PDA

Zobacz pełną wersję : porada w dooże supli

szakira15
26-03-09, 12:02
mam 30 lat ćwiczę 2 lata
zaczynam niedługo cykl i mam pumpa, storm, amino 3001 , chciałem do rzucić białko a po cyklu wziąć UNIVERSAL NOX 3 ale im więcej czytam to dobrze by było brać podczas cyklu wychodzi 5 supli naraz niewiem czy to nie za dużo zawsze opierałem się na 3 suplementach doradźcie i daj cie swoje opinie jeszcze moge zmienić zestaw a mam na razie pumpa i storma do reszty się jeszcze nie zdecydowałem
pozdrawiam wszystkich

know1126
27-03-09, 00:17
bialko to bialko, jak w deicie nnie ma tyle ile trzeba to trzeba tym suplowac, innego wyjscia nie ma, tak jak i weglowodanami przecie. a ilosc supli- ze niby tylko 3 a nie 5? mozna i wcale nie brac, ale patrzac na oferty to chcialo by sie i to i to i moze jeszcze tamto i tamto... pamietac trzeba o watrobie ,to wszysto chemia przeciez, a watrobe mamy jedna:) jakies hepatile czy sylimarole etc. warto brac, bo watroba wplywa na caly org.,jej praca.A jesli chodzi o inne suple to jest tego masa, niech tu sie madre osoby wypowiadaja:)

pimols
27-03-09, 06:07
no dasz rade bo to cyklicznie watroba odpocznie
zainwestuj w dobra diete a bialko bedzie zbedne:)

szakira15
27-03-09, 15:48
skoro tak do zostanę przy djetce i wezmę pumpa, storm, i aminokwasy
tylko jeszcze mam jedno pytanko bo pump to przed treningowy dopalacz ale na wielu forach piszą że trzeba go brać w dni treningowe i nietreningowe leprze efekty podobno. Bo jeśli to prawda to wydać kasę na jeszcze jedną puchę można kasa jest ale jeśli znikome efekty to lepiej zainwestować w coś innego

pozdrawiam