Zobacz pełną wersję : odblokowanie
Witam! mam pytanie dotyczące odblokowania się po cyklu, przeczytałem ze zamiast clomidu można użyć Clostilbegyt albo TRIBULON, jeszcze druga sprawa.... pisaliście że nie zawsze trzeba się odblokowac więc skąd mam wiedzieć czy jest mi to potrzebne, a może odblkowac się w ciemno....
tomaszewiak
24-03-09, 22:44
clomid=clostilbegyt
o jakim cyklu mowa?
100 tabletek metki...... Clostilbegyt i to podobno bez recepty kupie w aptece....
przy dawce 100 mety tab mozna ale nie trzeba sie odblokowac nie ktorzy i po 300 tab mety sie nie odblokowywuja poprostu
tomaszewiak
24-03-09, 22:47
lepiej zjesc te 10 tab po cyklu
jak dobrze zagadasz to wyrwiesz po cenie bez refundacji oczywiscie
jak ma ktoś Ci napisać jaki odblok zrobić jak nie podałeś jaki cykl chcesz zrobić
ale może jednak w ciemno sie odblokować...niewidomo jak podziała metka na moj organizm
na mase..... a co z tym Tribulus?
tomaszewiak
24-03-09, 22:49
mozesz dorzucic do odbloku
wyczytałem ze zamiast clomidu sam ten Tribulus
1. http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
2. skad wiesz ze po 100 metki, zapewne po 15mg dziennie, bedzie potrzebny tobie clom
3. Clostilbegyt jest na recepte.
fallenursus
24-03-09, 23:52
wyczytałem ze zamiast clomidu sam ten Tribulus
tribulus na nic ne warty oprucz ze podobno walic sie po nim chce
meta cie zablokuje, kto twierdzi ze nioe czeba odbloku powinien dostac bana na tym przedziale forum
A czym mogę zastąpić clomid ??
fallenursus
25-03-09, 14:09
A czym mogę zastąpić clomid ??
nolvadex
to też jest na receptę, a coś bez recepty??
fallenursus
25-03-09, 14:15
to też jest na receptę, a coś bez recepty??
ja se nevim, nie mieszkam w pl :) przewaznie na recepte w kazdym szanujacym sie kraju :P
rozumie że nie ma innych srodków które by mogły zastąpić...
fallenursus
25-03-09, 14:42
rozumie że nie ma innych srodków które by mogły zastąpić...
masz soga za dobre myslenie :)
dzięki :P więc będę musiał zamówić od dila....
jesli nie masz clomu czy nolvy daj zma / tt / booster testo max dawke i tez da rade,
fallenursus
25-03-09, 16:00
dzięki :P więc będę musiał zamówić od dila....
to sa zeczy tak tanie i szerokodostepne ze podrobka tych substancji jest nieoplacalna wiec ja mysle ze nie masz sie oco martwic:smile: