Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : kregosłup

olafar1
26-03-09, 21:44
witam. jakies 3 tygodnie temu idac nagle zabolał mnie kregosłup w dolnej czesci. taki przeszywajacy ból az po brzuch. tydzien nie mogłem cwiczyc, potem przeszło. ale teraz jak cwicze to znowu mnie nap****la. co zrobic?

wukio
26-03-09, 21:54
iść do lekarza i zapytać co to może być.

*TERRORBLADE*
28-03-09, 21:50
Miałem podobnie -> idź do lekarza (rodzinnego nawet) ,a ten da ci skierowanie na przeswietlenie -> po czym na bank wysle cię do ortopedy lub no neurologa(neurohirurga - zależy) ... oni z kolei wyslą cie na specjalistyczne przeswietlenie plerów .

I potem będą juz decydować ... na 100% zabronią ci kontaktu z siłownia dopóki sprawa się nie wyjaśni .

Dinozaur ma racje , pewnikiem na odcinku ledźwiowym czmychnoł ci gdzies dysk ...

Jeżeli chcesz się czegos dowiedzieć to looknij w necie "protruzja" ;)

kacperek
28-03-09, 22:02
tez mam problemy z kregosłupem ale nie spieszno mi do lekaza bo bede szedł od lekaza do lekaza i to zajmuje sporo czasu a i tak sie dowiem to od siłowni jestes zamłody nie mozesz cwiczyc matka sie dowie i nie bede miał na karnet .
ale powaga pujde po skierowanie na USG i tam powinno sie wyjanic ale pewnie to nic :D

kastorius
12-04-09, 12:29
zobacz tu: http://kastorius.blogspot.com/2009/04/martwy-ciag.html

to moze byc przycyzna - nie tylko w przypadku tego cwiczenia ale i innych

Siena8
12-04-09, 20:02
tez mam problemy z kregosłupem ale nie spieszno mi do lekaza bo bede szedł od lekaza do lekaza i to zajmuje sporo czasu a i tak sie dowiem to od siłowni jestes zamłody nie mozesz cwiczyc matka sie dowie i nie bede miał na karnet .
ale powaga pujde po skierowanie na USG i tam powinno sie wyjanic ale pewnie to nic :D

Ty poważnie mówisz?
Jak tak to Ci współczuję, no ale rób jak chcesz twój wybór.
Zdrowie NAJWAŻNIEJSZE

pozdro

kacperek
13-04-09, 00:26
i byłem bo mnie na maxa złapało przepisał mi tabletki rozkurczowe no i lamy szczeze pomogło popiłem troche i przeszło ;D juz od poswietach wraam do formy :D