Zobacz pełną wersję : Stack- cena/jakość
Tak jak w temacie. Mam pytanie: który z nich ma najlepszy współczynnik ceny do jakości(efektów) ?
Nie wiem, czy ktoś w ogóle jest w stanie przeprowadzać takie rankingi...
Nie ma szans ;) Za dużo towaru za krótkie życie. Najekonomiczniej wychodza pewnie te po 80 porcji storm, GM.
A CP?
Nie jestem ekspertem w dziedzinie suplementacji, dlatego pytam który z nich byłby najrozsądniejszym wyjściem.
@Edit jeżeli to w ogóle jest stack... (cp)
storm nowy jest dobry i wcale nie tak drogi
NIKOLIS 168
25-03-09, 21:03
Storm jest ok.
GM nie jadłem, Symu jak mozesz ocenic ten stack bo słysze pozytywne opinie?
super pod wzgledem wyników siłowych, gorzej masowo ale tu już raczej kwestia diety. Jeden z niewielu staków które sa dobre w smaku. T
NIKOLIS 168
25-03-09, 21:08
Skład ma ok. Prosty niekombinowany, cenowo ok, i jest za to ekonomiczny.
Ja takei lubie, wiem co jem ;) Bo nienawidze patentowanych mieszanek, nie wiem czego ile i czasem trudno mi ocenic reakcje organizmu.
też moge storma polecić siła mi idzie chociaż robie hst. po cyklu spokojnie 110 na płasko wezmę. cp też niczego sobie tylko że też na siłe bardziej niż na mase
elo
a coś na masę bardziej?;>
Cenowo z tego co widzę to chyba jednak ten cell pump wychodzi najlepiej.
MolderDist
26-03-09, 14:38
Ale jak można pisać, że kreatyna bardziej na siłe niż na mase? :errf:
Na mase to dieta z odpowiednią ilością kalorii! Jak będziesz miał za mało kalorii to choćbysi saa brał to nie da rady. Masz dobrą diete, dokładasz kreatyne i nie ma różnicy jaką i idzie jak burza.
I tu się mylisz ;) Bo są też stacki ze składnikami antykatabolicznymi ;) Nie wiem tylko, które są najlepsze, stąd moje pytanie.
fallenursus
26-03-09, 16:26
shock/storm
green mag/white flood
a najlepiej to mono/kofeina :)
MolderDist
26-03-09, 17:04
I tu się mylisz ;) Bo są też stacki ze składnikami antykatabolicznymi ;) Nie wiem tylko, które są najlepsze, stąd moje pytanie.
No ale cóż z tego, że są staki z antykatabolikami?
No ale cóż z tego, że są staki z antykatabolikami?
To, że oprócz działania anabolicznego, działa też antykatabolicznie, co ma wpływ na zwiększenie masy mięśniowej ;)
kreta jest antykatabolikiem :)
Tak, a stack może zawierać oprócz niej inne podobne jej środki.
Nooo ale i tak podstawa to dobra forma kretki
Wiem, a że nie znam się na jej formach i działaniu z innymi substancjami pytam :)