hockeyfreak
28-03-09, 17:08
Witam. Trenuje profesjonalnie hokej na lodzie. Na obecnym etapie nie mam dostępu do dobrego lekarza klubowego czy masażysty więc zwracam się o pomoc tutaj.
Wzrost: 190
Waga : 90 - 95 kilo
Rekordy:
Klata 85kg
przysiad - rekordu nie robiłem, najczęściej robie 4x12 po 60 kg
Wcześniej stosowane odżywki - brak
Cel - redukcja tłuszczu , najlepiej wykorzystanie energii z jego spalania do budowy mięśni, wzrost siły.
Najbardziej zależy mi na wzroście siły przy umiarkowanym rozroście mięśni, nie chce wyglądać jak kafar, do tego chciałby wspomóc się jakąś odżywką w celu zredukowania tłuszczu , nawet przy bardzo ciężkich treningach mój organizm nie spala go wystarczająco dużo.
Dieta dzienna:
Śniadanie - kaszka ryżowa bądź mleczna
Obiad - tutaj nie mam stałej diety jakiejś gdyż najczęsciej jem obiad w szkole , zazwyczaj jakąs lasagne, kotlety z ryzem.
kolacja - połówki brzoskwiń w jogurcie truskawkowym o niskiej zawartości tłuszczu.
To by było na tyle.
Wzrost: 190
Waga : 90 - 95 kilo
Rekordy:
Klata 85kg
przysiad - rekordu nie robiłem, najczęściej robie 4x12 po 60 kg
Wcześniej stosowane odżywki - brak
Cel - redukcja tłuszczu , najlepiej wykorzystanie energii z jego spalania do budowy mięśni, wzrost siły.
Najbardziej zależy mi na wzroście siły przy umiarkowanym rozroście mięśni, nie chce wyglądać jak kafar, do tego chciałby wspomóc się jakąś odżywką w celu zredukowania tłuszczu , nawet przy bardzo ciężkich treningach mój organizm nie spala go wystarczająco dużo.
Dieta dzienna:
Śniadanie - kaszka ryżowa bądź mleczna
Obiad - tutaj nie mam stałej diety jakiejś gdyż najczęsciej jem obiad w szkole , zazwyczaj jakąs lasagne, kotlety z ryzem.
kolacja - połówki brzoskwiń w jogurcie truskawkowym o niskiej zawartości tłuszczu.
To by było na tyle.