Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : suple i redukcja

stolar_23
29-03-09, 11:57
Siema
Chciałem sie poradzic jakie suple polecicie mi na rekujcje za miesiac zamierzam sie za to zabrac i trzeba sie juz w cos powoli zaopatrzac... myślałem nad SCORCH'em...:lol: to na spalanko do tego dieta bilans ujemny wysokobiałkowy... (+OSTROWIA)... czy do tego też jakiegoś Xpanda czy coś później czy nie bardzo? Piszcie co najlepiej jeszcze wtedy brac (amino jakieś może witraminy....:twisted:)

ht
29-03-09, 11:59
bcaa bialeczko booster tescia i jakis dobry spalacz. venom, dren, animal cuts.

stolar_23
29-03-09, 13:24
to ja bym wzial sobie:
Scorch
TRIBULUS STACK lub TRIBULON z treca
Białko (80%)
coś do tego jeszcze dorzucić? :happy:

slim shady
29-03-09, 13:48
ile masz lat ? dane w profilu aktualne ?

stolar_23
29-03-09, 14:33
Dane jak najbardzie aktualne... mam 19 lat
czekam na porady:)

kaczorrr
14-04-09, 07:51
od dwuch dni lykam dren jedna co 12 godzin. pisza zeby nie przekraczac tego ale sam nie wiem jakos malo info na necie jest. musze powiedzie ze zauwazylem ze na biezni wzrasta puls z biegu to jest z 120 do 135 duzo pije wody poprostu caly czas sie chce. mysle ze jest to efektem wyzszej temp ciala zobaczymy jak tobedzie wygladac, mam ustawiona diete obcialem kcal o 500 a jakie bda efekty zobaczyy zrobie foty heh :) pozdrawiam

Bezimienny
14-04-09, 16:41
Witam mam 17 lat i chciałbym zaopatrzyć się w Scorch'a. Dietę mam, areoby wykonuję i chciałbym dokupić jakiś wspomagacz. Brał bym 2 razy po 2 kapsułki, co o tym myślicie?

niewula
14-04-09, 21:30
<lol2> czemu w tym temacie maja pytania 3 osoby :D:D nie wpie... sie komus do topa

co do ciebie stolar to proponuje..... WINSTROL na pewno schudniesz:P
tak na powaznie to mysle ze lepiej jak bys duzo biegal ograniczyl cukier i wegle o bedzie git jak cos to slyszalem ze jak na swoja cene to scorch jest bdb

slim shady
14-04-09, 21:49
od kiedy winstrol jest na odchudzanie

Bezimienny
14-04-09, 22:35
Wiem, że tak nie ładnie wciskać się w czyjś temat, ale nie chciałem już zakładać nowego na jedno pytanie.
Panowie doradźcie coś w sprawie mojego pytania wyżej. Zależy mi na Scorch'u bo tłumi apetyt a to przy trzymaniu mojej diety na pewno pomoże. Pozdro.

slim shady
14-04-09, 22:36
zacznij od 1 kapsółki, i najwyzej sobie zwiększysz jakby słabo kopało