie dalej idee kochanego splita ;)
edit;
aha pewnie za jakis czas wroce moze za 3-4 miesiace dlatego konto nie bedzie usuniete a zbanowane, najwyzej potem admin zdejmie bana.
edit2;
a jak naskrobie czasem jakis trening to podesle najwyzej 3ndriu na gg to zalozy tutaj temat :)
trudno Hard ... ale sa sprawy wazne i wazniejsze... zycze powodzenia w zyciu i szybkiego powrotu na forum ...pozdrawiam i dziekuje za pomoc:smile:
szkoda bedzie nam Cie brakowało...wracaj z nowymi pomysłami:) adijos ;D
e to juz bede mial wiencej w lapie od ciebie .Dziadku hehe xd
Zostaw tak jak jest a w podpisie napisz że cię nie będzie na forum przez pewien okres bo nie masz czasu i już :)
Zostaw tak jak jest a w podpisie napisz że cię nie będzie na forum przez pewien okres bo nie masz czasu i już :)
i beda mu wysylac mase wiadomosci... a jak wroci na forum to bedzie mial 13234623423 wiadomosci nie przeczytanych :smile:
slim shady
29-03-09, 19:13
szkoda :( ale życze powodzenia, dzieki Tobie przekonałem sie na FBW, czekamy na wielki powrót :)
i beda mu wysylac mase wiadomosci... a jak wroci na forum to bedzie mial 13234623423 wiadomosci nie przeczytanych :smile:
Nie będzie miał ;)
Ej no kurcze:D Bez przegiecia, raz czy dwa razy w tygodniu na 10 min nie znajdziesz czasu? Coorwa, to nie to samo juz bedzie;/
BTW czulem w moczy ze tak sie stanie niedlugo.. nie wiem czemu;p
Są sprawy ważne i ważniejsze jak to mówią i trzeba docenić to co Hard wprowadził do tej pory na forum, ilu z nas wyciągną z błędów i czego nas nauczył. Wielkie szczęście w mniejszym nieszczęściu, wielka radość ze strony Harda spowodowana sprawami prywatnymi i nasz smutek, forum "zamilknie" przez czas Twojej nieobecności.
Ja ze swojej strony serdecznie dziękuje za wszystkie rady i podpowiedzi :)
:( szkoda hard , ale mysle ze w formie relaksu/odpoczynku po pracy znalazł bys 10-15 min tygodniowo aby wpasc i odwiedzic kolegow z forum :].
Powodzenia :]
Dzieki za wszystko:)
a moze admin by Ci tylko wiadomosci jakos wylaczył? bez Ciebie nie bedzie to juz to samo forum ale rozumiemy..Zycze szczescia chociaz my bez Ciebie to jak na pustyni kwiat
Przede wszystkim gratuluje dziecka, dzieki za Twoje posty i pomoc w relacji zreszta nietylko mojej, bo dzięki nim sporo rzeczy poprawiłem no i wreszcie przekonałem się do FBW;) powodzenia
pozdr
Dzieki Hard za cenne wskazowki. Badz dobrym tata :)
hardworkOUT
29-03-09, 21:54
dzisiaj konto zostanie skasowane jednak.
pewnie za jakis czas jak bede chcial wrocic to zaloze sobie nowe.
powodzenia.
pamietajcie
masa i sila na fbw hehe
trzymajcie sie
EDIT
aha sluchajcie sie 3ndriu, p_narozny, 007 w sprawach treningu ;)
niestety jak Cie nie bedzie forum duzo straci
no szkoda szkoda:/ Gościu wie wszystko o kulturystyce wielki szacun :)
Pozdro i wracaj szybko:)
No jo jo, przedewszystkim zayebiste podziekowania! Wiele wielu nauczyles! Ale coorwa... wiele straci to forum..;/ Powodzenia ziom!:) I wracaj predko!
przemek_yo
29-03-09, 22:46
trzym sie :D szkoda troche
powodzenia
pzdr
:)
Walczacy z Fatem
29-03-09, 23:00
hard po co kasować konto? Na swój szacunek innych pracowałeś trochę i jak widać SZACUNEK masz wielki wśród tego forum! Pamiętaj o tym że jeśli skasujesz konto dużo nowych ludzi potem gdy powrócisz będzie Cię miało za laika :) (ale tak oczywiście nie jest:smile:) Wyłącz po prostu możliwość dostawania wiadomości prywatnych i git :) (do tego daj sobie podpis jakiś) kiedy będziesz chciał wrócisz i będziesz dalej służył forum i innym
P.S powodzenia i ładnego zdrowego bobaska ^^ tylko go od razu na siłkę nie wysyłaj :evil::lol:
tylko go od razu na siłkę nie wysyłaj :evil::lol:
Pewnie juz smiga!:DDD
Nie ma co płalac facet po prostu ma ważny obowiązek czyli zając się rodziną i nie ma co marudzić tylko się cieszyć,że mu sie układa dlatego można mu podziekować za solidna prace na forum i życzyć powodzenia i może powrotu do forum.
marcinczwa
29-03-09, 23:43
konto zgodnie z prośbą zostało usunięte
to powodzenia w zyciu osobistym :)
Z mojej strony jeszcze jedno:
Nie medale i sława robi z kogoś mistrza ... Hard jest przykładem takiego człowieka.
Dla mnie autorytet i wzór do naśladowania.
Jeszcze raz wielkie dzięki i pociechy z małego ;)
dobra, to ja zajmę twoje miejsce ok ?
a tak na poważnie, to szkoda że odchodzisz bo dzieki twoim artykułom przekonałem się do wielu rzeczy a takze nauczylem. Jedyne pocieszenie dla tego forum to fakt ze kiedys wrocisz i znowu inni forumowicze beda zyli z nadzieja ze ich post dostanie poprawna odpowiedz i oczywiscie splitowcy znowu beda besztani ;d
mlody hard juz ma napewno jakies ciezsze zabawki niz przecietne dzieci itp haha;D
Dzieki Hard i powodzenia:):happy::happy:
Damian st-ce
30-03-09, 13:54
Żegnacie go, jakby chłopa już miało nigdy nie być. Opanujcie się, otrzyjcie łzy i na siłownie kurw. :-) A tak poza tematem, to wile razy wyprowadził mnie z błędu :D (ale i tak wolę Splity :P)