Zobacz pełną wersję : Testosteron Depo Pytanie
witam mam takie tylko jedno pytanko czy można brać l-Glutamine?? do teścia ??
oooo qrwa... to zalezy czy ta l'glutamina jest w szotach czy tabletkach...;/
p_narażony...dobre,mysle że kolega ma w formie injekcyjnej i kupił ją u dilla!xdd..za to teścia ma pewnie firmy Megabol :D haha
w tabletkach ,gonzo=żal.pl ^^
ludzie coraz bardziej mnei zaskakuja ^^ dobrze ze nie zadaja pytan typu
" biore oxy omke . Czy moge chodzic na siłownie ?"
p_narażony...dobre,mysle że kolega ma w formie injekcyjnej i kupił ją u dilla!xdd..za to teścia ma pewnie firmy Megabol :D haha
a ty co się Megabola czepiasz co ja tam nie narzekam ;p
gainer 737 wysmienity xD i ogulnie cud miod malina ^^
fallenursus
28-03-09, 21:12
witam mam takie tylko jedno pytanko czy można brać l-Glutamine?? do teścia ??
tak,jak najbardziej,ale tylko w czopkach
clap
ale chodzilo mi o ich magiczny testosteron w tabletkach..xddd ten to w ogole na cykl jest petarda;d fallenursus a czy po tej L-Glutamienie w czopkach trzeba robić odblok witaminą C i jeść do niej Pasze dla świn dla spotegowania przyrostów?? hahaha SEZON.xdd
*TERRORBLADE*
28-03-09, 21:22
Siwy -> odp. brzmi , TAK , możesz brać glute do teścia ;/ ... zresztą po też ...
*ale skoro się już zdecydowałeś na doping to pewnie wystarczającą wiedze na temat suplementeacji , diety itd. i nie musisz nas pytac o takie "bzdyty"
*TERRORBLADE* , i zepsules nam zabawe !! ladnie to tak psuc rozrywke innym ?
*TERRORBLADE*
28-03-09, 21:36
Hehe :) -> Wiem jestem okrutny ;)
No ,ale przed "sezonem" "wiedza" co niektórych przechodzi wszelkie normy -> a to mnie torche w oczy szczypie .
A wkońcu główną ideą tego forum jest wzajemna pomoc ;) ( no chyba ,że sie myle xD )
zalezy komu i w jakim dziale ;p zapewne koles ma 4 dni stazu na silowni i 15 lat ,a tak to bysmy sie posmiali co sie ciekawego dzieje w przedszkolu dawno tam nie bylem xDa powinnienem sie wybrac ;p
*TERRORBLADE*
28-03-09, 21:58
"zalezy komu i w jakim dziale" -----> to nie po Bożemu ;)
Aponax nie chce mi się o tobie zdania pisać spamuj se gdzieś indziej dziecko.A co do tematu to czytałem dużo o Saa i kminie bazę ale nigdzie właśnie nie mogę doczytać czy można brać teścia + l glutamina ? coś pomorze czy też właśnie negatywnie wpłynie ?
fallenursus
29-03-09, 01:00
Aponax nie chce mi się o tobie zdania pisać spamuj se gdzieś indziej dziecko.A co do tematu to czytałem dużo o Saa i kminie bazę ale nigdzie właśnie nie mogę doczytać czy można brać teścia + l glutamina ? coś pomorze czy też właśnie negatywnie wpłynie ?
zamalo prosze Pana Pan pzeczytal jak kurwa mac nie wie Pan co to G L U T A M I N A
PS mam tego poltora kg:P sieka niemilosiernie,pompa po niej straszna,ale nieradze zapomniec o wazelinie podczas zapodawania czopkow, bo nie sa powlekane tym sliskim...ale..o ile mnie muj stary muzg jeszcze dziala to wlasnie L-GLUT. chyba jest powleczona...clap
z tego co pamietam btalem glutamine do cyklu. podobno dziala min. uodparniajaco a na koksie dosyc czesto mnie lapalo jakeis chorobsko.
siwYy , ok nie bede pisal , ale posmiac mi nie zabronisz ^^.
Btw mowisz dziecko , pomysle o swojej przyszlosci , w młodym wieku saa pozniej bedziesz mial problemy dzieckiem .
btw2 : moze zle wpłynac na tescia glutamina , lepiej dałbym tesiowej muche hiszpanska , wtedy tesc byłby zadowolony ^^.
^^ , dobra ja już wszystko wiem ^^ można zamknąć temat
haha , tak łatwo sie nie wywiniesz ^^ to jak kupiles tesciowej hiszpanska muche a tesciowi wiagre ?^^ Sorry za offtopa
no już zamówiłem ^^ jutro już będę dozował ^^ , ale co do tematu chciałbym jeszcze o jedno spytać witaminki jakie najlepsze są ?? bo akurat zaczynam 2 kuracje , pierwsza była na 100 metki:P teraz mam 10 szotów propa i 100 metki ;) i jakie witaminki do tego by mogły być?
mysle ze animal pack . chyba najlepsze witaminy na rynku :]
controlled labs -orange triad. animala niszcza pod kazdym wzgledem. ciezko dostac w pl ale jak poszukasz to znajdziesz gdzies na necie. dla mnie numer jeden jesli chodzi o witaminy.
fallenursus
29-03-09, 18:35
controlled labs -orange triad. animala niszcza pod kazdym wzgledem. ciezko dostac w pl ale jak poszukasz to znajdziesz gdzies na necie. dla mnie numer jeden jesli chodzi o witaminy.
bralem to i powiem szczerze ze zadnej roznicy miedzy cl orange triad a ADAM nie widze, a adama mam na 60 dni za 16 u$ gdzie OT kosztuje prawie 2x tyle za 40 dni
http://www.buildingbrawn.com/?ProductID=11100
dzek za info będę myślał :) i mam jeszcze jedno pytanko :P walić propa po barkach?? tak po pół ampułki ?? czy lepiej w dupe juz?
ja zawsze bilem w udo(najwygodniej siedzisz sobie ladnie z nogami wyciagnietymi opartymi o cos i ladnie wbijasz :] ) jak sam sobei dawałem ^^ , jezeli ktos to w posladek .A bark masz chyba za maly jak 37 w bicku czy tam 39 to mysle ze masz bardzo rozbudowane barki a biceps słabiutki :] jezeli chcesz bic w bark
Udo hmm czytałem że nie którzy bili w udo i później chodzić przez tydzień nie mogli ^^, ale jak bym w barki kuł to rozejdzie się po całym ciele czy tylko górne partie mięśni?
fallenursus
29-03-09, 22:01
dzek za info będę myślał :) i mam jeszcze jedno pytanko :P walić propa po barkach?? tak po pół ampułki ?? czy lepiej w dupe juz?
w lydke jak nie pekasz lub w bica wal! wkoncu raz sie zyje... :P:twisted:
w huja sobie zrob! najbardziej ukrwione miejsce w ciele, wtedy wszystko dobrze sie rozejdzie ..
dlaczego nazwa tematu brzmi testosteron depo a mowisz ze masz propa ??
bo zmieniłem zdanie i kupiłem propa jak na 2 cykl później kupi się coś mocniejszego