Zobacz pełną wersję : pomoc w wyborze białka
Witam co powiecie o tych białkach są dobre? czy może wybrać inne? z góry dzięki
PROTEIN 80 5000g OD PRODUCENTA OXY-GEN
PROTEIN 80 - 5000 GR BIAłKO
LeBron23LBJ
25-03-09, 12:44
cena cos mowi o jakosci, a poza tym masz tam bialko przeszniczne. Polecam ci białko Kaizen 100%, Dymatize Elite, Inner Armour,
Jeżeli kasy nie masz to zakup już lepiej ostrowie ;)
MolderDist
25-03-09, 13:33
Hahaha białko oxygena?
NAWET NIE PATRZ NA TO ŚCIERWO!
Podany skład na tym "produkcie" nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Jak jest tam wogole 50% białka to cud. Zalejesz się od ilości laktozy :whistle:
kidler ostrowia to nie jest najlepszy wybor ;/ , według mnie jest beznadziejna :] lepiej uzbierac wiecej kasy i kupic cos pozadnego :]
MolderDist
25-03-09, 14:35
A czemu niby Ostrowia jest beznadziejna?
Podlacze sie do tematu i prosilbym o zdanie komentarza odnosnie tego bialka - http://allegro.pl/item584952429_superhit_wpc_80_lowickie_konkurent_o strowia.html
Ktos bral? W sumie sklad dosc podobny do Ostrowi. Czekam na recenzje ; p
Chciałem spytać co sądzicie o " Białko 90% VITALMAX Protein Isolate 1200g " -warte swojej ceny? Co by ewentualnie było lepsze?
dzbanekzwd
25-03-09, 16:37
Podlacze sie do tematu i prosilbym o zdanie komentarza odnosnie tego bialka - http://allegro.pl/item584952429_superhit_wpc_80_lowickie_konkurent_o strowia.html
Ktos bral? W sumie sklad dosc podobny do Ostrowi. Czekam na recenzje ; p
czego to nie wymyślą pierwszy raz to widze.
co to ostrowi moim zdaniem jest dobra ale smak ochydny.
Hero33 posrały mi sie przyciski nie miał być sog heh.
Nie gniewam sie dzbanekzwd :smile:
Oxygen od tego z daleka ... Ostrowia niczego sobie jak dodasz łyzeczke kakao ... a to Łowickie cos tam nie jadlem ... ale Ostrowia chyba lepsza:lol:
a co powiecie o tym? OLIMP SYSTEM PROTEIN 80 dobre? poradźcie jeszcze jakieś białka dzięki
Jedni piszą weź OSTROVIE, inni odradzają.
Zatem co wziąść jeśli NIE OSTROVIE licząc się z kasą. Czyli niedrogie, dobrze rozpuszczalne białko, nie musi być najlepsze na świecie. Liczy się cena/jakość.
Zakładając że OSTROVII nie ma (i jej podobnych łowickich, bez kodów kreskowych itp) co jest dobrym wyborem?
Zalezy jeszcze jakie białko chcesz, bo niektore są szybkowchłanialne (bierze sie np. po treningu), a niektore dlugowchlanialne (a te przed snem).
LeBron23LBJ
26-03-09, 15:19
są różne frakcje białka wiec musisz sie zastanowic ktora ci odpowiada. ostrowia to koncentrat białka serwatkowego, system protein ma serwatke i albumine jaj, oba są dobre ale np. po treningu najlepszy z tych dwoch bedzie sam koncetrat bialka serwatki(wpc). Po treningu tez dobry a nawet lepszy jest izolat i hydrolizat- szybciej sie wchlaniaja od wpc. Ja bym wybral wpc bo jest najbardziej optymalne ze wszystkich frakcji.Dobre po treningu, do śniadania. Aktualnie jem wpc80 z serii vitamin-Shop
Szukam białka dla uzupełnienia diety podczas redukcji.
Czyli bardziej myślę szybkowchłanialnego :)