Zobacz pełną wersję : kreatyna?
Witam! co myślicie o tym produkcie? Opłaca się czy nie bardzo? Jak nie to co zamiast tego ?
http://allegro.pl/item584616070_tri_plex_sila_trzech_kreatyn_nowa_fo rmula.html
Biernaczek
25-03-09, 12:14
Mi się nie podoba.
Nie lepiej zakupić coś wypróbowanego?
więc się pytam czy to jest dobre czy nie :P a cobyś mi polecał w takim razie ?
z tańszych to CP zakup jest OK ;)
a to Cp co to jest w ogóle bo ta nazwa mi nic nie mówi....
Biernaczek
25-03-09, 12:21
W ogóle to powinieneś co nie co napisać o sobie czy brałeś już suple i jaki staż.
więc waże 61kg
wzrost to 180cm
cwicze 3 lata capoeire i czasami ćwiczyłem hantelkiem w domu ale od 3 miesięcy ćwicze systematycznie na siłce....
Biernaczek
25-03-09, 12:30
Trochę mało z tym stażem ale jak chcesz jeść krete to kup monohydrant na początek Vitalmaxa może być.
Nie spodziewaj się cudów.
Kolego napewno ZAPOMNIAL dodac, ze ze zwykla kreatyna poczekaj jeszcze conajmniej 9 miechow do rocznego stazu na silowni..
MolderDist
25-03-09, 14:38
Z kreatyną poeczekaj. Najpierw dopracuj diete i trening.
Gdy nastąpi zastój wtedy możesz spróbować kreatyny.
Osobiście brałem i polecam Creatine3 z Activlabu.
Pierwszy raz na oczy widze, napisz jakies info o sobie na poczatek dobra kreatynka z vitala 250 mesh zielona
Na krete oczywiscie za wczesnie, za pol roku minimum pomysl o tym
pozdro
więc waże 61kg
wzrost to 180cm
cwicze 3 lata capoeire i czasami ćwiczyłem hantelkiem w domu ale od 3 miesięcy ćwicze systematycznie na siłce....
już pisałem
po pierwsze sztuki walki to nie silownia
"czasami ćwiczyłem hantelkiem w domu ale od 3 miesięcy ćwicze systematycznie na siłce"
myslisz ze to jest duzo? moj znajomy wziol krete na poczatku przygody z ciezarami a po roku juz bral mete.. (tak dla przykladu) Wszystko w swoim czasie, narazie i tak bedziesz mial dobre przyrosty, lepiej pomysl o diecie a za jakis czas kup mono z vitala. Zapamietaj ze pierwsze cykle daja zawsze najlepsze efekty, potem bedziesz musial brac cos mocniejszego dla dobrego efektu wiec sie zastanow. No ale to tylko moje zdanie, zrobisz jak bedziesz uwazal
dzięki za rade, pomyśle nad tym