Zobacz pełną wersję : Serwatka białka odtłuszczone mleko wproszku
tak jak w temacie:
Zobaczcie : http://www.allegro.pl/item597166643_25kg_serwatka_bialka_odtluszczone_ml eko_wproszku.html
- braliście już takie coś?
- Opłaca się ?
- czy to jest może jakiś shit ?
nie bralem tego ale podobno niezly shit ...
ups zamiast odp, dalem Ci michal_f soga : p a odnosnie tematu to nie wiadomo czy faktycznie ma te 86 g bialka / 100g produktu
NIekupuj tego ,widac ze typ chce ładnie zarobić na niewiedzy początkujących .Serwatka niezawiera nawet 30 g białka . Po 2 jest to niedobre w h*oy ,kumpel to kupil po pierwszym dawkowaniu w**ebal do kosza . ;p
Niezły syf, niekupuj tego bo tylko wywalisz hajs w błoto
z tego co sie orientuje ciezko przyswajalna przez organim ludzki. niewarte 5zl.
ups zamiast odp, dalem Ci michal_f soga : p
nie zalezy mi na sogach ... ale moze za 5 zl wzialbym te 25 kg :lol:
Można zgłosić w sumei do allegro bo koleś ewidentnie chce kogos naciac:
"Jest to świeżo wyprodukowany produkt prosto z mleczarni Produkt zawiera śladowe ilości tłuszczu 0,05% oraz 86 g białka w 100g. polecam serdecznie"
Na opakowaniu jest napisane sweet whey czyli to zwykla serwatka 13g bialka/100
xD ktos zalicytowal za 100zł ^^ czasmi ludzie maja szczescie
no ludzie nie wiedzą i kupują...
ja wolałem się poradzic naszych siłaczy :D
NIKOLIS 168
29-03-09, 19:22
tiaa i jeszcze przesyłka 50zł :)
czy to co tu piszecie, oznacza ze serwatka ostrowii (koncentrat białek serwatkowych np. ta - http://allegro.pl/item580792698_ostrowia_900_gram_najpopularniejsze_ krakow.html) to tez jest shit ? 80g/100 bialka aminokwasy itp. no przeciez chyba by nie klamali w zywe oczy na opakowaniu ?
ostrowia to WPC ma 80% białka, a tam wyraźnie jest napisane "sweet whey" na opakowaniu co oznacza że to serwatka zwykła. Koleś któy wystawia aukcje robi ludzi w ch..
no to ja mam wlasnie WPC, to jest kupione w oficjalnym sklepie wiec chyba nie ma obaw ze syf nieprzecietny ?
Jeśli masz WPCostrowii to co dales linka to mozesz byc pewny ze jest tam 80% bialka :)