Zobacz pełną wersję : Target - Rzeźba
Tak jak w temacie, planuje od połowy maja zacząć skromny cykl na rzeźbe.
Na forum znalazłem całkiem fajną propozycję a mianowicie:
Cykl na rzeźbe i spalanie tkanki tłuszczowej:
1 - 6 tyg testosteron propionicum 50mg (EOD)
1 - 6 tyg winstrol (stanazol) zastrzyki 50mg (EOD)
7 - 12 tyg clenbuterol lub salbutamol
- wiecie może ile pieniędzy by mnie wyniósł taki cykl?
- jak długo by on miał trwać ?
- w jakich ilościach to wszystko zakupić ( ile ampułek itd.- będzie mi to łatwiej zrozumieć niż w mg).
Z góry dzięki i za mądre wypowiedzi oczywiście SOG-i :)
pozdrawiam benys.
jaki masz staz ? przebyte cykle ? wiek ?
skad mamy wiedziec czy to dobry cykl dla Ciebie jak nic nie wiemy o tobie !
dołacze jeszcze kilka pytan: jaka waga ?? wymiary ??
o kurde zapomniałem o wymiarach ;/
przechodziłem już jeden cykl... dokładnie rok temu.
ogólnie zjadłem 250tab metki ruskiej & 15 strzałow testosterone + Suple (Mass XXl, Kreta, Nitro, XPand) - niżej opisałem wymiary jakie mam teraz i jakie miałem po cyklu,duże spadki bo od pół roku nic nie brałem i biegam 2x w tyg.
wiadomo cos tam zostało, ale jest to nieco zlany wygląd także chciałbym się dobrze wyrzeźbić na lato za niewielkie pięniądze.
staż zaraz będzie 3 rok.
wzrost: 176cm
waga 82kg / było 93kg
biceps 38,5cm / było 41cm
pas 91cm / było 95cm
klatka: nie wiem.
fallenursus
26-03-09, 20:26
rzezbienie to dieta a nie saa
rzezbienie to dieta a nie saa
dieta już jest ustalona i rozpisana .
tomaszewiak
26-03-09, 20:35
ile wyjdzie musisz policzyc wszystko masz na tacy napisane
fallenursus
26-03-09, 20:48
dieta już jest ustalona i rozpisana .
jesli tak , to sam prop wystarczajacy jest 100mg eod 8 tygodni
fallenursus sog za "rzezbienie to dieta a nie saa"
jest dieta to ok tak jak napisał fallenurusus prop 100mg eod 8tyg jako antykatabolik + jakis dobry spalacz ewentualnie clen 2tyg on 2tyg of w of spalacz i duzo aero.
ps mozesz napisac jak tak dieta wyglada ??
nie wiem czy dasz rade "za nie wielkie pieniadze" sama dieta juz kosztuje !!
dzięki chłopaki za wypowiedź, oczywiście Sog dla każdego.
Może całą kasę zainwestuję w dietę + odżywkę białkową & HMB ? a saa na razie odstawimy na bok? co myślicie?
fallenursus
27-03-09, 00:34
dzięki chłopaki za wypowiedź, oczywiście Sog dla każdego.
Może całą kasę zainwestuję w dietę + odżywkę białkową & HMB ? a saa na razie odstawimy na bok? co myślicie?
daj se spokuj z hmb. clen czyni cuuuuda na diecie i aero :) w 10 dni spalilem 3kg szpeku :)
daj se spokuj z hmb. clen czyni cuuuuda na diecie i aero :) w 10 dni spalilem 3kg szpeku :)
fallenursus w takim razie zdaje się na Ciebie.
więc co polecasz? możesz mi rozpisać dokładnie:
- co i w ile tygodni?
- orientacyjne ceny?
- w jakich ilościach? ( najlepiej jak byś opisał ile ampułek/tab. )
-ogólnie chodzi o jeden cykl :)
cen na forum nie podajemy ;/
fallenursus
27-03-09, 12:33
fallenursus w takim razie zdaje się na Ciebie.
więc co polecasz? możesz mi rozpisać dokładnie:
- co i w ile tygodni?
- orientacyjne ceny?
- w jakich ilościach? ( najlepiej jak byś opisał ile ampułek/tab. )
neiw eim co po ile u was.
jeslibedziesz jechac test enan. zaopatrzyc sie radze w 10 strzalow po 250mg. jesli kupisz zie jakis ug powinna byc jedna flaszka 10ml z koncentracja 250mg/ml. na takim czyms mozna spokojnie rzezbic z niskokaloryczna dieta. pozwoli ci to zachowac mase miesnia ,spalajac tluszcz.mozesz rowniez zaopatrzyc sie w clen'a ,ktorego nie musisz uzywac. az do momentu jesli stwierdzisz ze za malo spalasz, lub przy samym juz odbloku,poniewaz clen jest rowniez antykataboliczny.------to jest schemat jak nie lubisz sie kluc, bo walisz wtedy jeden strzal 1 raz na tydzien i spokuj.na tym muisz uwazac co jesz, jak najmniej sodium i myuisz pic conajmniej 5-6 litrow wody dziennie.to wyjdzie najtaniej.
druga opcja to test prop.8 tygodni po 75mg co drugi dzien czeba sie kluc.prawdopodobnie bedziesz potrzebowac 2 flaszki, w zaleznosci od sterzenia.reszta tak samo :)
ja bym wybral opcje pierwsza.
rzezb mozna robic obojetnie na czym chcesz, wszystko zalezy od diety. ja zaczynam w niedziele swoj przekret. 400mg test enan co tydzien.30mg metki pierwsze 4 tygodnie. i jak bedzie taka potrzeba to wzuce cytomel ostatnie 4ry tygodnie.
co jeszcze mozesz sprubowac to np. efredyna 20mg+kofeina200mg 3xdziennie, 2 tygodnie on,2 tygodnie off.Niektorzy twierdza ze lepiej im to spala od clenu.masz jakies wieksze pytania to wal smialo.
na odblok radze clomid. 4 tygodnie 50mg dziennie.pierwsze 2-3 dni po 100mg
powodzenia
rzezbienie bez saa to dla mnie glupota. mieso leci w zastraszajacym tepie. saa to najlepszy antykatabolik. mozna dac propa 50mge2d na podklad i clene.
chodziaz bardziej bym sie upieral nad dawka 100mg. przy diecie redukcyjnej poziom testosteronu spada dosyc konkretnie i prop pod robienie definicji jest super.
kolega wyzej napisal ze moze byc enan, napewno wygodniej. ja do redukcji zawsze daje propa.
fallenursus
27-03-09, 14:13
ta....
jak zaczniesz to juz nie bedziesz nigdy chcial ciaganac zelastwa bez saa:P
winstro i ewentualnie do tego niewielkie dawki propa, po cyklu clenbuterol.
Amen.
dobry na spalanie jest Venom 3.0 hyperdrive, jest to ameryklanska odrzywka z Alri, daje rady chodzisz jak nacpany , jesc sie nie chce i ma powera, odpowiednia dieta do tego i czynisz cuda
z tego co sie orientuje to wycofali juz venoma.
fallenursus
01-04-09, 13:44
jesli macie okazje gdzies dostac to polecam to
http://www.buildingbrawn.com/index.php?SubvendorID=58&ProductID=9040
naprawde dobra sprawa,ta cala firma wogole robi dosc dobre suple.
Venom jest nawet nie taki drogi. caly czas dostepny
grzechu-82
07-04-09, 16:26
Ja na redukcji brałem Mdrol, i fajnie skoczyła siła mimo spadku wagi ciała(ok 9 kg).Do tego odpowiednia dieta+suple